دسترسی به سورس exe

ma30h

Member
سلام و دروووووووووووود،
دوستان من یه فایل exe دارم که با رفتن تو مشخصاتش مشخص که با فلش ماکرومدیا طراحی و اکسپورت گرفته شده علارقم این که آیکون خود ماکرومدیاش تغییر کرده نحوه کار کردنش هم کمی خاص مثلاً برای این که دیتا رو بخون همون اول یه فایل با اسم و پسوند: shell.dxr از بیرون لود می کن و بقیه دیتا ها رو هم به همین طریق به صورت xml ،swfو.. داینامیک از بیرون می خون حالا بحثم نحوه کار این نرم افزار نیست، سوالم این که آیا راهی هست که بش به سورس و نحوه کار و کدینگ این فایل exe دست پیدا کرد؟؟؟؟

سپاس:rose:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خیر . البته با برنامه ResHack یه کارایی میشه کرد

موفق باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خیر . البته با برنامه ResHack یه کارایی میشه کرد

موفق باشید

triton

کاربر فعال
من قبلا یعنی چیزی حدود 4-5 سال پیش نرم افزاری داشتم که exe را به SWF و بر عکس تبدیل می کرد ولی هر چی فکر می کنم اسمش یادم نمی یاد ، البته یکی از امکانات جانبی نرم افزار بود.

ma30h

Member
من قبلا یعنی چیزی حدود 4-5 سال پیش نرم افزاری داشتم که exe را به swf و بر عکس تبدیل می کرد ولی هر چی فکر می کنم اسمش یادم نمی یاد ، البته یکی از امکانات جانبی نرم افزار بود.
اگه اول اسمشم بگی کار من راه می افت هااا!

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام از اونجایی که فایل dxr وجود داره بنابر این exe با دایرکتور ساخته شده نه فلش!

البته داخل دایرکتور فلش اکسترنال لود میشه و ارتباط 2 طرفه برقراره(این رو واسه وجود فایل swf , xml گفتم)

dxr پسوند پروتکت شده dir در adobe director هست. به نظر من حداقل تا امروز نمیتونی رو سورس اجرایی کار خاصی کنی.

نکته دیگه که وجود داره اینه شاید پسوند dxr رو واسه اینکه فکر کنی دایرکتور هست داده باشه تا دیگه فکر ویرایش سورس به سر کسی نزنه مثل پسوند docx که به swf خارجی میدن تا فکر کنیم ورد هستن و نتونیم ویرایش کنیم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا