در خواست آموزش ( نحوه طراحي فريم مانيتور سايت مجيد آنلاين )

Gt-Max

Member
salman14000 گفت:
واقعا اگر كسي بخاد ياد بگيره طراحي اين مانيتور رو بايد با من مرحله به مرحله پيش بياد
تا بتونه هم يك چيزي از فتوشاپ ياد بگيره هم ساخت مانيتور رو
در ضمن ببينم اگه استقبال زياد باشه ساخت بقيه جاهاي سايت رو هم ياد ميدم هر چند كار درستي نيست و اگر مديران تذكر بدن اين كار رو نميكنم
ولي من هرگز يك مقاله در اين زمينه نمينويسم
چو آدم رو تنبل ميكنه
هميشه نبايد حاضر و آماده داد
بايد طرف هم يك تكوني به خودش بده
تا من هم راهش بندازم
حالا گفتم براي مرحله اول خوب مقاله هاي بابك رو كه لينك دادم بخونيد و تركيب و قالب اصلي مانيتور رو با همين روش اجرا كنيد و بزاريد اينجا هر كس هم كار خودش رو بزاره
تا من برم سراغ مراحل بعدش
تا نزاريد هم نميرم سر مرحله هاي بعد
سلمان...

سلمان عزيز ممنون از بابت توضيحات...
«ن آموزش هاي آقا بابك رو قبلا ديده بودم ... يه مطالعه اي هم كردم ولي هنر Pixel Art يه چيزي فرا تر از دانش منه...!
راستش اصلا فكر نمي كردم كه اين مانيتور با پيكسل طراحي شده باشه ولي وقتي خط سفيد مانيتور زيري رو ديدم يه جورايي مطمعن شدم... :)
Tv-Frame.gif
ميدوني چيه.. شما لطف مي كني كه در اين رابطه مقاله اي نمي نويسي تا ما خودمون يه كم متحول بشيم ولي اينجا براي من يه مشكلي هست... !
متاسفانه يا خوشبختانه من فوتوشاب رو با خوندن مقالات و يه خورده ور رفتن باهاش ياد گرفتم و به همين سطح رسوندم... و زياد با ريزه كاري ها و سايد جزييات اون آشنا نسيتم كه بخوام از خودم خلاقيت نشون بدم...
براي همين بود كه سوالم رو اينجا مطرح كردم . وگرنه هيج وقت با مطرح كردن يه همچين سوالي وقت شما رو نمي گرفتم ... .
يه موضوعي هم كه بد نيست همين جا بهش اشاره كنم و كمك بزرگ براي من ميشه اينه كه من دنبال طرح هاي سايت مجيد نيستم و كلا نيازي نميبنيم كه بخوام براي سايتم يه همچين طراحي مفصلي بكنم ... اگر چه مواردي كه تو صفحه اول هست مثل اون قاب فلزي .. پيچ و مهرا ها و غيره رو ميشه از توي نت پيدا كرد ... . من تنها چيزي كه خيلي دنبالش بودم و متاسفانه حالا يا به دليلي سرچ غلت يا هر چيزي نتونستم پيدا كنم و روش تمرين كنم يه قاب تلويزيون يا مانيتور بود كه همين حالت هاي شكستگي و لب پر شدگي رو داشته باشه... . چون نمونه اي پيدا نكردن از نمونه مجيد آنلاين استفاده كردم كه خوب حالا بعضي از دوستان پي ام دادن كه تو مي خواي سايت رو بدزدي و از اين جور حرفا...! :D
يه موضوع ديگه اي هم بود و در رابطه با شرط شما بود سلمان جان... .
حقيقتش من به عنوان يه آماتور تو فوتوشاپ در خودم نمي بينم كه بتونم طراحي يه آدمك پيكلي كنم چه برسه به يه مانيتور پيكسلي با همه سايه ها و ... براي همين ممنون ميشم حالا اگه همين دفه رو لطف كنيد و يه آموزش فريم تلويزيون يا مانيتور رو بديد ... . اگر هم فكر مي كنيد حرف من و يا درخواستم با عقايدتون در رابطه با نحوه آموزش مطابقت نداره .. خوب پس هيچي :)

ممنون كه وقتتون رو در اختيار من گذاشتيد و ممنون از بابت توضيحات

با تشكر

مكس

salmanclever

Well-Known Member
سلام
نه gt_max جان خواهش مي كنم
خب بلاخره يك آماتور بايد از حالت آماتوري خارج بشه و بشه حرفه اي
خب فرق يك آماتور با يك حرفه اي اينه
كه نميترسه
هر چيز رو كه ميخاد با جرعت تمام طراحي مي كنه
اگر هم بد شد خيالش نيست
كه با اين تفكر هيچ وقت هم خراب نميكنه
هميشه كارهاش خوب ميشه
عزيز خب شما يك سعي كن
واقعا اگر علاقه داري به اين كار بايد همينجوري ادامه بدي تا موفق بشي
شما سعي خودت رو بكن
همينجو كه گفتم قالب و استايل و پيكره اصلي مانيتور رو خيلي ساده وبدون هيچ افكت خاصي طراحي كن و اگر مشكل داري كه اگه بد بشه بزاري اينجا ضايع باشه بفرست به ميلم تا بهت بگم مشكل كارت كجاست يا شايد مشكل نداشته باشه
شما سعي خودتون رو بكنيد
از اينكه گفتم مقاله نمينويسم نه اينكه تنبلم يا اينكه خسيسم يا ....
اگر اينجوري بود من قبلا هم نمينوشتم
و ميبينيد كه چند مقاله از من توي سايت هست
ولي ديدم كه نه اينجوري فايده نداره
خودم هم اول مثل تو بودم همش مقالات رو ميخوندم تا جايي كه ديدم نميشه فقط به اين چيزا بسنده كرد سعي كردم كه خودم براي خودم از خودم يك طرحي كاري انجام بدم و ديدم كه چقدر خوب شد و حتا از خيلي از مقالات بهتر شد و همينجور ادامه دادم كه واقعا توي اين كار پيشرفت كردم و من پيشنهاد ميكنم كه شما هم راه من رو ادامه بديد تا توي اين كار موفق بشيد
سلمان...

جدیدترین ارسال ها

بالا