در مورد هك شدن اين سايت

arya_0101

Member
سلام
من یه سوالی از دوستان و مخصوصا از اقا مجید داشتم دیروز که تو سایت اومدم دیدم هک شده حالا بماند که چقدر اعصابم خورد شد از این موضوع ولی یه نکته برام نانفهومه من در این حد میدونم که نهایت دسترسی اینه که پسورد یه سایت بدست بیاد و صفحه اول عوض شه یا راه ههای دیگه ولی سایت مجید انلاین به یک صفحه دیگه هدایت میشد و این خیلی برام عجیب بود حالا سوال من این چه جوری اگه این مشکل پیش اومد برطرفش کنیم ایا عوض کردن فایل index میتونه کمکی بکنه یا اینکه نه روشهای خاصی داره ممنون میشم دوستان و مخصوصا اقا مجید که این مشکلو حل کردن پاسخ بدن

Ali_ix

Well-Known Member
سلام

اگه اون صفحه اي كه باز ميشه روي سرور خودت باشه !(يعني Domain رو ازت نگرفته باشن ! :? )

بله با عوض كردن Index يا هر فايل ديگه اي كه defult بوده ميشه وضع رو درست كرد !

اون صفحهاي كه ديديد يه Script داشته كه بعد از چند ثانيه شما رو Redirect ميكرده به يه آدرس ديگه ! :wink:

موفق باشيد....

علي.

xnux

Member
بابا هك كي ... مك كي ؟
هك كوجا بوده ؟
هكر كيه ؟
كوجا هكيده شده ؟
چرا هكيده شده ؟
اينا كه هك نيست ؟

اصلا هك چيه؟
هكر كيه ؟
هك را به ( ح ) مينويسند يا با ( ه ) جيمي ؟

اصلا من كيم ؟
اصلا شما ؟
اصلا چرا اينجام ؟
اوا ...
اسمم چي بود ؟
8O

mehrdad55

Member
با سلام
جناب arya_0101 درست ميگن ديروز منم وقتي صفيه اول سايت را باز ميكردم بعد از چند ثانيه به يك صفحه ديگه منتقل ميشد امروز هم همينطوره
با تشكر

shahrokh_xp

Active Member
آقا اين فقط به آقا مجيد مربوط ميشه فقط ميخواستم بهتون اطمينان بدم كه هك نيوده.در همين حد كافيه :wink: (مشكلات هاستين)

SME

Banned
حناب آقاي محمذ هكر (SME )
ين متن پاك شد مواطب نوشتار خود باشيد در صورت تكرار درسترسي شما به سايت MajidOnline بدون اخطار قبلي قطع مي شود
Saman_sweden

NextWorld IT

Active Member
تا اونجايي كه من ديدم و حدس ميزنم مشكل هاستينگ و اس كيو ال بوده و هك در كار نبوده

جدیدترین ارسال ها

بالا