در مورد flashpaper

amirali90

New Member
با سلام و تشكر به خاطر اين سايت خوب.
اگه ميشه اساتيد flash راهنمايي كنن.

1.من با flash paper چند تا فايل متني درست كردم و لي اصلا در فلش درست import نميشه يعني قاطي ميشه همش. من چطوري مي تونم فقط از يك loader ساده كه تو محيط فلش استفاده كنم كه مثلا با ورود به يك صفحه فايل flash paper ام اجرا شه (ولي درون پروزه اصلي).
2.ميشه همين كاراي بالا رو با pdf كرد . آخه pdf رو هم صفحه به صفحه باز ميكنه.
بطور كل مثل multimedia BUILDER كه فايل هاي flash و pdf رو را حت درون يك page قرار ميده .

با تشكر :wink:

aminflash

Member
1- فایلی که با فلش درست می کنی مثل یک فایل swf که با import بهم میریزه...
از loadMovie اسفاده کن واسه آوردنش.

2- فلش با pdf سازگار نیست واسه همین هم macromedia برنامه flahpaper رو طراحی کرد

amirali90

New Member
aminflash جان ممنون از پاسخت.

ولي من با همين دستور loadMovie استفاده مي كنم كه 1.فايل رو در داخل flash كه باز ميكنه ديگه من به منوي قبل دسترسي ندارم يعني وقتي كليك مي كنم كه فايل باز شه از منو ميره به flashpaper و منو و music هم قطع ميشه .
من منظورم حالتي هست كه همونطور كه گفتم مثل multimediabuilder تو منو يه قسمتي تو منو فايل swf من اجرا شه.

با تشكر

amirali90

New Member
با loadmovienum كه هيچي نشون نميده. ولي با loadmovie صفحه باز مي شه و لي به كل مياد از منو بيرون.:neutral:

aminflash

Member
من نمی فهمم به کل میاد بیرون منظورت چیه...توی loadMovie پارامتر مربوط به target رو منو هات می دی شاید! آره؟!

aminflash

Member
ببین من که منظورت رو نفهمیدم...ولی بزودی یک فنکشن توپ واسه لود کردن flashpaper می زرام اینجا

amirali90

New Member
بسيار ممنونم .
من بالاخره اين swf رو داخل پروژه load كردم ولي اصلا بدرد نمي خوره size اين flash paper ها قاطي قاطيه ! هر كدومش هر جا كه دوست داره با هر سايز هاي مختلف load ميشن.چه طوري ميشه size و اينكه كجاي صفحه load بشن رو تنظيم كرد.
سوال ديگه اينكه:

لطف مي كنين دستوري كه باهاش بشه يه فلدر رو تو cd باز كنه بدين . يعني يه دكمه كه وقتي زده ميشه مثلا cdrom\test رو باز كنه. با دستور geturl نميشه همش homepage باز مي كنه.

و سوال آخر اينكه .

من هر كاري ميكنم با اين دستوره fscommand نميتونم يه فايل pdf رو باز كنم. فايل BAT ساختم ولي نميدوونم تو فايل BAT آدرس CDROM رو چي بنويسم.كه بره اونو اجرا كنه ؟ آخه تو هر سيستم فرق داره.

بدشم اينكه اين فايل هاي pdf اگه باز شن ميرن پشت فايل فلش من و اصلا كاربر نميفهمه كه رو اين link كليك كرد يه فايل pdf باز شد. لطفا راهنمايي كنيد.

ممنون از لطف همه اساتيدم و امين جان.

aminflash

Member
1-برای سوال های نامربوط به این تاپیک، تاپیک مجزا باز کنیدپ
2- این هم واسه flashjpaper تا هم بتونی اندازه و جای لود شدن رو تعیین کنی:
HTML:
_global.loadFlashPaper=function(path_s,dest_mc,width_i,height_i,loaded_o){
   var intervalID = 0
   var loadFunc = function(){
      dest_mc._visible = false
      var fp = dest_mc.getIFlashPaper()
      if (!fp)
         return
      if (fp.setSize(width_i, height_i) == false)
         return
      dest_mc._visible = true
      clearInterval(intervalID)
      loaded_o.onLoaded(fp)
   }
   intervalID = setInterval(loadFunc, 10)
   dest_mc.loadMovie(path_s)

}
//----------------------------------------

loadFlashPaper(_global.n, l,950,700, this)

توی خط آخر مقادیر خودت رو بده

برای کار با pdf توی فلش بهترین چیز همین flashpapre است!

amirali90

New Member
ممنونم amin جا لطف كن فقط بگو چطوري يه فلدر رو تو cd با يك كليك باز كنم.يا اگه تو يه تاپيك توضيح داده معرفي كن من چيزي پيدا نمي كنم.

aminflash

Member
همچین کاری با فلش نمیشه کرد... مگه با برنامه های جانبی مقل mdm zinc

جدیدترین ارسال ها

بالا