دسترسي به اسامي سايتهاي مورد بازديد

(azar)

Member
با سلام

راستش من تو يه اداره كار ميكنم و امكان برقراري ارتباط با اينترنت از طريق يه سرور مركز ي كه adsl داره برقرار ميشه ، حالا ميخوام بدانم اگه من وارد يه سايت بشم كه دوست نداشته باشم كسي متوجه بشه آيا چون از طريق شبكه و سرور به اينترنت وصل هستيم اين قضيه لو ميره و مدير سرورمان متوجه ميشه؟ لطفا راهنمائي بفرمائيد

mazoolagh

Active Member
اگر پروکسی یا کش نصب شده باشه میتونه متوجه بشه
همینطور اگر ترافیک شبکه مونیتور بشه میتونه غیر از صفحات وب هر نوع ترافیک دیگه مثل مسنجر و p2p رو هم متوجه بشه

thekhosrow

Member
با سلام

راستش من تو يه اداره كار ميكنم و امكان برقراري ارتباط با اينترنت از طريق يه سرور مركز ي كه adsl داره برقرار ميشه ، حالا ميخوام بدانم اگه من وارد يه سايت بشم كه دوست نداشته باشم كسي متوجه بشه آيا چون از طريق شبكه و سرور به اينترنت وصل هستيم اين قضيه لو ميره و مدير سرورمان متوجه ميشه؟ لطفا راهنمائي بفرمائيد

اينجاست كه تكنولوژي بنام VPN خود نمايي ميكنه :D

دادا شما بايد يه عدد vpn بخري حالش رو كسب كني..
:lol::lol:

(azar)

Member
ببخشيد ميشه آدرس دانلود آن برنامه پاك كننده رد پاي اينترنتي رو بمن بديد . ضمنا من براي رفتن به سايتهاي دلخواهم از برنامه ultra surf استفاده ميكنم كه تنظيمات آن به شكلي كه تصويرش رو گذاشتم. آيا باز هم نياز به برنامه پاك كننده رد پا دارم

پیوست ها

• aa.jpg
    aa.jpg
    67.7 کیلوبایت · بازدیدها: 3

thekhosrow

Member
VPN چيست ؟

VPN مخفف عبارت Virtual Private Network است که به معني شبکه مجازي محرمانه و شخصي مي باشد . در اين نوع اتصال شما بواسطه ي يک سرور و شبکه (مانند ISP) به يک سرور ديگر متصل ميشويد . که معمولا" از اين سرويس در شبکه جهاني اينترنت استفاده ميشود . مهمترين مزيت اين سرويس امنيت بالاي شبکه است . طرز استفاده از اين سيستم همانند اشتراک اينترنت معمولي ديال آپ ميباشد با اين تفاوت که به جاي شماره تلفن ISP بايد IP سرور را وارد نماييد .

براي اتصال از طريق VPN به چه چيزهايي نياز است؟

1- يک دستگاه رايانه با قابليت اتصال به اينترنت .

2- يک اشتراک اينترنت معمولي (Dialup , ADSL & Wireless )

3- يک اشتراک VPN .

شما براي استفاده از ين سيستم بايد به هر نحو ممکن به اينترنت متصل باشيد . بعد از تهيه اشتراک VPN بايد يک کانکشن براي VPN خود بسازيد . که بزودي نرم افزار و مقاله مربوط به کانکشن VPN در دسترس بازديدکنندگان قرار خواهد گرفت .

مزاياي اين سرويس چيست ؟

1- افزيش سرعت تا آخرين حد پهناي باند.

2- امنيت بالا در اينترنت .

3- ارتباط تلفني رايگان با آمريکا و کانادا بوسيله سرويس SKYPE.

4- تعويض IP شما به يک IP آمريکايي (شما در اينترنت به عنوان يک کاربر که از آمريکا متصل شده , شناخته مي شويد)

5- بروز رساني نرم افزارهايي که در ايران پشتيباني نميشوند (بدليل تحريمات سياسي) مانند McAfee

6- عبور از ف ي ل ت ر ! ! !

اين سرويس براي چه کساني مفيد است ؟

1- تجّار و بازرگاناني که مدام از طريق اينترنت کارهاي بانکي خود را انجام ميدهند .

2- کساني که ميخواهند دانلود کنند .

3- کساني که مدام مورد هجوم هکرها قرار ميگيرند .

4- تمام افرادي که به دنبال اينترنت با سرعت و کيفيت بالا هستند .

اگر vpn خواستيد چون خريد و فروش اينجا ممنوع هست بيا PM يه احوال پرسي بكنيم !

thekhosrow

Member
ultra surfe خيلي خوفه نياز نداري چيزي رو پاك كني :wink:

فقط اولترا توي بعضي سايتها كه روي سرورشون فشار مياره نميره !
ولي اين يه عيب در كنار 1000 مزيتش گمه :دي

ما الان رو سرورمون نرم افزار desktop ...... رو نصب کردیم
اصلا کاری نداره که از پاک کننده های اینترنتی استفاده کنی :cool:
همین که به یک آدرس وصل بشی سریع ردت رو میگیره:eek:
دلت رو هم به این نرم افزار های پاک کننده خوش نکن چون همش سر کاریه
موفق باشی

AMIR-ASHERI

Member
ببینم شما که VPN رو پیشنهاد می کنی!اصلا این بنده خدا اکسس داره که بره کانکشن VPN بسازه؟اگه داشته باشه که شبکشون بی درو پیکره
242.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا