در خواست چند سایت برای دانلود ابزار

mehrshad_245

Active Member
سلام به همه دوستان والا چندتا سایت خارجی ولی حرفه ای ابزار میخواستم
Vector
PSD
Pattern
Texture
ممنون:rose:

واقعاً سایت های جالبی بودن مخصوصاً اون هایی که مربوط به آموزش فتوشاپ بودن و نمونه کارها و فایل های مورد استفاده رو گذاشته برای دانلود خیلی جالب بودن
آقا یه پیشنهاد این سایت هایی که به این شکل آموزش ها رو ارائه میدن ( به همراه فایل های مورد استفاده و براش و پترن و ... ) رو یکجا جمع کنیم و در صورت امکان اونها رو جزو تاپیک های مهم قرار داده تا همیشه در دسترس باشند.

یه مطلب دیگه اینکه سایت هایی که تصاویر و طرح های با کیفیت بالا (استوک ) میدن رو یکجا جمع کنیم و این هم به همین صورت مهم باشه و در دسترس .

مثلاً توی همین تاپیک یه سایت خوب هست، یه بار یادمه در جواب یکی از دوستان یه چند تا سایت خوب رو خودم معرفی کردم و یه بار دیگه هم یه تاپیک مروبط به اینکه اصلاً تصاویر استاک چیه و سایت هایی که این تصاویر رو میدن چیا هستن رو خودم زده بودم ( که پیداش نکردم فعلاً)
خوشحال میشم نظر کاربرا و مدیرا رو بدونم .

مرسی

Maryam.20

Member
سلام
ممنون از همه...
برو تو قسمت آموزش ها اونجا بهتر به نتیجه میرسی.من خودم چندتا تاپیک خوب اونجا دیدم که به کارت میاد.:)

مرسی حمید جان ، حالا مونده یکی از مدیرا تاپیک رو مهم کنند .

یه نکته خیلی مهم به دوستانی که لینک سایت میخوان قرار بدن عرض کنم . اونم اینه که برای براش و وکتور و ... توی اینترنت خیلی سایت هست که اگه بخوای همشون رو اینجا قرار بدیم و توش سرچ کنیم با سرچ کردن توی سایت گوگل هیچ تفاوتی نمیکنه. بنابراین از دوستان خواهش میشه لینک سایت هایی رو قرار بدن که خیلی پر بار باشه یا اینکه حداقل سایتی باشه که خودشون مدت هاست که ازش استفاده میکنن .

mehrshad_245

Active Member
ممنون از دوستان مخصوصا حمید جان
عزیزان لطف کردین واسه این لینکا ولی تو هر پست یه ناقصی داره مثلا حمید وکتور نذاشته
من بیشتر از همه چی دنبال وکتور های حرفه ای هستم
تو همین سایتم بیشترشون تصویر ندارن معلوم نمیشه چین
میشه یه لینک وکتور هم بزارین بی زحمت
خجلم ها بچه ها

چرا به این تاپیک مدیرای محترم توجه ای ندارن ؟ برای مهم کردن تاپیک یا جواب منفی میشد داد یا مثبت ...

nima_dsnr

کاربر VIP
دوست عزیز برای هرکدوم از اینها یک تاپیک استیکی تو قسمت ابزارها با پلاگین های حرفه ای هست که هرکی هرچی بخاد بذاره میتونه بره اونجا اضافه کنه...
نمیشه که هر تاپبک مفیدی که زده میشه مهم بشه!

جدیدترین ارسال ها

بالا