در خواست اسكريپت

shemshad

Banned
سلام دوستان من ميخوام يه سايته جست و جو مثل گوگل و داهيو بزنم يه اسكريپت ميخواستم واسه سايت كه باگ نداشته باشه با ليسانس قيمت هم مناسب باشه
نميدونم در جاي خودش اين تايپيكو زدم يا نه ولي هركسي ميدونه زودتر كمك كنه در ضمن اينم آيدي منه كاري داشتين در خدمتم لطفا قيمت خود و دمو برنامه را در همين pool_mahaneh تايپيك اعلام كنيد

siavashmusic

Active Member
شما قيمتتون رو بگيد هزينه اي كه براي اين پروژه در نظر داريد تا براساس اون من سيستم رو پيشنهاد كنم

shemshad

Banned
حداكثر و حداقل قيمت را در همين جا بگوييد

شما قيمتتون رو بگيد هزينه اي كه براي اين پروژه در نظر داريد تا براساس اون من سيستم رو پيشنهاد كنم

حداقل و حداكثر قيمت را در همين جا اعلام كنيد من هزينه خيلي خيلي كمي دارم

siavashmusic

Active Member
دوست عزيز انجام اين پروژه ها نيازمند خرج كردن هست و از طرفي دادن قيمت توي فروم دور از قوانين انجمن هست . . .
من در پست بالايي خدمتتون عرض كردم شما مقدار هزينه اي كه براي اينكار در نظر گرفتيد رو به همراه انتظارات خودتون برام بفرست تا بهتون بگم چطورياس
يه سيستم معمولي فرق ميكنه با جستجو گري كه ادمينش امكان درج اسپانسر و راه اندازي يه سيستم قدرتمند Pay to Clickرو در كنار نتايج جستجو بزاره . . .اين مثال بود بقيه رو خودتون ميتونيد بررسي كنيد
البته اگه ميخوايد نتيجه بگيرد . . .اگه براي يه مدت ميخوايد يه كاري كرده باشيد نظرمن اينه كه توي نت جستجو كنيد تا به نتيجه برسيد وگرنه بعيد ميدونم كسي موضوع شما رو جستجو كنه بعد لينك مستقيم بده تا شما بررسي كنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا