در خواست تغییرات در انجمن php

به نظر شما نشان دادن قوانین قبل از ارسال مطلب مفید خواه?

• مجموع رای دهندگان
    16
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hidensoft

Member
سلام دوستان.
نمی دونم شما متوجه شدید یا نه اما به نظر می رسه یه مقداری کاربران انجمن php قبل از زدن تاپیک جدید جستجو نمی کنند. و یا حتی در منوال php هم جستجویی انجام نمی دن یا نمی خونن.

از مدیریت تقاضا دارم قبل از ایجاد تاپیک صفحه ای شامل قوانین انجمن ( که البته باید به روز رسانی بشه ) نشان داده بشه تا همه کاربران به این موضوع دقت بیشتری داشته باشند.

چند وقتی هم هست که من توی انجمن کار می کنم فعالیتی به اون صورت از مدیران انجمن نمی بینم. البته خوب سرشون شلوغ هست اما ای کاش باشند کسایی برای نظارت. مثلا تاپیک کتاب آموزش php قفل هست و چند ماهی هست که دست نخورده باقی مونده .من خودم درخواست دادم که اگه بشه تاپیگ آموزش oop بازبشه برای ادامه مطالب اما هیچ خبری هم نیست و پاسخی دریافت نکردم.

آخرین ویرایش:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
نمیدونم چرا هرکی مدیر میشه یهو غیبش میزنه!
من روزی حداقل 3 بار به این انجمن میام ولی چون میبینم بیشتر تاپیک ها تکراریه دیگه حوصله "لطفا سرچ کنید" گفتن رو هم ندارم!!

foranyone

Well-Known Member
من خیلی وقته نبودم !

سطح انجمن خیلی اومده پائین انگار همه تازه دارن php یاد میگیرن !

• Like
Reactions: MDP

pasargad-ir

Active Member
من یه نظر دارم.

در سایت persiannetworks.com قبل از ارسال پست یعنی زمانی که کاربر عنوان رو وارد می کنه بصورت AJAX یه Search تو سایت می زنه و تمام تاپیک هایی رو که با عنوان مشابه باشن رو لیست می کنه.

و اخطار هم می ده که اگه تاپیک مشابه است ارسال نشه.

من خودم به شخصه با عنوان tarahan_group از 26 تير 1382 عضو این سایت شدم و بسیار بسیار تاپیک تکراری دیدم و بسیار بسیار تاپیک تکراری زدم.

اما به نظر من هدف فرق می کنه.

این رو بطور مثال می گم : 100 تا کاربر می خوان تعداد خاصی از رکوردهاشون در صفحه نمایش پیدا کنه

حالا یکی واسه اخبار یکی واسه گالری عکی و یکی هم واسه فهرست ... می خواد.

اینه که می گم هدف فرق می کنه.

از طرفی نمی شه میوه رو دست کاربر داد.بهنظر من باید درخت کاشتن رو یاد داد (سیاسی برداشت نکنید :green:)

مورد دوم به نظر من عنوان مطلبه !!!

از دیر باز گفته شده : عنوان را متناسب با موضوع انتخاب کنید !!!

ولی کو ؟؟؟؟

ببخشید بنده کوچیکه همه دوستان هم هستم اما اگه مدیر انجمن وقت بزاره و عناوین رو عوض کنه - جوری که به کاربر بر نخوره خیلی بهتره.

من خودم به شخصه حوصله ندارم تا هی مقررات رو بخونم تا تاپیک بزنم.

می شه 1 کار کرد

تا زمانی که کاربر هنوز عضو جدید محسوب می شه مقررات رو ببینه بعدش ....... دیگه نه

hidensoft

Member
اگه مدیریت اینقدر ضعیف نبود این اتفاقات نمی افتاد اما همونطور که می بینید مدت زمان زیادی هست که مدیران سری به انجمن نمی زنند. فکر کنم موقش رسیده که با مدیریت کل سایت در میون گذاشته بشه

Mr.Steres

Active Member
بنده به شخصه همیشه هنگامی که قوانین سایتی رو به اجبار برای انجام کاری می بینم سریع دنبال چک باکس و باتن قبول کردنش می گردم و یک کلمه رو هم نمی خونم ! شما رو نمی دونم .

قبول کنید همه زبون انگلیسیشون خوب نیست و با اینکه منوال همه چیزش سادست و قابل فهمه باز ... درضمن این منوال ربطی به فروم نداره . اگر قرار باشه همه با خوندن منوال به جواب سوالشون برسن پس بهتره در فروم php این سایت و هر سایت دیگه ای تخته شه .

همین سوال ها ساده هم باعث یاد گرفتن چیزای جدید میشه به طور مثال همون تاپیک نمایش عکس دیروز ... که من کد شما رو یاد گرفتم ... و هم اینکه باعث میشه فروم خاک نخوره ...

hidensoft

Member
قبول کنید همه زبون انگلیسیشون خوب نیست و با اینکه منوال همه چیزش سادست و قابل فهمه باز ... درضمن این منوال ربطی به فروم نداره . اگر قرار باشه همه با خوندن منوال به جواب سوالشون برسن پس بهتره در فروم php این سایت و هر سایت دیگه ای تخته شه .
نمی تونم این نظریه رو قبول کنم که با خوندن منوال دیگه در انجمن رو باید تخته کرد. بلکه می شه گفت با خوندن منوال بجای پرسیدن سوال های پیش پا افتاده و ساده می تونیم به پاسخ دادن به سوال های حرفه ای تر پاسخ بدیم. اکثر سوالات رو بخونید در مورد مفاهیم اولیه پی اچ پی هست. در خواست کد. چه طوری فلان کار رو انجام بدیم. آیا ما دور هم جم شدیم که به سوالات پیش پا افتاده پاسخ بدیم یا اینکه به بحث یا تمرین در موارد مورد بحث PHP بپردازیم. کاملا مشخص هست که نمی شه یک شبه ره صد ساله رفت. باید قدم به قدم پیش بریم. نمی شه ضعیف بودن سطح زبان رو دلیلی برای پرسش های تکراری قلم داد کرد. خود ما هم روزی تازه کار بودیم. خوب یادمه در ابتدا وقتی به من هم چنین حرف هایی می زدن ناراحت می شدم و فکر می کردم قصد ندارن جواب سوال من رو بدن. در حالی که در اشتباه بودم. وقتی شما مفاهیم اولیه رو یاد میگیرید هیچ وقت ازیاد نمی برید شاید یه برنامه نویس یادش بره چطوری یه ماژول برای جوملا بنویسه اما امکان نداره فراموش کنه چطور از توابع PHP استفاده کنه و این تنها به این دلیل هست که شما خوت یاد گرفتی مثلا همین موتور قالبی که نوشتی اگه شما کپی می کردی کد های دیگران رو امکان داشت بتونی خودت موتور قالب بنویسی ، امکان نداشت. چون قوانین استفاده از توابع رو یاد گرفتی چون می دونی تابعی هست که بشه با استفاده از رگولار متغیر رو جایگزین کرد پس دیگه لازم نیست بپرسی چطور این کارو انجام بدم. اگر من خوندن منوال رو همه جا پیشنهاد می کنم فقط و فقط به این دلیل هست که خود فرد به دنبال یادگیری بره اگه من کد بزارم پس دیگه کاری لازم نیست انجام و از اونجایی که اکثر ایرانی ها وقتی کد رو دارن دیگه به دنبال یادگیری اون نمی رن در حقیقت من دارم به اون فرد خیانت می کنم.

امروز به خودش این جرئت رو نده که منوال رو بخونه فردا هم نمی خونه و هیچ وقت نمی خونه و بعد از اینکه به اصطلاح حرفه ای هم شد اگر ازش بپرسید که چطوری می شه یه آرایه رو تبدیل به آبجکت کرد بهتون قول می دم می گه باید براش تابع بنویسی چون منوال رو نخونده و نمی دونه تابع ArryaObject این کارو انجام می ده. منوال به زبان انگلیسی هست و به زبان فارسی ترجمه نشده اما در اون از کلمات خیلی خاص هم استفاده نشده و برنامه نویس می تونه حتی با خوندن کد ها و خروجی به نتیجه برسه که این تابع چه کاری انجام می ده.

من هیچ پدر کشتگی با کسی ندارم. درسته مدت زمان زیادی هست که در این زبان فعالیت می کنم و می شه گفت اکثر کاربران قدیمی منو خوب می شناسن ولی ادعایی هم در این زمینه ندارم و خودم رو تنها عضو کوچکی از جامعه بزرگ برنامه نویسان پی اچ پی می دونم.

شما بشینید تمامی ارسال های کاربران رو بخونید. چند در صد سوال ها سوال های حرفه ای هستند ؟ آیا این به ما نشون نمی ده که انجمن به خودی خود در حال نابودیه ؟ وقتی سوالات ساده پرسیده می شه مطمئنا جواب های ساده هم داده خواهد شد. رفته رفته برنامه نویس های با تجربه می رن. چون دیگه نیازی به اون ها نیست. برنامه نویس های جوان شروع به مدیریت و پاسخ دادن می کنند و در نهایت چون دانش خودشون هم پایینه و قدیمی ها هم نیستند که براشون کد بزارن یا با پرسیدن همون سوال در انجمن های دیگه یا پرسیدن از افراد دیگه سعی در نشون دادن دانش خودشون دارن درحالی که واقعا چیزی بلد نیستند. تمامی این مواردی که عرض کردم رو به چشم روعیت کردم.

خود من هم جزو معترضین هستم و اگر مدریت سایت هم فکری به حال انجمن نکنه این انجمن رو ترک می کنم چون واقعا با این روند دیگه نیازی به کسانی مثل من نیست و چه بهتر که میدان رو برای افراد تازه کار خالی کنیم تا شاید روزی بیاد که به حرف های ما برسند.

pasargad-ir

Active Member
به نظر من بیام و چند مدیر برای انجمن تعریف کنیم.

اینجوری اگه یکی نبود یکی دیگه هست تا کنترل اوضاع رو داشته باشه.

ولی

این رو هم بگم در انجمن همه جوره سوال داریم.

مبتدی - متوسط - حرفه ای

بعضی وقت ها سوالاتی مطرح می شه که خود من از درکش عاجزم.

ولی شما ها هستید که به هم جواب می دید.

درسته کمتر پیش میاد تا یه حرفه ای یه تاپیک بزنه و سوال کنه اما 90 درصد کاربران ما مبتدی و رو به متوسط هستن

وقتی با دونستن چند تا کد و یه کم خلاقیت می تونن یه وب سایت طراحی کنن و 100 الی 1 میلیون تومتن پول در بیارن چرا خودشون رو اذیت کنن.

من به شخصه MCSA (دوره شبکه های کامپیوتری) رو دوست داشتم و حاضر شدم تا 4 تا کتاب قطور انگلیسی رو خط به خط بخونم و امتحان بدم.

جالبه خیلی به ندرت پیش می آد تا ازش استفاده کنم.

شما هم PHP رو دوست داشتی تا آخرش هم رفتی

دوستی داشتم تا با اندازه ای روی Photoshop کار کرد که برای رتوش یک عکس با Photoshop برنامه مینویسه.

این ها همه به علاقه بر میگرده.

البته ایراد از ایرانی هم هست.

همیشه دنبال یک کاتالیزور میگردن تا زودتر به هدف برسن.

آره اگه 4 کا کد براشون بزاری و یه کم PHP بلد باشن و بتونن تغییرش بدن 3 شبه کلی پول گیرشون می آد.

اینا همه هست ولی کار انجمن مجید آنلاین همین بوده و هست.

افراد بصورت دوره ای میان و میرن.

ولی انجمن پابرجاست.

طرف می آد PHP کار می کنه بعد احساس خلع می کنه که اگه AJAX بلد بودم بهتر بود.

می ره دنبال Ajax.

این هل دادن رو به جلو در این انجمن ها شکل میگیره.

به نظر من کار ما فقط استارت زدن مبتدی هاست.

هرکی دوست داشته باشه می ره دنبالش.

بعد به مرحله ای می رسه که انقدر علم داره که دنبال یه حریف قدر میگرده.

مثل بازی شطرنج میمونه.

اگه حریف ضعیف باشه کیف نمی کنی و حال نمی ده.

foranyone

Well-Known Member
مدیریت چون رایگان هست هیچ کس رغبتی به مدیر شدن و کار مفتی نداره !

به نظر من آقا مجید بخشی از درآمد سایت رو برای مدیرها در نظر بگیرند مجیدآنلاین خیلی پیشرفت میکنه !

چون با مدیر شدن مدیر باید هر روز سر بزنه و تا حد توان به بچه ها کمک کنه !

سطح انجمن خیلی نسبت به قبل اومده پائین تقریبا هرسوالی که مطرح میشه سطح پائینه مثل قبل بحث های تخصصی نمیکنن .

علتش هم اینه که بعضی از کاربرای قدیمی کمتر سر میزنن:

کوروش K2-4u

امین amin_Ehelp

امیر Shahkey.com

یوشا Y.P.Y

مسعود Masoud1365

امیر amirkhoshhal

علی Webber

محسن mosi20

الله یار Allahparast

داوود D.A.V.O.O.D

و .....

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
هر چی سطح انجمن بیاد پائین کاربرانی که حرفه ای تر هستند کمتر میان . همین شده که خیلیها الان دیگه اصلا سر هم نمیزنند به انجمن . من خودم حرفه ای نیستم ولی اگر ببینم بچه هایی که حرفه هستند نمیان و بحث های انجمن تکراری و پیش پا افتادس منم کمتر میام و همینطوری میشه که اکثر کاربران فروم رو عوض میکنند و کوچ میکنند به یه جای دیگه .
با این هم 100% موافقم
مدیریت چون رایگان هست هیچ کس رغبتی به مدیر شدن و کار مفتی نداره !
ولی اگر چنتا مدیر باشند که حداقل روزی یه بار سر بزنند به این انجمن دیگه از این اتفاقا نموفته که انجمن این جوری بشه !!!

موفق باشید.

Masoud1365

مدیر انجمن
به نظر من باید به مدیریت کل سایت بگیم اخرش یا یه طوری میشه یا همینجوری میمونه دیگه :)

pasargad-ir

Active Member
بیان برای مدیر انجمن قانون تعیین کنیم.

شرح وظایف رو واسش بنویسیم.

اگر ما هم چند تا کاندید داشته باشم و رای گیری کنیم چطوره ؟؟؟

foranyone

Well-Known Member
بیان برای مدیر انجمن قانون تعیین کنیم.

شرح وظایف رو واسش بنویسیم.

اگر ما هم چند تا کاندید داشته باشم و رای گیری کنیم چطوره ؟؟؟

ما که کاره ای نیستسم قانون وضع کنیم !

مدیرهای قبلی رو با رای گیری انتخاب کرده بودیم !

بهترین راه حل اینه که مدیر ماهانه عوض شه ! اینجوری هیچکی از مدیریت خسته نمیشه و مسلما

تو یک ماه وظایفش رو خوب انجام میده !

البته اینم فکر نمکینم مدیران اصلی به خودشون زحمت بدن سطح کاربری رو تغیر بدن ....

pasargad-ir

Active Member
ما که کاره ای نیستسم قانون وضع کنیم !

دقیقا ما که کاربرای این فاروم هستیم باید قانون بزاریم.

بهترین راه حل اینه که مدیر ماهانه عوض شه ! اینجوری هیچکی از مدیریت خسته نمیشه و مسلما

تو یک ماه وظایفش رو خوب انجام میده !

مدیر ماهیانه کارایی نداره.

مدیر تا بیاد ساختار مدیریتی درست کنه باید عوض بشه.

3 مدیره خوبه .

البته اینم فکر نمکینم مدیران اصلی به خودشون زحمت بدن سطح کاربری رو تغیر بدن ....

من مجید خان رو خیلی وقته می شناسم.

سرش هم خیلی شلوغه می دونم.

اما ما ایرانی ها دنبال چیز حاضر و آماده هستیم (راحت طلبیم.).

بد بارمون آوردن.

اما تغییر در ساختار فردی امکان پذیر نیست.

بیاید کد آماده نزاریم.

هرکی سئوال کرد منبع بدیم.

بعد رفع عیب کنیم و آموزش بدیم.

ا

hidensoft

Member
به نظر من باید به مدیریت کل سایت بگیم اخرش یا یه طوری میشه یا همینجوری میمونه دیگه
من خدمتشون عرض کردم و گذینه دوم داره اتفاق می افته
دقیقا ما که کاربرای این فاروم هستیم باید قانون بزاریم.
من فکر نمی کنم این کار درستی باشه و دور از ادب هست
موافقم

متاسفانه خود من شخصا از این وضعیت راضی نیستم. اعصابم می ریزه به هم وقتی می بینم وضعیت به این شکل هست. واقعا نمی خوام اینطوری باشه ، اصلا دوست ندارم ببینم برنامه نویس های ما این قدر در سطح پایین قرار دارند.

چند روز پیش یکی از بچه ها از من کمک خواست. کد هاشو دیدم ، خیلی ساده یه ام وی سی ساخته بود از روی مقالاتی که نوشته بودم ، این خیلی خوب بود ، نه اینکه از روی مقاله من خونده ، این خوب بود که با همین دانش کمی که داشت شروع به نوشتن ام وی سی کرده بود. کدش خیلی اشتباه داشت و خیلی ضعیف ، اما این دلیل بر ضعیف موندنش نیست ، اگه امروز این کارو کرد فردا یاد میگیره چطوری ام وی سی رو بهتر بسازه ، متاسفانه برنامه نویس های ما امروز ، مخصوصا بچه های تازه کار
یه چیزی شنیدن ، php اینجوره اونجوره ، اومدن یادبگیرن یه شبه پولدار بشن. نظر من اینه که هدف از انجام پروژه فقط نباید درامد زایی بشه ، بلکه باید یادبگیریم امروز یک قدم حتی یک قدم جلو تر از دیروز باشیم.
متاسفانه هر چی می گم هم کسی گوش نمی کنه بین دوستان نزدیک خود من هم هستن کسانی که منوال رو مطالعه نکردند ولی پروژه انجام می دن.
وقتی با چنین صحنه هایی رو برو می شم واقعا احساس خیلی بدی پیدا می کنم ، چه دلیلی داره برنامه نویس های ما اینقدر ضعیف باشن بعد می بینم برنامه نویس هایی در شرایط بارها بد تر از ما بسیار جلو تر ما هستند. به عنوان مثال برنامه نویس های هندی ، خودتون برید توی پی اچ پی کلاسس ببینید چقدر کلاس هست که بر نامه نویس های هندی نوشتن ، اکثرا هم توی یکی از سالها مقام آوردن.

بعد ما اینجا تو ایران با بهترین امکانات حتی نمی ریم دقت کنیم در کد هایی که خودمون می نویسیم

متاسفام برای ایران ، برای خودم ، برای شما ، برای اینجا ، برای همه

MDP

Well-Known Member
سلام.

خوب من چند باری به مدیر کل اعتراض کردم و کم کاری مدیر های این بخش رو گزارش دادم ولی خوب مدیر های فعلی گفتن که کم کاری رو جبران میکنن.
منم که php کار نیستم و فقط توی این بخش برای مواقع ضروری دسترسی دارم و نمی تونم کمکتون کنم.

ولی اگه شما ها همتون موافق باشید من نظر شما رو منعکس میکنم که این مشکل حل بشه.

موفق باشید.

foranyone

Well-Known Member
سلام.

خوب من چند باری به مدیر کل اعتراض کردم و کم کاری مدیر های این بخش رو گزارش دادم ولی خوب مدیر های فعلی گفتن که کم کاری رو جبران میکنن.
منم که php کار نیستم و فقط توی این بخش برای مواقع ضروری دسترسی دارم و نمی تونم کمکتون کنم.

ولی اگه شما ها همتون موافق باشید من نظر شما رو منعکس میکنم که این مشکل حل بشه.

موفق باشید.

مسعود جان منم قبلا خیلی تلاش کردم ماندانا خانم گفتن تذکر میدیم !

آفرین با ناصر که وقتی دید دیگه نمیتونه مدیر باشه کنار رفت !:rose:
الان دو راه حل داریم :

1) سکوت

2) انتخاب مدیر جدید با نظرسنجی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا