آرش جان من مبحث خوندم اونجوری که من فهمیدم ، تو می خوای دو تا movieClip وقتی واقعا با هم برخورد می کنن (نه اینکه bounding box هاشون با هم برخورد کنن) hit اتفاق بیفته.
حالا اگه منظورت اینه البته شدنیه ولی کار نسبتا پیچیده ایه (یه راهش اینه که ماتریس n*n از نقاط روی movieClip اول در نظر بگیری بعد تست کنی 1- این نقطه تو movieClip اول هست 2- این نقطه در movieClip دوم هم هست که با hitTest می شه این دو تا شرط رو چک کرد). توضیح اینکه هرچی n بیشتر باشه کار دقیقتر ولی کندتره.
ولی اونجور که توضیح دادی جسمی که قراره با بقیه اجسام برخورد کنه دایره ایه و می شه با کمی اغماز از برخورد دقیق صرف نظر کرد و مرکز دایه و حالا چند تا نقطه از دور دایره رو hitTest کرد که دایره از اون جسم ها رد نشه.
حالا اگه مشکلت از نظر برنامه حل بشه یا شده و فقط می خوای به یه سری movieClip آدرس دهی کنی شاید مشکلت در آدرس دهی movieClip های جدید باشه.
مثلا فرض کنیم توی _root یه movieClip به نام rigidBodies داری که movieClip هایی که از قبل ساخته شدن یا در زمان runtime ساخته می شن رو توی اون می ندازی و اینکه اسم movieClip جدیدت rigid_n هست مثل rigid_5 که تو متغیری به نام currentRigidName ذخیره شده.
آدرس به این movieClip هست:
HTML:
_root.rigidBodies[currentRigidName]
خوب ایشالا که مشکت حل می شه اگه نشد من در خدمتم

.