یه کم توضیح می خوام در زمینه های زیر در خدمتیم photoshop+dreamweaver+flash+html+کمی همphp
mehrnet Member Aug 28, 2004 #21 یه کم توضیح می خوام در زمینه های زیر در خدمتیم photoshop+dreamweaver+flash+html+کمی همphp
A arezo63 Member Sep 1, 2004 #22 قابل توجه بروبچ باصفا . به نظر من طرح كامليه . چون من در جريان كل برنامه هاي عليرضا قرار دارم . قراره اين سايت يكي از بهترين ها توي ايران باشه . احتمالا هم افتتاحيش اگه زودتر دست به كارشيد همين شهريور باشه
قابل توجه بروبچ باصفا . به نظر من طرح كامليه . چون من در جريان كل برنامه هاي عليرضا قرار دارم . قراره اين سايت يكي از بهترين ها توي ايران باشه . احتمالا هم افتتاحيش اگه زودتر دست به كارشيد همين شهريور باشه
A arezo63 Member Sep 1, 2004 #23 قراره برنامه نويسي كل سايت با php باشه . چون فكر مي كنم بهتره . در ضمن فكر ميكنم asp هم بد نباشه . مهم اينه كه يكي بتونه بهتر همكاري كنه
قراره برنامه نويسي كل سايت با php باشه . چون فكر مي كنم بهتره . در ضمن فكر ميكنم asp هم بد نباشه . مهم اينه كه يكي بتونه بهتر همكاري كنه
E Ealireza Member Sep 1, 2004 #24 arezo63 گفت: قراره برنامه نويسي كل سايت با php باشه . چون فكر مي كنم بهتره . در ضمن فكر ميكنم asp هم بد نباشه . مهم اينه كه يكي بتونه بهتر همكاري كنه کلیک کنید تا باز شود... ياور اگه حق و حساب رعايت شه من هم هستم ASP
arezo63 گفت: قراره برنامه نويسي كل سايت با php باشه . چون فكر مي كنم بهتره . در ضمن فكر ميكنم asp هم بد نباشه . مهم اينه كه يكي بتونه بهتر همكاري كنه کلیک کنید تا باز شود... ياور اگه حق و حساب رعايت شه من هم هستم ASP