دعوت به همكاري در اداره ي يه سايت

mosi20

Active Member
سلام
آقا من و چند تا از بچه هاي اصفهان ميخواستيم يه سايت بزرگ راه اندازي كنيم و در اداره ي بخش هاي مختلف سايت به همكاري چند نفر بچه پا كار فعال نياز داريم . درضمن به هر كس كه بتونه با ما همكاري كنه بر طبق توافق بين ما و ميزان فعاليت اون فرد هدايايي مثل ايميم پاپتري و سايت شخصي و ... اهدا ميكنيم .
براي طراحي سايت نيز با يه مشكل كوچيك روبه رو هستيم اگه يه نفر كه به php و asp مسلط هستش يه كمكي به ما بكنه جبران ميكنيم .
اگر هم كسي پيشنهادي در مورد مطالبي كه قرار در سايت قرار بگيره داره همين جا بگه تا بررسي كنيم و اگه مورد قبول قرار گرفت , طراحيش كنيم .
يه بار ديگه ميگم در هر زمينه كه ميتوني به صورت فعال همكاري كني بگو . مهم نيست كه در چه زمينه اي باشه از آموزش نقاشي گرفته و آموزش موسيقي و ... تا آموزش هك .
ايميل من [email protected]
براي بچه هاي اصفهاني امتيازات ويژه اي ميديم .

Ghamnevis

Well-Known Member
مصطفي جان سلام!
آقا من تقريبا همشهري هستم! و به مواردي كه گفتي مسلط هستم تقريبا ( يعني تا اون حدي كه فكر ميكنم شما نياز داري واردم) . در ضمن به فلش و فوتوشاپ و فوتو ايمپاكت هم تسلط كامل دارم. موسيقي هم توي گيتار يكي دو سالي ميشه كار ميكنم. فرانت پيج رو تسلط كامل دارم و خلاصه در خدمتم...
در زمينه آموزش هم JSP , Java Script , Perl , CGI , ASP.Net , ASP, PHP , Flash , 3D max و تخصص اصليم هم طراحي قالب سايت هستش اگه بخواي برات ميسازم.
اگر كاريم داشتي بهم ميل بزن.
[email protected]
موفق باشي سايان

mohsenshahbazi

Active Member
من هم كه ديگه ميشناسي
من هم اگه بتونم حاضرم البته اگه اين سايت بتونه اعتبار بروبچ اصفهان رو بالا ببره در خدمتم

mgeology

Member
در ضمينه فلش-اكشن اسكريپت-فتوشاپ-اچ تي ام ال و... در خدمتم...

mosi20

Active Member
ديگه كسي نبود كه بتونه به ما كمك كنه
ديگه دارم ميرم كه سايت را بفرستم رو خط !!!!!!!!

gba

Member
بابا اينها كه همه تخصص ها را رديف كردند ديگه براي ما جايي نمي مونه!!!

mosi20

Active Member
gba گفت:
بابا اينها كه همه تخصص ها را رديف كردند ديگه براي ما جايي نمي مونه!!!
آقا شما در چه زمينه اي ميتوني همكاري كني به من بگو من يه كاريش ميكنم

Marzban

Well-Known Member
ghamnevis گفت:
مصطفي جان سلام!
آقا من تقريبا همشهري هستم! و به مواردي كه گفتي مسلط هستم تقريبا ( يعني تا اون حدي كه فكر ميكنم شما نياز داري واردم) . در ضمن به فلش و فوتوشاپ و فوتو ايمپاكت هم تسلط كامل دارم. موسيقي هم توي گيتار يكي دو سالي ميشه كار ميكنم. فرانت پيج رو تسلط كامل دارم و خلاصه در خدمتم...
در زمينه آموزش هم JSP , Java Script , Perl , CGI , ASP.Net , ASP, PHP , Flash , 3D max و تخصص اصليم هم طراحي قالب سايت هستش اگه بخواي برات ميسازم.
اگر كاريم داشتي بهم ميل بزن.
[email protected]
موفق باشي سايان
غم نويس جان انشاالله كه شما را قرار عمومي اصفهان مي بينيم نه؟
منتظريما يادت نره ها
باشه؟
باي

جدیدترین ارسال ها

بالا