دسترسي به سرور Mysql

zfarhad2003

Member
يه سوال داشتم. مي‌خواستم بدونم كه چه طور مي‌شه از يه سرور ديگه كه فايلهاي برنامه‌مون روي اون قرار داره به سروري كه پايگاه داده mysql ما در اون قرار داره ارتباط برقرار كرد.

Salman_MP

Member
به راحتی !
ربطی نداره که . توی تابع connect آدرس سرور MySql ات رو میذاری . هر جا میخواد باشه. (اگه البته منظورت رو درست فهمیده باشم)

zfarhad2003

Member
خوب من هركاري كردم نمي شه چون توي تابع connect به جاي localhost آدرس IP سرور كه MYSQL اونجا قرار داره رو نوشتم و كلمه عبور و نام كاربري رو هم درست وارد كردم و خطا ميده كه نمي تونه ارتباط برقرار كنه.

اگه مي شه كمك كنين خيلي واجبه؟
ممنون

oxygenws

Active Member
سمتی که سرور قرار داره، باید اجازه دسترسی به Ip جایی که میخوای از اونجا کانکت بشی رو بدی.

zfarhad2003

Member
خوب من اين كاري كه شما گفتين تقريبا انجام دادم يعني رفتم توي بخش MySQL از كنترل پانل و در پايين امكان ارتباط از اون IP رو تعريف كردم ولي بازم خطا مي ده و امكان ارتباط وجود نداره.

oxygenws

Active Member
دقیقا خط اشکالی که mysql برمیگردونه (یا response درخواستتون) رو بنویسید.

oxygenws

Active Member
به نظر میرسه اصلا دسترسی ای به سرور وجود نداره.
IP سرور همینی است که نوشتی؟؟ تغییرش ندادی؟ اگر اینطوری است، که کلا پورت MySQL رو این سرور بسته است.

zfarhad2003

Member
آره توی کنترل پانل که می رم IP سرور رو همین نوشته.
یعنی چی پورت MySQL بسته؟ یعنی نمی شه هیچ کاری برای برقرار ارتباط کرد؟
وقتی با استفاده از localhost توی خود این سرور هستم می تونم به MySQL دسترسی داشته باشم.

oxygenws

Active Member
نه، ظاهرا پورت MySQL برای دسترسی دور بسته شده.
اگر سایتتون می تونه کار کنه، مسلما در لوکال هاست فعاله :) چون MySQL کلا با پورت کار می کنه (یعنی سروره)
با مدیر سرور تماس بگیرید، احتمالا براتون بازش نمی کنند.

zfarhad2003

Member
ممنون از راهنماییتون سعی می کنم با مدیر سرور تماس بگیرم و نتیجه رو همینجا اعلام کنم.
متشکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا