Fa در مورد یه قالب مذهبی درباره ی امام زمان و جمکران

ghaniloom

New Member
با سلام و خسته نباشید به شما دوستان محترم اگر میشود به بنده یه قالبی فلش خوشگل درباره ی امام زمان عج و جمکران بسازین به خدا قسم خیلی واجبه خیلی خیلی واجبه منتظر شما هست دوستدار شما مرتضی غنی لو

:rose: :rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

ali abedian

Banned
سلام
لطفا خوب توضیح بده که منظور از قالب چیه؟
اصلا بگو که چه هدفی داری از داشتن این قالب و اینکه محتوی این نرم افزار مالتی مدیا ت چیه؟ چه منو هایی داره و کلا توضیح بده که چه خبره؟

ghaniloom

New Member
یه قالب طرحاش عکسهاش و تمام صفحه بودن میخواستم میخوام درباره ی امام زمان عج یه نرم افزار طراحی کنم خیلی واجبه تو رو خدا کسی برای امام زمان عج کار کنه منتظرم

ghaniloom

New Member
من یه قالبی میخوام به دکمه های تذهیبی و در صفحه ی اول عکس جمکران باشه ولی قالب تمام صفحه ی الول رو بگیره خیلی واجبه براتون دعا میکنم منتظرم

m javad

کاربر متخصص
فکر نمیکنم شما چیزی رو که میخواهید به همین صاف و پوسکنده بودن پیدا بکنید !
باید یه قالب کلی که بیشتر به کارتون نزدیک هست رو پیدا بکنید و خودتون توش تغییرات رو اعمال کنید
برای این کار هم میتونید از بانک ابزار و فایل های سودمند استفاده بکنید

ghaniloom

New Member
سلام آقا يه قالب كسي ميتونه اينطوري طراحي كني واسه ما منتظريم من در بانك ابزاران مالتي مديا چيزي ژيدا نكردم آقا تو رو خدا منتظريم

ali abedian

Banned
سلام مرد جوان

من که بهتون گفتم ، یه توضیح نسبتا واضح و روشن از صفحه اصلی این نرم افزارتون بدید تا بتونم کار رو شروع کنم

در ضمن به خاطر امام زمان این کارو میکنم، گناهیش گردن خودتون اگه علیه ش استفاده کنید

باز هم دارم میگم:
شما میگی دکمه طراحی کن، عنوان دکمه ها چی باشه؟
توی صفحه ی اصلی چیا قراره بذاری؟
اسم نرم افزار چیه که بتونم توی طراحیم استفاده کنم ازش؟
لینکهای صفحه ی اصلی به چیا هست تا با استفاده از آیکونهای زیبا تزئینش کنم؟

اینطوری که شما مطرح میکنی که نمیشه مرد جوان

::به عنوان مثال نمونه عکس نرم افزار المهدی رو از پیوست ببین::

پیوست ها

• almahdi.jpg
    almahdi.jpg
    124.2 کیلوبایت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:

ghaniloom

New Member
سلام شما که جواب دادین

با عرض سلام و خسته نباشید به شما 1- من در صفحه ی اول یه تصویری مثل پایینی باشه ولی کل صفحه رو بگیره یعنی یه طوری باشه که در همه سیستم ها نرم افزار صفحه کامل بیاره بالا 2- وسط عکسی که عکس امام زمان هست میخوام به جای آن یه فایل فلش مثل پایینی که گذاشتم باشه یعنی یه عکسی با کیفیت از جمنکران که به طور فلش باشه چند تا کبوتر دورش باشه به خدا قسم خیلی واجبه من یه نرم افزار در مورد امام زمان میخوام طراحی کنم اینم وبلاگم WWW.KHAKEJAMKARAN.BLOGFA.COM حتما سر بزن تنا بفهمین هدف من چیه
منتظر جواب شما هستم

http://www.ya-razi.ir/image/template/header2.swf : لینک فایل فلش

برای بزرگ شدن عکس کلیک کنید

ghaniloom

New Member
سلام دوباره

اگر کسی این رو درست کرد یا طراحی برام کرد به ایمیلم ارسال کنه به خدا قسم همیشه دعایش میکنم

[email protected]

یادم رفت اگر لطف کنی فایل بازش رو برام ارسال کنید صفحه اول این همون عکس باشه فقط فایل باز باشه تا تغییراتی روش بدم

ali abedian

Banned
سلام
این فایل پرنده فلش که خودت ازش استفاده کن یه طوری!

در مورد انیمیشن این واقعا کار خاصی نمیتونم کنم .. معذرت میخوام واقعا فرصتش نیست اصلا حواسم جمع و جور این کار نمیتونه بشه

پیوست ها

• flashden_random-flying-birds-_1267.rar
    30.5 کیلوبایت · بازدیدها: 51

ali abedian

Banned
این هم دو تا تصویر از جمکران برای استفاده در طراحی نرم افزارت .. این تصویرها ترنسپرنسی با فرمت پی ان جی هستن
و البته اونی که اینا رو آماده کرده بود زیاد دقت نکرد ولی نسبتا فایل آماده ی خوبی هست برای استفاده در این پروژه

موفق باشین

پیوست ها

• jamkaran.rar
    2.6 مگایابت · بازدیدها: 70

masoudnt

Member
اگه
ناقص ببخشید همین قدر در توانم بود امیدوارم به دردتون بخوره

پیوست ها

• جمکران.zip
    331.3 کیلوبایت · بازدیدها: 60

ghaniloom

New Member
سلام واقعا کسی نبود لااقل به من نه تو فکر خودش بای امام زمان کمک کنه

سلام واقعا کسی نبود لااقل به من نه تو فکر خودش بای امام زمان کمک کنه ما که هر چقدر زور زدیم کسی واسه ما کمک نکرد ولش کن بیخودی اینجا مطرح کردم میرم تو بیرون آموزش میبینم ولی به شما مت نمیکشم واقعا که از کمکتون ممنون انگار ما تو این انجمن غریبه هستیم . . .

:cry:

ghaniloom

New Member
فایل های که گذاشتین واسه دانلود دنلود نمیشن

فایل های که گذاشتین واسه دانلود دنلود نمیشن اگر هم بشن فقط چندتا عکس هستن ما گفتیم یه قالب دوماه وقت بدیم بهتون بازم میگین وقت نداریم بگین پول بریزیم به حابتون تا واسمون طراحی کنید

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز انگار شما دنبال یک طرح آماده و کامل هستید !

اینجا محلی هست برای کمک و راهنمایی ! خب شما میتونید از بین قالب های مجود در انجمن و همین کارهایی که دوستان در این تاپیک انجام دادن، و شاید طرح ها و پترن های موجود در بخش گرافیک سایت، یک طرح کامل که مدنظرتون هست رو برای خودتون ایجاد کنید.

اگر این کمک ها بنظر شما ناچیز میاد و یا اینکه خودتون توانایی صرف زمان برای اتمام کارتون و یا توانایی لازم برای ساخت همچین طرحی رو ندارید، بهتون پیشنهاد میکنم هزینه کنید و سفارش کارتون رو به یکی از دوستان طراح گرافیک بدید تا نتیجه ی مطلوب حاصل بشه !

اما توجه کنید که نیاز نیست اینجا، منت کسی رو بکشید ! اگر هم کمکی صورت گرفته بدون چشم داشت هست، لطفاً ارزش این رفتار رو درک کنید.

موفق باشید

masoudnt

Member
:mad:!بابا دست مریضا حالا بیا ثواب کن کباب شدیم​
ما خواستیم با اون عکس ها ایده تو ذهنتون ایجاد کنیم حالا ایده تو ذهن شما ایجاد نمیشه یا یا وقت ساختنش رو ندارید دیگه ما مقصر نیستیم از تمامی دوستان که تو این مبحث وقت گذاشتن تشکر میکنم​

YASAJAD

New Member
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی من میخوام برای ماه رمضان یه قالب مولتی مدیا بیلدر بزنم . اگه دوستان لطف کنن یه ایده بدن ممنون می شم.

جدیدترین ارسال ها

بالا