ممنون
من گفتم شلوغ شده ؟
. گفتم "به نظرم باید ساده تر باشه" . یعنی سادست و بازم جاداره ساده باشه. متضاد ساده هم شلوغ نیست.
. شلوغ متضاد خلوته
نوع طراحی (به نظرمن) برای IT نمی تونه زیاد جالب باشه. (البته بازم تاکید می کنم که طراحی برای وبلاگ هایی که مطالبشون عمومی و یا ادبی هست بسیار مناسب و خوبه)
درضمن php چه ربطی به گرافیک داره ؟ ولی به هرحال وب سایت ایشون از نظر طراحی مناسیه IT هست. سادم هست . خلوتم . اما سنگینه .
اینجا رو ببینید.
به هرحال زحمتی که کشیدین قابل تحسین هست و من نمی خوام زحماتت رو زیر سوال ببرم. امیدوارم سوء تفاهم نشه.
ساده يا غير سادگي يه سليقه کاملاً شخصيه. يکي با سايت ساده حال ميکنه يکي نه ، همونطور که هر کسي از يه رنگي خوشش مياد. بنابراين هيچ ملاک و معياري بجز سليقه شخصي، نميتونه براي نوع سبک، ساختار و يا سادگي تعيين کننده باشه.
php هيچ ربطي به گرافيک نداره ، ولي به نظرم "سادگي" ارتباط مستقيم با "گرافيک" داره ، شما هم همين رو فرموديد ديگه؟ فکر کنم صحبت از سادگي بود که من ارتباطش دادم به گرافيک. ميخوايد بگيد منظور شما از سادگي ، سادگي در php بود؟! شما که سورس هاي بنده رو نديد! ديگه نميدونم آيا منظور ديگه اي از سادگي داشتيد يا اينکه منظورتون همون گرافيک سايت بوده که البته توضيح دادم.
شما گفتيد: "وب سايت ايشون از نظر طراحي مناسيه IT هست. سادم هست . خلوتم . اما سنگينه ."
بايد عرض کنم نظر من اينه که ظاهر گرافيکي سايت من و ايشون در يک راستاست، يعني اگر سايت من از نظر طراحي مناسب IT نباشه (که شايد هم همينطور باشه!) پس ظاهر سايت ايشون هم مناسب IT نيست.
همينطور در مورد سادگي و خلوت بودن هم فکر ميکنم سايت من از سايت ايشون هم ساده تره هم خلوت تر ! (اين مطلب در ارتباط با همون بحث ريز کاري هاي گرافيکيه که قبلا گفتم)
در آخر هم در مورد سرعت سايت ايشون يک لينک داديد . که نميدونم چرا بيشتر دقت نکرديد ! چون سايتي که شما از اون براي آناليز سرعت استفاده کرديد ، تمامي آبجکت هاي درون صفحه رو به عنوان جزئي از سايت در نظر ميگيره و در محاسبه زمان دون لود صفحه ، زمان دون لود اون فايلها هم به زمان کل اضافه ميکنه ، مثلا در صفحه اول يه فايل mother.wma که حدود 1 مگابايت هست قرار داده شده که واضحه بعد از نمايش کامل صفحه ، اين فايل توسط پلاگين ميديا پلير شروع به دونلود شدن ميشه .... اميدوارم در اين مورد متوجه منظورم شده باشيد. آقا نيما کارش درست تر از اين حرفاست که بشه به کارش ايراد گرفت، مثلاً در مورد همين بحث سرعت اگر
اين پست و همچنين
اين پست ايشون رو مطالعه کنيد به کارشون ايمان مياريد(حداقل در مورد بحث سرعت بارگذاري صفحه که شما بهش ايراد وارد کرديد مطمئنم وقتي ببينيد که ايشون به سرعت بارگذاري صفحه سايتشون چطور وسواس به خرج دادند اون هم با دقت ميلي ثانيه ! ، نظرتون عوض خواهد شد)
نبی