در خواست تغییرات در انجمن php

به نظر شما نشان دادن قوانین قبل از ارسال مطلب مفید خواه?

• مجموع رای دهندگان
    16
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mosi20

Active Member
ماندانا جان شما یه لطفی بکنید.
این بخش را دست من و ۲ نفر دیگه که دوستان انتخاب میکنند بسپارید.
۲ ماه تست کنید . البته از بعد از ۵ بهمن که امتحاناتم تموم بشه.
هم بخش مقالات را اکتیو میکنم و هم اسکریپت های نال را ۳ سوته میبندم و هم سوالات مبتدی را به بخش خودش منتقل میکنم.
خیلی مواقع هست که مدیران به این بخش حتی هفته ای یک مرتبه هم سر نمیزنند.
من میتونم قول بدم که حداقل ۲-۳ روز یک بار به بخش php سر میزنم و اون ۲ مدیر دیگه هم باهم جوری تنظیم میکنیم که تقریبا هر روز حداقل ۱ مدیر به این بخش سر بزنه.
برای این کار هم نه نیازی به پول هست و نه به چیز دیگه ای.

mosi20

Active Member
بي انصاف نشيد ... !
به هر حال هر كدوممون به نوعي چيزايي از مجيد انلاين ياد گرفتيم
انصاف نيست بيايم اينطوري بگيم !
اگه حرف منو قبول داريد پس بجنگيد براي بهتر شدن ، نه اينكه به قول معروف رفيق نيمه راه بشيم و ... !

من شدیدا با این حرفت موافقم و به همین دلیل اصلا با این اوضاع خراب سرور فروم به اینجا سر میزنم.
من از همین فروم کارم را شروع کردم
حتی اوایل هم مقاله مینوشتم و....

Mohammadreza

Well-Known Member
من میتونم قول بدم که حداقل ۲-۳ روز یک بار به بخش php سر میزنم

سلام خدمت آقا محسن ...
در اين شكي نيست كه از لحاظ فني ارجح ترين شخص خودتي ،
اما مديراي قبلي از زمان شروعشون روزي 7-8 بار سر مي زدن حالا 2-3 ماه يه بار شده
شما با 2-3 روزي يه بار شروع كني آخرش چي مي شه ... :)

البته ظاهرا اينطور كه آقا مسعود گفته مدير انتخاب شده و به زودي معرفي مي شه ...
نگران نباشید.مدیر جدید انتخاب شده.به زودی معرفی میشه...

foranyone

Well-Known Member
وقتی میگن مدیر انتخاب شده نمی دونم این بحث ها برا چیه ؟:)

مسعود جان من منظورم این بود که بهتر بود از بین اونایی که کاندید میشندن مدیریت کل دو سه نفر رو انتخاب می کرد !

چون به نظرم آقا مجید ماندانا خانم تو انجمن PHP زیاد سر نمیزنن و نمیدونن واقعا کی برا مدیریت شایسته هست .

البته مطمئنم اونا فقط بر اساس پیشنهاد شما عمل کردن !

سوابق .NET شما رو همه ی بچه های این بخش میدونن و ما بهش احترام میزاریم ولی قبول کن که بهتر بود

ازبین نظر بچه ها و گزینه های پیشنهادی چند نفری بدون نظرسنجی انتخاب میشد نه فقط با نظر شخص شما.

امیدوارم نارحت نشی از دستم دوست خوبم :wink:

mosi20

Active Member
سلام خدمت آقا محسن ...
در اين شكي نيست كه از لحاظ فني ارجح ترين شخص خودتي ،
اما مديراي قبلي از زمان شروعشون روزي 7-8 بار سر مي زدن حالا 2-3 ماه يه بار شده
شما با 2-3 روزي يه بار شروع كني آخرش چي مي شه ... :)

البته ظاهرا اينطور كه آقا مسعود گفته مدير انتخاب شده و به زودي معرفي مي شه ...

خوب اونا از خودشون شناخت درستی نداشتن و اولش ادعای بیخودی کرده بودن
ما از همین اول ادعایی نداریم که بعدا بخواهیم عوضش کنیم.
بعدشم به قول قدیمیا سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است!
ما سنگ کوچیک برداشتیم که حتما بزنیم.

MDP

Well-Known Member
والا منم مثل شما دوست دارم اینجا سر و سامون بگیره.

مجید گفت یه کاربر فعال رو انتخاب کن منم یکی رو که به نظر بهتر میومد رو گفتم.

ولی یاد محسن نبودم.اگر همتون با محسن موافقید و اگر بقیه مدیر ها موافق باشن بازم میشه رای رو عوض کرد.نگران اون چیزاش نباشید...

foranyone

Well-Known Member
والا منم مثل شما دوست دارم اینجا سر و سامون بگیره.

مجید گفت یه کاربر فعال رو انتخاب کن منم یکی رو که به نظر بهتر میومد رو گفتم.

ولی یاد محسن نبودم.اگر همتون با محسن موافقید و اگر بقیه مدیر ها موافق باشن بازم میشه رای رو عوض کرد.نگران اون چیزاش نباشید...

دستت درد نکنه مسعود جان:rose::rose:

کاربر فعال بودن زیاد اهمیت نداره ! یادت که هست اون روزا که Activity من 100 شده بود ولی کاربر فعال نمیشدم:green:

خیلی از بچه ها هستند که فعالیت زیادی کردن و بارها 100 شدند ولی کاربر فعال نشدند :wink:

به نظر من علاوه بر محسن جان کوروش یعنی k2-4u رو هم معرفی کنید

انصافا هر وقت هر سوالی (ساده یا سخت ) بوده کوروش هر چی بلد بوده اینجا نوشته و خیلی کمک کرده و

حقش بر گردن همه ی کاربرا هست ( البته نظر شخصی )

به نظر من یه مدیر کافی نیست! دو تا باشن بهتر می تونن کار کنند .

ولی بازم هرطور خودتون صلاح می دونید .

mosi20

Active Member
به نظر من علاوه بر محسن جان کوروش یعنی k2-4u رو هم معرفی کنید
یکی از اون ۲ تا مدیر دیگه که قبلا گفتم منظورم دقیقا همین کوروش بود.
از مدیران کل سایت هم یه سوالی داشتم.
نمیشه مطالب سایت را به قسمت آرشیو منتقل کنید و دیتابیسش از دیتابیس فروم جدا باشه؟
الان چون حجم سایت خیلی زیاد شده خیلی دیر باز میشه.
اگه بتونید مطالب قدیمی را منتقل کنید به یه دیتابیس دیگه فکر کنم سرعت سایت خیلی بالابره.

Mandana

Active Member
می هی دارم تاپیک رو میخونم میگم خدایا محسن کیه!
بعدش تازه فهمیدم منظور مسی 20 استش..می 4 سال تمام فکر می کردم مصی خونده میشه و اسمش مصطفی ست:lol:
بهر حال.می هم با نظر بیه موافقم.مسعود هاین پس می منتظر نتیجه نهایی هستم بدونم کی رو انتخاب کردی.خودم چون این بخش زیاد سر نمی زدم با بچه ها آشنایی زیادی ندارم البته کوروش و امیر و محسن رو فقط تا حدی میشناسم
منتظرم
موفق بباشین همگان:rose:

Mohammadreza

Well-Known Member
اگه قرار به نظر دادن باشه منم پيشنهادم اميررضا هست ! (shahkey.com)
البته سطح علمي بالاي hidensoft ( محمد نيكنام ) رو هم فراموش نكنيد ( حيف وقتايي سرش شلوغ ميشه ديگه پيداش نيست :green: )
البته اگه خودش مسئوليت قبول كنه !
لطفا زود تر مديراي جديد رو معرفي كنيد ،.. قند تو دلمون داره آب ميشه :wink:

mosi20

Active Member
جالب بود.
منو که همه میشناسن.
حالا ببینید چیکار میتونیم انجام بدیم

sharktech

کاربر فعال
نمیدونم جاش اینجاس یا, حالا که مدیران سایت می خوان یه کارهایی بکنن, یه دستی هم به سر و روی نجمن آژاکس بکشن.

foranyone

Well-Known Member
امیررضا که با live dic برا همیشه خودش رو جاودانه کرده:green:

امیررضا دستت درد نکنه ایشالا قدس آزاد شه:green:

چی میشد 7-8 تا مدیر انتخاب میشد:green:

پس فعلا محسن - کوروش - امیررضا پیشنهادات ما هستند:wink:

hidensoft

Member
هنوز هم خبری نیست و در نهایت خبری هم نخواهد شد

با عرض سلام و خسته نباشید ، خدمت کلیه دوستانی که در این تاپیک ( آخرین تاپیک ) شرکت کردند
بخصوص k2-4u ، Mandana_ns, foranyone , mosi20, Masoud1365

خدمت شما عرض کنم که من اصلا خیال اومدن به انجمن رو هم نداشتم. اما امروز نمی دونم چطوری اما با وجود فیلتر یه ایمیل از مجید آنلاین اومد برام. اومدم خوندم همه تاپیک هایی که بچه ها نوشتم اما من بحث رو برای چیز دیگه ای باز کردم اما در نهایت اتفاق دیگه ای افتاد. یعنی می دونید یکم حجب و حیا دست و بال ما رو بسته برای بهتر پاسخ دادن تا بهتر و واضح تر بیان کنم که شما مدیران محترم با بی توجهی خودتون چه ضرری به این جامعه زدید.

متاسفانه اینجا هم مثل سایر انجمن ها به خاک می رسه در نهایت حالا بیاید 500 تا مدیر آنلاین بزارید هر روز 1000 بار آنلاین بشن. مشکلات اینجا بیداد می کنه کافیه همین مجید جان که مدیر سایت هستند لطف کنند بیان و از همین صفحه اول شروع کنند تاپیک های این 3 ماه اخیر رو بخونند بیان تعداد تاپیک های مفید رو بنویسند یا اصلا تاپیک های غیر تکراری رو بنویسند. این بخاطر پشت گوش اندازی در یک ماه یا دو ماه اخیر نیست. مجید آنلاین خیلی وقته که دیگه مجید آنلاین نیست البته در تالار پی اچ پی . من ضرورتی نمی بینم یک مدیر که اصلا تخصصش این نیست توی این انجمن به عنوان مدیر کمکی باشه. مگه ما مدیریت نکردیم مگه ما پروژه انجام ندادیم مگه ما فروم راه اندازی نکردیم.
مدیر پول نمی گیره که نگیره. نباید هم بگیره. مگه مدیر شده که پول بگیره . مسئولیت محدودیت هم داره . اگر مدیر شدی وظیفه داری شده ساعت 12 شب بیای به انجمن سر بزنی در تاپیک ها شرکت کننی. تشکر کنی تایید یا تکذیب کنی حرف های دیگران رو. من به عنوان یه کاربر معمولی اگه 100 تاپیک بدم آقا این منوال کوفتی رو بخون هیچ کس توجه نمی کنه. اما اگر یه مدیر بیاد دوتا تاپیک و قفل کننه و با دونفر برخورد کنه این اتفاقات پیش نمیاد. اما متاسفانه شما مدیران محترم این وبسایت این انجمن رو کاملا نادیده گرفتید و باید پاسخ گوی تحلیل رفتن دانش برنامه نویسی بچه ها باشید چون خود شما مسئولید و باید اقدام می کردید که نکردید و بعد از رفتن مدیران لایق قدیم هیچ مدیر لایقی اینجا حاضر نشد و هر کسی هم اومد یه مدت اینجا مدیریت کرد و بعدشم رفت این ور اونور کارگرفت از بیرون که من مدیر پی اچ پی مجید آنلاینم و طرف رو این حساب کار می گیره و مشغول کار می شه و می گه گور... پول کجاست.

نظرم رو در مورد مدیریت جدید هم نمی تونم بیان کنم چون اینایی که کاندیدا هستند آشنایی باهاشون ندارم و مطمئنا از من دلخور می شن.

همچنین در نهایت باید بگم شما و این انجمن رو به خدا می سپارم و امید وارم که اینجا رو درست کنید هرچند چشم اصلا آب نمی خوره و می دونم که برای جبران این چشم پوشی روز های زیادی باید بگذره.

موفق و پیروز باشید .. محمد نیک نام

pasargad-ir

Active Member
دستم به دکمه تشکر نمی ره.

با خیلی از حرف های hidensoft موافقم.

اما کاربرها فقط دنبال به جواب رسیدن هستن.

این انجمن هم برای همینه.

نمی شه اساس انسان رو دوباره چید.

این روزها همه رایانه دارن . هر کی رو هم می بینی طراحی می کنه.

اگه کسی فقط HTML هم بلد باشه طراح به حساب می آد. حالا اگه Photoshop و CSS و هزار تا کوفت دیگه رو هم بلد نباشه باز هم خودش رو طراح حساب می کنه.

ولی بحث حرفه ای ها بر سره عشقه.

امروز احساس می کنه باید CSS یا Ajax یاد بگیره خوب می ره دنبالش و یاد میگیره.

حالا فرض کن رشته دانشگاهیش معماری باشه.

تو هزار بار بگو باید استاتیک یاد بگیری تا دلت نخواد یاد نمیگیری.

همه پسر ها سرباز بودن.

تو پادگان کی اهمیت می داد که تو طراحی - برنامه نویسی یا ...

100 تا نامه تکراری هر روز رو میزت بود که باید جواب می دادی.

کادری ها کجا بودن ؟؟؟ چای می خوردن. حتما دیدین...

حالا فرض کن در یک اداره استخدام شدی . چه اهمیتی داره PHP بلد باشی. نامه هاتو بنویس تا ساعت اداری تموم بشه.

بعد بیا تو خونه دق و دلیت رو خالی کن رو PHP - باور من رو حت شاد می شه.

دیگه چی بگم.

خیلی حرف زدم

عذر می خوام.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا