دسترسی به متغیر داخل مووی کلیپ

سلام

من میدونم چجور از داخل مووی کلیپ به متغیرهای لایه های بالاتر و استیچ دسترسی داشت ! مسه این مورد..

MovieClip(parent.parent).i

ولی مشکل من اینه که چجور میشه از استیج به متغیرهای مووی کلیپم دسترسی داشته باشم ؟؟ ؟ ؟

من اینو زدم کار نمیکنه
مسلا متغیری دارم در موی کلیپ a_mc به نام s و میخوام بش دسرسی پیدا کنم من اینو نوشتم ببینید درسته

(trace(a_mc.MovieClip().a

مرصی هادی جان ولی منظورمو متوجه نشدی فک کنم ببین عزیزم من یک متغیر دارم به اسم s از نوع رشته و مووی کلیپم به اسم mc و میخوام از روی روت یا استیج مقدار داخل s رو trace کنم اینم کدم ولی کار نمیکنه ...

(trace(MovieClip(mc).s
یا اینم امتحان کردم ...
(trace(mc.s

سوال مهمی به حدا تاحالام کسی نپرسیده خواهشا با دقت جواب بدید .. مرصی

++Hadi++

Active Member
دو راه داری ...راه اول استفاده از متغیر های static سراسری تو یه کلاس هست که آموزشش هم تو امضام به صورت مستقیم هست و هم تو آمخوزش اکشن 3 از صفر فصل چهارم...
راه دوم ، اون رشته رو تو فریم تعریف می کنی و ...
PHP:
//in frame
var str:String="Hello Dear";

//in stage
trace(MovieClip(Mc1.Mc2).str);

e_naderlou

Member
سلام مرد شریف
با تشکر از آقا هادی
روش دوم درسته که متغییر رو میشناسه ولی مقدار رو null برمیگردونه (شایدم من اشتباه میکنم)
البته اگه مقدار متغییر در یک تکست باکس قرار بگیره میشه با این روشم بهش دسترسی داشت

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام مرد شریف
با تشکر از آقا هادی
روش دوم درسته که متغییر رو میشناسه ولی مقدار رو null برمیگردونه (شایدم من اشتباه میکنم)
البته اگه مقدار متغییر در یک تکست باکس قرار بگیره میشه با این روشم بهش دسترسی داشت

سلام
روش کاملا صحیحه
این ارور مربوط به کامپایل میشه چون کامپایلر از سطح بالا متعیر ها رو بررسی میکنه اول میره سراغ دستوری که تو stageنوشتی قبل از این که بیاد متغیر تو در توی موی کلیپ رو مقدارش و شناسایی کنه کافیه پس از یه مکث کوتاه مقدار متغیر رو درخواست کنین :
PHP:
trace(MovieClip(Mc1.Mc2).str)//output:null
setTimeout(ff,500)
function ff () {

trace(MovieClip(Mc1.Mc2).str)//output:Hi man(for example)
}

e_naderlou

Member
سلام مردان شریف
من 5 تا مووی کلیپ تو در تو دارم :
mc1,mc2,mc3,mc4,mc5
و در داخل mc3 یه متغییر از نوع string دارم
میخوام از داخل mc5 به این متغییر دسترسی داشته باشم . چطور آدرس دهی کنم؟

++Hadi++

Active Member
تو مووی کلیپ اول داخل فریم mc1 به متغیر ها مقداد دادیم و مقدار اونو در داخل فریم مووی کلیپ mc5 تریس کردیم .می تونین برای اطلاع بیشتر به آموزش اکشن 3 از صفر فصل چهارم رجوع کنید.بای...

پیوست ها

• Mr.Sharif.rar
    27 کیلوبایت · بازدیدها: 36

جدیدترین ارسال ها

بالا