دزد مطلب هاي مردم (:

aghahamidgol2

Active Member
سلام يكي از دوستان در پيغام خصوصي چنين فرمودند :

موضوع: ابهام در يكي از مقالات

سلام خسته نباشيد.
مقاله اي در مجله كامپيوتر جوان به چاپ رسيده كه عيناْ مانند مقاله اي است از شما در اين سايت به نام كاليبره كردن مانيتور.كدام يك از اين دو مقاله اصل است؟
با تشكر
:!:

دوستان من بگم كه هيچ وقت مقاله اي رو كپي نكردم و تازه به اين مجله كذايي و دروغين هم دسترسي ندارم در اينجا كه بخونم و بعد اينجا كپي كنم :D
كسي اين مجله رو ديد براي من هم بفرسته بخونم ببينم چه قدر خوب با كلمات مقاله هاي مردم بازي كرد

كسي مي تونه در ايران اون صفحه رو بزاره ممنون مي شوم

راستي با تشكر از اين دوستمون كه منو خبر كرد منتظر كمكتون هستم كه ببينم مي تونيد برام آپلود كنيد يا نه
براي مملكتي هم كه حق كپي رايت نداره واقعا متاسفم :arrow:
با تشكر از اين دوستمون كه به من گفتنداين دوستمون

Mikhak

Active Member
اولا من كه همچين چيزي نديدم
دوما اصلا وجود داشته باشه مگه چه اشكالي داره كه توي اين سايت هم گذاشته بشه
سوما اگه كپي بشه مثلا چي كار مي كنن

البته من بازم مي گم هم چين چيزي نديدم
==========
سينا

aghahamidgol2

Active Member
mikhak گفت:
اولا من كه همچين چيزي نديدم
دوما اصلا وجود داشته باشه مگه چه اشكالي داره كه توي اين سايت هم گذاشته بشه
سوما اگه كپي بشه مثلا چي كار مي كنن

البته من بازم مي گم هم چين چيزي نديدم
==========
سينا
اولا خواهي ديد
دوما قانون كپي رايت رو يه مروري بكني بد نيست

mosi-online

Member
كپي رايت چيه بابا خداوكيلي ايران از اين لحاظ هاي كپي رايت و ... بهترين هست و به اين چيزا توجه نميكنن.
8) والاه...

hasaniha

Member
من فكر كنم تو كتاب ـ فوتوشاپ در اعماق ـ نوشته مسعود شباهنگ اومده!
من خيلي وقت پيش خوندمش و الان ندارمش.

Mandana

Active Member
والله چه عرض كنم.خيلي ها همچين مشكلي دارن.ولي وقتي خود ايران از قوانين كپي رايت پيروي نميكنه....الان تازه داره بين مردم جا ميافته كه از روي سي دي هاي ايراني كپي نگيرن(سصورت غير مجاز)در حالي كه سي دي هاي غير ايراني بين مردم توزيع ميشن.

siavash-tanha

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
والله چه عرض كنم.خيلي ها همچين مشكلي دارن.ولي وقتي خود ايران از قوانين كپي رايت پيروي نميكنه....الان تازه داره بين مردم جا ميافته كه از روي سي دي هاي ايراني كپي نگيرن(سصورت غير مجاز)در حالي كه سي دي هاي غير ايراني بين مردم توزيع ميشن.

درسته آبتين جان :wink:

در ضمن اين شركتهاي ايراني ميگن از رو محصوله ما كپي نگيرين (حق كپي رايت و رعايت كنيد)

اما خودشون از تمامي نسخه هاي غير مجاز نرم افزار هاي خارجي استفاده ميكنن (بيشتر نرم افزار ها)

حق كپي رايت بايد برا همه باشه

مخلصم

بافی

Member
بابا حالا انقدرا هم مهم نيست...يه مطلب سادست كه هزاران نفر قبل از شما مي دونستن (يكيش استاد خودم بود)...

a Truth Seeking

Active Member
ما هم در راه اجراي قانون Copyright و قانون هاي حمايتي ديگر در زمينه نشر مطلب شبانه روز دعا مي كنيم. (چقدر هم لفظ قلم) .

Mandana

Active Member
افسانه ممكنه شما ين مطلب رو از قبل ميدونستي.ولي نفس عمل مهمه.وقتي ياد بگيرن از مطالب كوچيك كپي غير قانوني نگيرن در مورد هاي بزرگ هم همچين كاري انجام نميدن.كه بعد توي شرش خودشون هم ميمونن

amirhomayoun

Active Member
آقا چند وقت پیش خوندم که از یکی از سروران و صاحب اختیاران ما (یکی از آیات عظام !) در همین مورد پرسیدن که حلاله یا حرام . فرمودند که ماله خارجیها رو عیب نداره (هر چی باشه ماله دیار کفره دیگه!) ولی نرم افزار های ایرانی رو کپی نکنید گناهه !

گرچه شخصا فکر کنم که : "خمس و زکاتش رو بده حلاله!"

aghahamidgol2

Active Member
afsanehhhh گفت:
بابا حالا انقدرا هم مهم نيست...يه مطلب سادست كه هزاران نفر قبل از شما مي دونستن (يكيش استاد خودم بود)...
خب حق هم داريد ايران فعلي رو افرادي مثل شما ها ساختن كه فقط يا گرفتن همه چيز رو بي ارزش بدونن به جز چيزاي شخصي و تا وقتي هم كه اين افراد با اين طرز فكر در ايران باشند حالا حالا ما جهان سومي هستيم و كپي رايت هم كه شوخي اي بيش نيست :lol:

aghahamidgol2

Active Member
amirhomayoun گفت:
آقا چند وقت پیش خوندم که از یکی از سروران و صاحب اختیاران ما (یکی از آیات عظام !) در همین مورد پرسیدن که حلاله یا حرام . فرمودند که ماله خارجیها رو عیب نداره (هر چی باشه ماله دیار کفره دیگه!) ولی نرم افزار های ایرانی رو کپی نکنید گناهه !

خدايي باشد اين موضوع توي مارمولك هم مطرح مي شد يه كمي مي خنديدديم ببينيم رضا مارمولك با كپي رايت چه مي كنه :idea:

d@nial

Well-Known Member
سلام حميد جان

كسي كه اين خبر رو منتشر كرد بنده بودم با اين تاپيك http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=20504

در شماره جديد(57) جوان كامپيوتر و صفحه 51 ميخوانيم

كاليبره كردن مانيتور
نوشته مريم كوره پز - مشهد

-----------------

مقاله تغريبا ميشه گفت يكيه اما بعضي فعلها عوض شده مثلا بود شده است :lol:

AliReza26

Active Member
siavash-tanha گفت:
abtin_khosravi گفت:

درسته آبتين جان :wink:

در ضمن اين شركتهاي ايراني ميگن از رو محصوله ما كپي نگيرين (حق كپي رايت و رعايت كنيد)

اما خودشون از تمامي نسخه هاي غير مجاز نرم افزار هاي خارجي استفاده ميكنن (بيشتر نرم افزار ها)

حق كپي رايت بايد برا همه باشه

مخلصم

اينو خوب اومدي..... :wink:

siavash-tanha

Well-Known Member
amirhomayoun گفت:

امير جان فتوا جديدو نشنيدي؟

ميگن اگه از رو سي دي كپي شده يه نرم افزار ايراني كپي بگيرين اشكال نداره اما از رو سي دي اصل نبايد كپي بگيرين چون حرامه :wink: :lol:

آخه اين با اون چه فرقي داره :wink: :wink:

مخلصم

جدیدترین ارسال ها

بالا