در مورد اين لوگو لطفا نظر بديد.

[جدي/]اقا سايان اگه اين تاپيك مشكلي داشت خذفش كن متشكر ميشم.[جدي]

[نظر/]ايا اين اواتار و امضاء قشنگن خواهش مندم كه نظر بديد :?: .[نظر]

45454545.gif

666666.gif

اينم يه كار كه همينطوري گذاشتم كاره خودمه. :wink:
2212.gif

[شوخي/]باشه الان لامپ رو روشن ميكنم صبر كن پريزش رو پيدا كنم[شوخي/]

مرسي از نظرت

205 گفت:
فکر نمی کنی همین لوگویی که داری قشنگ تره؟؟!!
منم موافقم
ولي كارت قشنگه خسته نباشي اگه يه كم روشن باشه بهتره و همين طور اون سايه اي كه از وسط رو بال پروانس زياد طبيعي نيست ولي در كل رنگبنديشم خوبه

mahdi zarei

Member
هر دوش قشنگه
ولي تو چرا همش از متحرك استفاده ميكني
حجمش خيلي بالا شده
لاقل با فلاش درست كن :)

Ghamnevis

Well-Known Member
ظاهرا اسم من بد رفته ها :) ميخوام شناسه ام را عوض كنم بزارم Ghamnevis Deleter :دي

مهدي جان در مورد طرحت من نميتونم نظري بدم.. چون من با IR كار نميكنم و نميتونم حلاجيش كنم... اگر نظر در مورد قشنگي و ظاهرش ميخواي به نظرم بد نيست.. ولي من هميشه بسته به محيطي كه قرار هست طرحم توش به كار بره طراحي ميكنم.. جوري كه رنگها يكم همخوني داشته باشه...

اجازه بده يك نكته را هم بگم...
گمون كنم اگر از اين تصاوير براي امضات استفاده كني يا لوگو.. مديران سايت عوضش كنند.. چون حجمش واقعا بالاست... اگر براي آوتار بتوني چيزي ساده تر آماده كني و براي امضا هم اون را به يك فايل SWF تبديل كني خيلي بهتر ميشه... و مسلما حجم هم كمتر ميشه..

موفق باشيد
سايان

iman.prs

Active Member
Ghamnevis گفت:
ظاهرا اسم من بد رفته ها :) ميخوام شناسه ام را عوض كنم بزارم Ghamnevis Deleter :دي

مهدي جان در مورد طرحت من نميتونم نظري بدم.. چون من با IR كار نميكنم و نميتونم حلاجيش كنم... اگر نظر در مورد قشنگي و ظاهرش ميخواي به نظرم بد نيست.. ولي من هميشه بسته به محيطي كه قرار هست طرحم توش به كار بره طراحي ميكنم.. جوري كه رنگها يكم همخوني داشته باشه...

اجازه بده يك نكته را هم بگم...
گمون كنم اگر از اين تصاوير براي امضات استفاده كني يا لوگو.. مديران سايت عوضش كنند.. چون حجمش واقعا بالاست... اگر براي آوتار بتوني چيزي ساده تر آماده كني و براي امضا هم اون را به يك فايل SWF تبديل كني خيلي بهتر ميشه... و مسلما حجم هم كمتر ميشه..

موفق باشيد
سايان
تكبير!!...:lol:

دوستان نظرات رو دادن....من يه علمه اي وايسادم بعد هم اومدم بقيه ي پست ها رو خوندم هنوز لود نشده!...
بال پروانه به نظرم زياد كشيده شده....در كل باحاله...ولي اگه روش كار كني بهترم ميشه...

جدیدترین ارسال ها

بالا