دعوت به همكاري براي ايجاد يك سايت در زمينه آموزش الكترونيك...

paramond

Member
آقا رشته من برق هست و اطلاعات زيادی در مورد الکترونيک دارم اگر خواستی در خدمتم

Ghamnevis

Well-Known Member
پاراموند جان سلام
حقيقتش تاحالا بهش فكر نكرده بودم! بايد تو برنامه هام يه جايي براش درست كنم. اگه تونستم بهش اضافه كنم چشم شما اولين انتخاب من هستيد ( اتفاقا مايل به انجام همچين كاري بودم).

مرسي از اينكه اعلام آمادگي كردي

دوستان عزيز لطفا همگي بهم ميل بديد تا آدرسش رو داشته باشم و با هم در ارتباط باشيم.

قربان همگي سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام عدنان جان
همين طور كه گفتم من حرفي ندارم . ميتونيم با هم كار كنيم. و راستي خواهر خونده از ديدگاه من:
يعني باهم در ين زمينه فعاليت كنند و كارهاي مشترك انجام بدن ولي در دو جاي مختلف :D .

موفق باشي
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
محسن جان من كه شما رو نميشناسم آخه لطفا هركي ميل بزنه كامل خودش رو و ID اش رو تو اين سايت بنويسه.
و در ضمن من فقط يه ميل بهم رسيده كه اونم جوابشو دادم. فكر هم ميكنم خودت بودي محسن جان.
اجازه بده همه بچه ها ميل بدن و هر كس زمينه كاريش رو بهم بگه تا كارش رو بهش بگم. در ضمن برنامه كلي سايت رو تا 5 شنبه به همه دمستان ميدم تا ازشون نظر سنجي كنم.

مرسي
سايان

ady_constantine

Active Member
ghamnevis گفت:
سلام عدنان جان
يعني باهم در ين زمينه فعاليت كنند و كارهاي مشترك انجام بدن ولي در دو جاي مختلف :D .

موفق باشي
سايان

سايان جان !
سلام !

مخالفم !!!! :evil:

بحثي در مورد همكاري و كمك بكديگر نيست ولي چرا كار مشترك !!!‌؟؟؟؟؟؟
مي تونه اين دو مكمل هم باشه نه اينكه هر دو يك كار مشترك داشتيم كه بجاي تبديل به خواهر خونده بشه ( به قول شما !!! ) تبديل بشن به رقيب همديگر !!!

Ghamnevis

Well-Known Member
عدنان جان سلام
آقا من هيچ حرفي ندارم! شما گفتي بيا با هم كار كنيم گفتم چشم! با هم كار كنيم ولي در دو تا سايت متفاوت! نميشه؟

ميتونيم از هرجا تبليغ گرفتيم تو سايتامون مشتركا بزاريم. آموزش هاي همديگرو لينك بديم و ...

به خدا من بي تقصيرم!!!!
هر جور شما راحتي . ميتونيم سايت ها رو مكمل هم كنيم. مثلا من گرافيك . شما برنامه نويسي يا بالعكس و يا هر دو !
حالا هر جور خودت صلاح ميدوني من در خدمتم. ( برادر من جاي عصبي شدن نداره كه، من ترسيدم اين Emoticon رو ديدم).

قربانت سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
لطفا دقت كنيد!

ميلت رسيد سياوش جان
مرسي.

در ضمن دوستاني كه ميل ميزنند خواهشا خودشون رو كامل معرفي كنند(اسم كامل ، سن ، محل سكونت) و اگه ميشه نمونه كار رو هم در هر زمينه اي كه كار ميكنند برام بفرستند.

قربانه همگي
سايان

[email protected]

Ghamnevis

Well-Known Member
سياوش جان ID من در ياهو همينه Ghamnevis .ولي فعلا ياهو مسنجر ندارم. شما اد كن بعد باهم صحبت ميكنيم.

Ghamnevis

Well-Known Member
سياوش جان سلام
ناراحت نشيا ولي عزيز دل برادر جاي اين دوتا تاپيك آخر اينجاست ؟
قربانت
سايان

paramond

Member
سياوش جان سلام
ناراحت نشيا ولي عزيز دل برادر جاي اين دوتا تاپيك آخر اينجاست ؟
قربانت
سايان

آره من هم موافقم من يه لحظه خيال کردم که اينجا يه روم چت هست
:wink: :p

ady_constantine

Active Member
ghamnevis گفت:
عدنان جان سلام
حالا هر جور خودت صلاح ميدوني من در خدمتم. ( برادر من جاي عصبي شدن نداره كه، من ترسيدم اين Emoticon رو ديدم).
قربانت سايان

:lol:
آقا ما مخلص شما هستيم !‌
:wink:

خبرت مي كنم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا