در خواست لوگو

سلام دوستان
آقا من دنبال یه لوگوی توپ می گردم برای سایت انجمن علمی مهندسی برق می گردم مخفف کلماتش به انگلیسی هم AEES هستش. حالا خواهش می کنم که دوستان مجید آنلاینی یه هنر نمایی کنن ببینیم لوگوی کی بهتر در میاد

سلام
بهتر نيست در مورد ابعاد - زمينه لوگو - و اينكه دوست داري چه فرمي باشه بيتر مي گفتي
برات يه كاري ميزنم ميزارم بالا

jasoosk

Member
ashkanjoon گفت:
jasoosk گفت:
چقدر اينجا طراحي لوگو طرفدار پيدا كرده....

آقا شرمنده نمي دونستم زحمت ميشه نخواستيم بابا خودم ميشينم يه لوگو طراحي مي كنم

اي بابا !!!
چقدر همه نازنازي شدين.اصلا نميشه باهاتون حرف زد.
بابا من غلط كردم كه شوخي كردم. :cry:

اصلا خودم واست يه كار باحال ميزنم. حله ؟؟؟

jasoosk

Member
اين همه چي هست جز باحال. :wink:
البته اين فونت نيست ها - خودم با دست كشيدم برات :oops:
هرچند كه شبيه اين ريخته.

Pooriya_Online

Active Member
اينم واسه اشكان جون... :wink:

به خوبي خودت ببخش...

سعي كردم مثل قبض برق (از نظر رنگ طرح و فونت) درش بيارم... :lol:

اون آرمش و خوب درنيومد...

اگه خوشت مياد بگو PSDش رو برات بفرستم....

درضمن قبض برق رو بيار بهاش مقايسه كن ببين چه مشكلاتي داره بگو تا حلش كنم...

tabassom

Member
ايول ؟
چقدر باحالين ما اين وسط غريبه ايم ديگه نه؟ سه روزه تاپيك زدم جز پوريا جون كسي حال منو نپرسيد حالا مشكلي نيست
اينه ديگه همه پسرا با هم گرمين و ماي ....

پوريا و جا سوسك عزيز از لطف شما متشكرم اما من يه طرح سنگين تر مي خوام يه چيزي كه خيلي با حال باشه اگه چيز ديگري هم به ذهنتون ميرسه خواهشا دريغ نكنيد

راستي پوريا جان اون ارمي كه شما گفتي متعلق به شركت توزيع نيروي برق هست و خيلي جالب نيست اگه بخوام از لوگي اونها استفا ده كنم اما از زحمتي كه كشيدي ممنونم

راستي بچه ها من خودم هم يه طرح زدم ميشه يه نگاهي بهش بندازين اگه هم خوب نشده شما ها هم طرح هاتون رو بزارين اينجا تا يكيش رو انتخاب كنيم
يه چيزي هم در مورد اين طرح به شما بگم اينه كه اون دوتا شيئي كه يه جورايي مثل عصا هستش مثلا نوشه برق الته مي دونم كه خيلي بد شده اما ديدنش هم بدك نيست

منتظر طرح ها و نظرات شما هستم
اشكان

طرح پوريا خوبه اما همين طرح لوگوي سركت توزيع برق هست و هم جا هم تابلو نميشه از اين طرح استفاده كرد
طرح جاسوسك هم خوبه اما به نظرم يه جوريه و ميشه طرح هاي بهتري هم داد

آقا من واقعا تشكر مي كنم از اين همه كمك و تلاش هايي كه دوستان براي كمك به من كردن من واقعا نمي دونم جواب اين همه محبت و جواب ها و كمك ها رو چجوري بدم :(
وقتي مي گم خدا شانس بده اينجاست ها حلا باز هم بگين ...

جدیدترین ارسال ها

بالا