nabiKAZ گفت:
- در مورد رنگها هم حدس میزدم الان همه بگن از رنگهای مرده استفاده کردی، که باید بگم کلاً من با رنگهای مرده بیشتر حال میکنم !
خوب برای رنگ پس زمینه متن باید از این رنگ ها استفاده کرد چون اگر رنگ پس زمینه مثلا صورتی باشه طرف 5 دقیقه به صفحه نگاه کنه کور میشه ولی من منظورم این بود که تو طراحی باید از رنگ ها متضاد استفاده کنی تا قالبت جذاب تر بشه. الان یه خورده بی روح شده. من مطمئنم با تغییر رنگ همون لوگوی ساده در بالای صفحه کلی نمای صفحه تغییر کنه
nabiKAZ گفت:
ادعای طراح حرفه ای وب سایتش میشه ، اما سایت خودش با PHP-Nuke طراحی شده !!!
نبی جان در مورد اینکه میخوای یه روزی یه سی ام اس ایجاد کنی خوب فکر خیلی خوبیه. ولی فرض بگیریم که کسی نمیخواد سی ام اس بسازه و فقط برای سایت شخصی خودش میخواد یه وبلاگ داشته باشه که امکانات مناسب و محدودی داشته باشه. برای این کار معمولا خودشون از نو یه سیستم جدید رو ایجاد نمی کنن (مگر اینکه مثل شما قصد ایجاد یه سیستم جدید رو داشته باشن و بخوان منتشرش کنن)
معمولا در ای جور مواقع مراجعه می کنند یه سایت هایی مثل opensourcecms.com و دنبال یه برنامه خیلی سبک میگردن و بعد کدش رو برای نیاز شخصی ویرایش میکنن یا براش ماژول مینویسن. چون بالاخره همه مشکل کمبود وقت دارن و نمیشه که برای هر چیزی طرف بخواد یه برنامه رو از اول بنویسه.
الان خیلی از سایت های بزرگ با سی ام اس های آماده ایجاد شدن. مثلا وبلاگ جفری زلدمن که یکی از معروفترین طراحان وب هستش با ورد پرس درست شده
http://www.zeldman.com/
خوب ما نمیتونیم بگیم چون این آقا از ورد پرس استفاده کرده پس حتما بی سواده و کارش کلاس نداره. اون آقا فکر وقتش رو هم میکنه و وقتی می بینه یه سیستمی هست که مجانیه و هسته برنامه هم خیلی پایداره خوب ازش استفاده میکنه و هر بخشی رو هم که لازم داشته باشه بهش اضافه میکنه.
ولی این که آدم فقط و فقط هم بخواد سیستم های دیگه رو انگولک کنه هم درست نیست چون به نظر من چیزی یاد نمی گیره
عادل گفت:
حتما کسی که ادعاش می شه انتخابی که برای وب سایتش کرده اولین گزنیه از نظرش PHP Nuck بوده و اون و ترجیح داده
حتما تویی همین PHP Nuck یک چیزی دیده که 4 تا تیم فارسی زبان فقط دارند از 4 تا نوک مختلف پشتیبانی می کنند
در این یه مورد باید گفت که کاربران ایرانی به هر چی عادت کنن از همون استفاده میکنن و خیلی کم پیش میاد که بخوان شرایط رو تغییر بدن. کد نوک خیلی وقته از رده خارج شده. هیچ سایت بزرگ و با کلاسی دیگه از نوک استفاده نمیکنه و شاید بشه گفت جزو 10 سی ام اس برتر هم نیست ولی تو ایران همه از این برنامه استفاده میکنند. شاید به خاطر استفاده راحتش باشه.
در کل شما تیم های فارسی سازی ایرانی رو ملاک کار قرار ندید
خیلی از این تیم های فارسی سازی حتی یه قالب ساده رو هم نمیتونن ویرایش کنن. یعنی سواد متوسط استفاده از HTML و CSS رو ندارن.
ولی در کل برای صرفه جویی در وقت باید یه سی ام اس رو با توجه به نیاز ها انتخاب کرد و بنابر نیاز شخصی تغییرش داد یا برای ماژول نوشت
در این مورد با شما موافقم