منظورت از جلسات چیه؟میخواستم بدونم راهی برای دست رسی به اطلاعات ذخیره شده در جلسات هست .
البته من id جلسه رو دارم فقط میخوام اطلاعات مربوط به اون جلسه رو داشته باشم .
می دونمم که جلسه فقط تا زمانی که کاربر انلاین هست وجود داره و بعد از اون از بین میره
نه نمیشه!نه مثل اینکه منظورم رو درست متوجه نشدین
من id جلسات تشکیل شده تو یک سایت دیگه رو دارم
حالا میخواستم بدونم از طریق این id میشه به اطلاعات ذخیره شده در جلسه دسترسی داشت
مي دونم كه ميشه با شبيه سازي مرورگر، يه كار هايي كرد. ولي تا حالا روش وقت نذاشتم.ممنون
ولی اگه راهی وجود داشت من منتظرم
چه ربطی به شبیه سازی مرورگر داره؟مي دونم كه ميشه با شبيه سازي مرورگر، يه كار هايي كرد. ولي تا حالا روش وقت نذاشتم.
گفتم اينو بگم شايد يه جرقه اي بزنه.
ولي به هر حال اگر دسترسي به سشن يه سرور به اين راحتي باشه، امنيت خيلي نا امن ميشه![]()
ببین عزیز من، شما احتمالاً از php ورژن 4.3 به بالا شروع به کار با PHP کردی.(احتمالاً)چه ربطی به شبیه سازی مرورگر داره؟
من هنوز منظرشو از id سشن نفهمیدم!
ببین عزیز من، شما احتمالاً از php ورژن 4.3 به بالا شروع به کار با php کردی.(احتمالاً)
بذار یه توضیح کوچولو بدم(گرچه خودت استادی) :
وقتی سشنی سمت سرور ست میشه، برای هر کاربر، یک آی دی منحصر به فرد داره.
مثلاً برای من یه فایل سشن به نام 568326548623768764 ست میشه و برای شما یه عدد دیگه. (البته می تونه حروف هم توی نامش باشه).
قدیما، بعضی از برنامه نویس ها، این آی دی ها رو خودشون کنترل می کردند ولی به نظر من نیازی نیست.
در هر صورت شما اگر آی دی سشن یک کاربر و مسیر ذخیره سازی اش رو بدونی و دسترسی لازم رو بهشون داشته باشی، به راحتی می تونی اطلاعات اون کاربر رو ببینی چون یک فایل متنی ساده هست.
ضمناً مساله مرورگر هم کاملاً ربط داره چون یه مرورگر گاهی اوقات می تونه فراتر از دسترسی عمومی عمل کنه
خب با id سشن میخوای چی کار کنی؟ببین عزیز من، شما احتمالاً از php ورژن 4.3 به بالا شروع به کار با PHP کردی.(احتمالاً)
بذار یه توضیح کوچولو بدم(گرچه خودت استادی) :
وقتی سشنی سمت سرور ست میشه، برای هر کاربر، یک آی دی منحصر به فرد داره.
مثلاً برای من یه فایل سشن به نام 568326548623768764 ست میشه و برای شما یه عدد دیگه. (البته می تونه حروف هم توی نامش باشه).
قدیما، بعضی از برنامه نویس ها، این آی دی ها رو خودشون کنترل می کردند ولی به نظر من نیازی نیست.
در هر صورت شما اگر آی دی سشن یک کاربر و مسیر ذخیره سازی اش رو بدونی و دسترسی لازم رو بهشون داشته باشی، به راحتی می تونی اطلاعات اون کاربر رو ببینی چون یک فایل متنی ساده هست.
ضمناً مساله مرورگر هم کاملاً ربط داره چون یه مرورگر گاهی اوقات می تونه فراتر از دسترسی عمومی عمل کنه
راستی چه ربطی به ورژن php داره این بحث؟ببین عزیز من، شما احتمالاً از php ورژن 4.3 به بالا شروع به کار با PHP کردی.(احتمالاً)
خب با id سشن میخوای چی کار کنی؟
شما کلاینت هستی میخوای با curl بری سشن یکی دیگه رو ببینی؟
واقعا فکر کردی اینقدر امنیت پایینه؟!
خوب اگه راه حلی برای این کار داری بگو
ولی فکر نکنم به این راحتی که شما میگین با داشتن ای دی سشن بشه به اطلاعاتش دسترسی پیدا کرد
من نمي دونم شما چرا فكر مي كني هيچ چيز به هيچ چيز ربط نداره و همه حرف ها بايد مستقل زده بشه.
راستی چه ربطی به ورژن php داره این بحث؟
خوب حتماً شما هيچوقت نيازي به كنترل و استفاده از id سشن نداشتي كه اين مطلب رو متوجه نشدي.من هنوز منظرشو از id سشن نفهمیدم!
من منظورشو از id سشن فهمیدم ولی وقتی گفت اینو یکاریش بکنید من شک کردم!من نمي دونم شما چرا فكر مي كني هيچ چيز به هيچ چيز ربط نداره و همه حرف ها بايد مستقل زده بشه.
شما قبلاً اين جمله رو گفتي :
خوب حتماً شما هيچوقت نيازي به كنترل و استفاده از id سشن نداشتي كه اين مطلب رو متوجه نشدي.
بذار من بیشتر راجع بهش تحقیق کنم....بابت تمام نظراتی که دادین ممنونم .
من هم با این نظر موافقم که امنیت سیشن های ایجاد شده اوقدر هم بالا نیست و همیشه میشه یک راه برای نفوذ پیدا کرد.
وقتی میشه به id یه سیشن دسترسی داشت شاید بشه به اطلاعات اون هم دسترسی داشت .
در حالت عادی شاید حرف شما درست باشه ولی وقتی شما یه کارای در جهت افزایش امنیت سشنها انجام بدید دیگی حرفی برای گفتن نمیمونهمن هم با این نظر موافقم که امنیت سیشن های ایجاد شده اوقدر هم بالا نیست و همیشه میشه یک راه برای نفوذ پیدا کرد.
<?php
session_start();
if (!isset($_SESSION['initiated']))
{
session_regenerate_id();
$_SESSION['initiated'] = true;
}
?>
چون ميدونم اگه بتونيم مرورگر خوبي رو شبيه سازي كنيم( يه مرورگر قويتر از مرورگر ساده اي كه توي ajax استفاده مي كنيم)، كار هاي بيشتري ميتونيم باهاش انجام بديم، اون مطلب رو مطرح كردم و همونطور كه گفتم قصدم ايجاد جرقه بود.
يه مرورگر قويتر از مرورگر ساده اي كه توي ajax استفاده مي كنيم
شما اولبن کاری که توی AJAX انجام میدید، یک مرورگر ساده ایجاد میکنید که میتونید بهش بگید به کدوم url و در چه شرایطی بره و نتیجه رو برگردونه. بعدش شما روی نتیجه کار میکنید و تصمیم میگیرید.منظورتو متوجه نشدم
این یعنی چی ؟ ajax چه ربطی به مرورگر داره ؟