در کوچه های ده ی40 انگلیس

hellboy3d

Member
سلام
امیدوارم براتون جالب با شه
کار 3ساعت
رندر منتال ری زمان 3دقیقه
نور چطوره!
انتقاد لطفا!!!
HOT%20ROAD1.JPG

HOT%20ROAD.jpg

vrb_3d

Active Member
کار جالبیه
میشه بگی جنس دیوار چیه که اینطور انعکاس داره؟
اگه کف سنگ فرش می شد بهتر نبود؟
برای پیاده رو و خیابان هم متریال جداگانه کار میکردی خیلی بهتر بود.

hellboy3d

Member
سلام
خب نمیدونم مشکل چیه دوباره میزارم
اما در مورد شما مرسی ممنون متریال یه ارشیتکچرال که از وود وارنیشید استفاده کردم
تعجب نکن من معمولا کارامو که تکسچر نمی کنم از اینجور متریال ها استفاده می کنم
راستی نور چطوره!؟
من واقعا تکسچر خوب ندارم ساختنش هم زمان گیره کسی میتونه سایت خوب بهم معرفی کنه ممنون

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
reflect دیوار رو بردار چون این نوع دیوارها یا سنگی و یا بتنی هستن به bump دیوار هم noise یا celular <---- تو قسمت map هست رو انتخاب کن،بعد بهتر نبود راجع به این نوع خیابانها اول یه چندتا عکس میدیدی بعد این کار رو شروع میکردی.این خیابونی که تو درست کردی از نظر معماری هیچ شباهتی به مدل واقعیش در شهر های اروپایی نداره بیشتر روش کار کن.ممنون

pythoN

Active Member
سلام .
چرخهای جلو توی جای خوش نیست . ( هر دو )
رندر و نور پردازی هم بهتر میتونه باشه . یا به عبارتی از وی ری میتونی بیش از این کار بکشی .
موفق باشی .

hellboy3d

Member
سلام
ممنون از نظراتتون تمام حرفاتون درسته اما منم نمی خواستم روی تکسچر کار کنم
بلکه روی نور بیشتر هدفم بود اما اکثر ساختمون های قدیمی انگیلس از سنگ های یه تیکه وبراق استفاده می کردن البته حرفه شما هم درسته -دوست عزیز اگه میشه یه سایت بهتر معرفی کن من نصفه عکس های اونو قبلا دانلود کردم ولی اندازه اش پایین بود
بازم ممنون

آخرین ویرایش:

hellboy3d

Member
سلام
خوب ببنید تکسچر چطوره ؟!
بعد در مورد نور کمک کنید چیکار کنم که نور از چراغ متصاعد بشه ممنون
6o2vfnt.jpg

pythoN

Active Member
سلام .
از قبلی بهتر شد . اما سعی کن از یه سیستم رندر ، نور پردازی و متریال یکدست استفاده کنی مثل Vray
چون اینطوری نور پردازی و رندرش هنوز کامل نیست .
موفق باشی .

hellboy3d

Member
سلام
مرسی ممنون خب درست می گی اما من با متریال و نور های وی ری آشنایی ندارم اگر می تونی کمکم کن
ممنون

DIMO

Active Member
سلام
ممنون از نظراتتون تمام حرفاتون درسته اما منم نمی خواستم روی تکسچر کار کنم
بلکه روی نور بیشتر هدفم بود اما اکثر ساختمون های قدیمی انگیلس از سنگ های یه تیکه وبراق استفاده می کردن البته حرفه شما هم درسته -دوست عزیز اگه میشه یه سایت بهتر معرفی کن من نصفه عکس های اونو قبلا دانلود کردم ولی اندازه اش پایین بود
بازم ممنون

کار دوم تو بهتر شده روش کار کن،این هم یک سری عکس،کارت رو بهتر میکنه از لحاظ شبیه سازی به عکس ها دقت کن نحوه سنگ فرش،نمای دیوار،مغازه هاو..... کلاً یک معماری خاص خودش رو داره حیفه اگر بخواهیم بدون توجه به این اولویتها یک کار رو انجام بدیم،خوب حرف برای گفتن زیاده انشاالله که با دقت بیشتری روش کار بکنی و موفق باشی.

پیوست ها

• PIC.zip
    820.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4

pythoN

Active Member
سلام
مرسی ممنون خب درست می گی اما من با متریال و نور های وی ری آشنایی ندارم اگر می تونی کمکم کن
ممنون

حتما در اولین فرست اینکار رو انجام میدم . اما اگر بگردی داخل تاپیک های قدیمی پیدا میشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا