به اين farhad_farhad62@yahoo.com
F Faal New Member Mar 12, 2007 #2 درخواست سلام اگر کسی دعوتنامه داشت لطفا برای من هم ارسال کند [email protected] ممنون
Merott Active Member Apr 13, 2007 #3 من که نمیفهمم چطوری میشه دعوتنامه فرستاد..... خودم هم اصلاً یادم نمیاد جطوری شد که عضو شدم!
lalipa New Member Jul 30, 2007 #4 Lalipa سلام اگه ممکن هست یه دعوتنامه هم برای من Mail کنید . [email protected] با تشکر
mamoolhacker Active Member Jul 30, 2007 #5 من يادمه بدون دعوتنامه عضو شدم نميدونم چجوري هم بايد دعوتنامه بفرستم نداره بابا
lalipa New Member Jul 30, 2007 #6 Lalipa مرسی از پیگیریتون شاید ارسال دعوتنامه را بسته باشه در هر حال از شما و دوستان در خواست دارم اگه فعال شد این تاپیک را فراموش نکنید
Lalipa مرسی از پیگیریتون شاید ارسال دعوتنامه را بسته باشه در هر حال از شما و دوستان در خواست دارم اگه فعال شد این تاپیک را فراموش نکنید
L light Member Oct 15, 2007 #8 من هم الآن 1 سال و چند ماه هست عضوم خيلي دنبال دعوتنامه گشتم تا يكي واسم ميل كرد كه نميدونم كي بود بعد از اون فقط دعوتنامه گرفتم و واسه تمام مردم ايران دادم فكر كنم تو طول اين مدت يه 100 تا به اين و اون دادم
من هم الآن 1 سال و چند ماه هست عضوم خيلي دنبال دعوتنامه گشتم تا يكي واسم ميل كرد كه نميدونم كي بود بعد از اون فقط دعوتنامه گرفتم و واسه تمام مردم ايران دادم فكر كنم تو طول اين مدت يه 100 تا به اين و اون دادم
farik Well-Known Member Oct 25, 2007 #9 با سلام من براي يكي از دوستان دعوتنامه ميفرستم... در ضمن كار زشتي كه مثل light بيايم تو ايميلمون مردم رو سر كار بزاريم.....
با سلام من براي يكي از دوستان دعوتنامه ميفرستم... در ضمن كار زشتي كه مثل light بيايم تو ايميلمون مردم رو سر كار بزاريم.....