تغییرات فایل 1 در مورد هنگ کردن افتر افکت

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان
من تازه دارم افتر افکت یاد میگیرم حدود 18 ساعته:green:
اما یک مشکل بد دارم.اول یک کلیپ میخوام یک متنی بزارم و بعد چند ثانیه فید بشه وقتی یکم با ایکون ها و تنظیمات شروع و پایانش کار میکنم سیستمم هنگ میکنه.کسی میدونه چرا؟انگار یک کار خواصی نمیکنم که هربار هنگ میکنه.
سیستمم هم یک لپتاب با مشخصات : cori 7\8gig ram\750 hdd

max vray

کاربر VIP
cs 5 بله 64
یا اپدیت کردن گرافیکم مشلم تا حدی حل شده اما از هنگ کردن بی امان این نرم افزار داره لجم میگیره.واقعا انقدر این نرم افزار سنگینه؟با این سیستم سه بعدی کار میکنم مشکل ندارم اما این افتر هر 5 دقیقه هنگ میکنه!!

max vray

کاربر VIP
و یک سوال از همه دوستان
این پروژه های اماده افتر افکت فقط واسه اینه که از روش یک چیزی یاد گرفت یا اینکه میشه فیلم و عکس خودمون بجای فیلم و عکس اون بزاریم؟
موفق و پیروز باشین:rose::rose::rose:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
و یک سوال از همه دوستان
این پروژه های اماده افتر افکت فقط واسه اینه که از روش یک چیزی یاد گرفت یا اینکه میشه فیلم و عکس خودمون بجای فیلم و عکس اون بزاریم؟
موفق و پیروز باشین:rose::rose::rose:

بنام خدا
پروژه های آماده ماله اینکه فیلم و عکس خودت رو بذاری و یا باهاش کارهای تبلیغاتی بسازی

و اما افتر افکت ..
نه نسبت به سیستم شما سنگین نیست... مشکل هنگ کردن هم خیلی پیچیده است باید خودت یه چند روزی روش تمرکز کنی ببینی با کار خاصی ... دکمه خاصی ... باز بودن برنامه خاصی ... و و کلا به چی آلرژی داره

max vray

کاربر VIP
بنام خدا
پروژه های آماده ماله اینکه فیلم و عکس خودت رو بذاری و یا باهاش کارهای تبلیغاتی بسازی

و اما افتر افکت ..
نه نسبت به سیستم شما سنگین نیست... مشکل هنگ کردن هم خیلی پیچیده است باید خودت یه چند روزی روش تمرکز کنی ببینی با کار خاصی ... دکمه خاصی ... باز بودن برنامه خاصی ... و و کلا به چی آلرژی داره
سلام مرسی بابت توضیحاتتون:rose:
متوجه شدم وقتی یک افکت میدم و دستی زمان عقب جولو میکنم که تاثیر افکت ببینم اون هنگ میکنه.باید همیشه از رم پلیر استفاده کنم؟ایا راه حلی هست که هنگ نکنه؟من وقتی افتر افکت کار میکنم هیچ نرم افزاری بالا نیست.

SevenART

Member
من هم تا چند روز پیش این مشکل شما را داشتم ...

Edit>Preferences>Preview

اونجا یه تیک openGL هست باید ورش داری !
مربوط میشه به کارت گرافیک

و دوم اینکه شما ویدیو پریویو را روی Quarter بزاری بجای Full سریعتر می تونی کار کنی ...

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
من هم تا چند روز پیش این مشکل شما را داشتم ...

Edit>Preferences>Preview

اونجا یه تیک openGL هست باید ورش داری !
مربوط میشه به کارت گرافیک

و دوم اینکه شما ویدیو پریویو را روی Quarter بزاری بجای Full سریعتر می تونی کار کنی ...
سلام دوست عزیز مشکلم کاملا حل شد شکر خدا:rose::rose::rose:
اینم لینک کاری که به کمک شما زدم:rose:
موفق و پیروز باشی:rose::rose::rose:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=184864

جدیدترین ارسال ها

بالا