دزدي از نوع سوم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
کدوم برنامه آقا؟

فکر نکنم پول بگیرن آقا. مگه مرض دارن ؟ ما بیایم مقاله بدیم تازه پول هم بدیم که توی سایتشون بذارن؟ :neutral:

راستی میلاد من یک باگ گرفتم از توی برنامت (البته فکر کنم)
توی خطوط 68 و 74 اون گزینه $need باید حذف بشه در غیر این صورت همیشه مقدار false هستش.

یک نگاهی بکن آقا ببین چه جوریاست؟!

مجید

spsgorgan

Active Member
مجيد جان معني كه من از اين يك تيكه ميكنم اينه :
I don't publish everything I'm offered, but I'm always on the lookout for good ideas.Our standard rate is $100 USD for each published item.
معني :
من هر فايلي را منتشر نميكنم ولي از ايدهاي خوب استقبال ميكنم . نرخ استاندارد ما براي انتشار هر فايل 100 دلار آمريكا است

حالا نميدونم شايد من اشتباه ميكنم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ها :neutral: :oops:
راست میگیا.. :oops:

پس یعنی اون بنده خدا 100 دلار پول داده بوده که مقاله رو بذارن توی سایت؟

مجید

miladmovie

Active Member
کارشون معلوم نیست !
حالا همون که ورداشتنش کافیه !

این برنامه هم باگ که زیاد داره ! ولی وقت نکردم درستش کنم !

sama_sally

Member
بعد از سالها دوباره سلام!
من الان این تاپیکو دیدم. خدا وکیلی عجب خری بودم من! هنوزم باور نمیکنم این کارو من کرده باشم. آخه وجدانم چطور قبول کرده؟ چقدم بی سواد بودم الان که اینارو میبینم پی می برم! :eek:
---------------
راستی چطور این گندکاریارو از اینورو اونور حذف کنیم؟ ضایه س!

sama_sally

Member
بعد از سالها دوباره سلام!
من الان این تاپیکو دیدم. خدا وکیلی عجب خری بودم من! هنوزم باور نمیکنم این کارو من کرده باشم. آخه وجدانم چطور قبول کرده؟ چقدم بی سواد بودم الان که اینارو میبینم پی می برم! :eek:
---------------
راستی چطور این گندکاریارو از اینورو اونور حذف کنیم؟ ضایه س!

sama_sally

Member
oxygenws گفت:
من قبول دارم که طرف موجود بی شعوری بوده، در این شکی نیست. ولی شما هم اون رو با لایسنس gpl منتشر کرده بودی و نباید از این قضیه شاکی بشی. منظورم رو بگیر لطفا، خودت واردی....

...

یه جا تاریخ زده 2005 یه جا زده 2004!! خیال کرده همه یه جاییشون مثل ایشون یه جوریه!! و همه مثل ایشون دزدی می کنند، تو طول کد 3-4 جا نوشته کپی رایتش فلان می باشد!!! آخه آقای الاغ...... اوپس، اصلا بیخیال...

کی قراره این احمق ها عقل سرشون بیاد نمی دونم.

...

موفق باشید، امید

خوب؛ میدونم که حقمه ولی شما هم قبول کن درست حرف میزدی بهتر بود!

sama_sally

Member
majid گفت:
ها :neutral: :oops:
راست میگیا.. :oops:

پس یعنی اون بنده خدا 100 دلار پول داده بوده که مقاله رو بذارن توی سایت؟

مجید
نه بابا صد دلار چیه؟
بدون accept مکسپت همینجوری فله ای میذارن تو سایت اصلا کاری ندارن طرف دزدی کرده یا نه!!!

بالا