دعوت به همكاري

PC man

Active Member
دعوت به همکاری
شرکت گسترش انفورماتیک شیروان در نظر دارد با توجه به استقبال بی نظیر شما شهروندان عزیز در راستای توسعه علوم انفورماتیک ضمن عرضه خدمات پایه ای(از جمله فروش کامپیوتر با نازلترین قیمت در شهرستان و ...) جهت تکمیل کادر فنی و تخصصی خود از متخصصین ذیل در خراسان شمالی(بدون محدودیت)دعوت به همکاری نماید.
1.طراح و برنامه نویس مسلط به PHP 5 نفر
2.طراح و برنامه نویس مسلط به ASP و NET 5 نفر
3.طراح بانکهای اطلاعاتی مسلط به SQL SERVER 4 نفر
4.طراح،پشتیبان و سرو شبکه های VOIP,WIRELESS,ISP,WAN 8 نفر
لازم به یادآوریست در موارد 2و3و4 ترجیحاً از افرادی که دارای مدرک تخصصصی مایکروسافت به ویژه CISCO,MCSE باشند دعوت به عمل خواهد شد.
لذا افراد واجد شرایط می توانند مدارک موردنظر را به آدرس پستی: شیروان- بازار کشاورز غرفه یکم غربی،شرکت گسترش انفورماتیک شیروان ارسال یا به آدرس ایمیل [email protected] ضمیمه نمایند.
این هم آدرس ایمیل من اگه عرضی داشتین : [email protected]

zh_th

New Member
سلام
در مورد 4 يكمي من اطلاعات دارد
در حد اطلاعات ديتا
كلاسهاي سي سي ان اي را هم در ايران در ايز ايران گذرانده ام . اما به صورت پاره وقت مي تونم كار كنم اگر تمايل داشتيد حاضر به همكاري هستم.

PC man

Active Member
zh_th گفت:
سلام
در مورد 4 يكمي من اطلاعات دارد
در حد اطلاعات ديتا
كلاسهاي سي سي ان اي را هم در ايران در ايز ايران گذرانده ام . اما به صورت پاره وقت مي تونم كار كنم اگر تمايل داشتيد حاضر به همكاري هستم.

خوبه
شما با اين ايميل تماس بگيرين يا با شماره تلفن 05824223763
[email protected].
راستي !كارش تو شيروانه شما مي تونين بياين شيروان كار كنين؟

iranexplorer.net

Active Member
جناب PC Man عزيز

با حقوق پايه 350 هزار تا 500 هزار تومان، اگر موافق باشيد متخصص در اختيارتون قرار مي گيره.

موفق باشيد.

PC man

Active Member
به به جناب اكپلورر عزيز! :lol:
والا چي بگم ! فكر نمي كنين مبلغي كه پيشنهاد دادين يه كمكي زياد باشه اون هم تو شهر كوچيك ما كه هنوز صنعت و علم كامپيوتر به اون صورت پيشرفت نكرده!؟
باز هم مي گم من هيچ كاره هستم :lol: شما با ايميلي كه در اختيارتون قرار دادم تماس بگيرين و حرفه تون رو در زمينه كامپيوتر واسشون بگين شايد يه جورايي كنار اومدن :wink:
موفق باشي عزيز :wink: 8)

جدیدترین ارسال ها

بالا