دعوت به همکاري براي يک سيستم جديد وبلاگ

aghahamidgol2

Active Member
سلام دوستان لطفا بنويسد مي خواهيد در برنامه نويسي يا گرافيک کار کنيد من هم الان اسم گروه را مي نويسم و در همين تاپيک اعلام ميک نم که به صورت حرفه اي شروع کنيم

Ghamnevis

Well-Known Member
آهاي بابا قور قوري ! اينجا هم دست بردار نيستي ;)

حميد جان اگر لطف كني ول بدي من تست كنم تا ببينم چي هستش.. ممنن ميشم.. اونجوري ميتونم بگم توي برنامه نويسيش هم هستم يا نه !

راستي كامي منظورت چي بود ؟

اون دو تاي قبلي چيا هستند ؟

مخلصم
سايان

aghahamidgol2

Active Member
Ghamnevis گفت:
آهاي بابا قور قوري ! اينجا هم دست بردار نيستي ;)

حميد جان اگر لطف كني ول بدي من تست كنم تا ببينم چي هستش.. ممنن ميشم.. اونجوري ميتونم بگم توي برنامه نويسيش هم هستم يا نه !

راستي كامي منظورت چي بود ؟

اون دو تاي قبلي چيا هستند ؟

مخلصم
سايان
داداش الان يه پي ام تو ياهو بدي فايل رو بهت مي دهم اما يک سري مشکلات داره وقتي که سعي کردم برنامه ام را فارسي کنم بعضي ماژول هاش کار نمي کنه بايد يکي پيدا شه کمکم کنه اعصابم خوردههههههه

aghahamidgol2

Active Member
demon_da گفت:
بده من هم رو سايتم بريزم واسه تست!

ممنون
من مي روم مسابقه فوتبال داريم برگشتم اسامي گروه را مي زنم که کار را شروع کنيم يه مشکلاتي کوچکي در بعضي فايل ها و ماژول ها بعد از تغيير زبان ايجاد شد که حالم گرفته شده بايد روش کار کنم
فعلا برگشتم مي خواهم کار را شروع کنم با دوستاني که مايلند

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

موفق باشي حميد ;)

من كه گفتم هستم.. ميخوام ببينم ساختار قالبش چي به چيه.. اگر ميل كني كه ممنون ميشيم..

[email protected]

سايان

aghahamidgol2

Active Member
کد:
<?php

function format($date_posted, $title, $news, $poster)
{
	return("
<div class=\"news-display\">
<h2>$title</h2>
<p>$news</p>
<div class=\"post-date\">Posted: $date_posted</div>
</div>
	");
}
?>

اين ساختار قالب هست داش سايان که توجه کني خيلي تگ هاي ساده اي داره و خيلي راحت و سبک هست

aghahamidgol2

Active Member
kami_mz گفت:
مشکل اگه خيلي حاد نباشه من مي تونم يه کارايي بکنم.
مشکل زياد حاد نيست چون راحت اگر به مد انگليسي ببرم درست مي شه خودم موندم چه مشکلي داره
اما اگر همه کساني که مي خواهند کمک کندد کپي رايت اسمشون و کمکي که کردن در پرتال فراموش نمي شه
کپي رايت براي تمام کساني که کمک کنند محفوظ است
وقتي هم که پرتال ساخته شد هزينه دومين و فضا براي طراحي سايت مخصوص پرتال را مي دهم

aghahamidgol2

Active Member
اس پي اس جان داش سايان و کامي جان شما ها در ليست هستيد
تا براي فعلا کافي است مي تونيم شروع کنيم ايميلهاتون را بديد تا براتو يه نسخه بفرستم

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
سلام خسته نباشين ما هم فقط ميتونم بكم موفق باشيد

قربانه همتون

علي

جدیدترین ارسال ها

بالا