سلام دوستان کسی میتونه به من آموزش کار با قسمت 3d فتوشاپ cs5 رو بده ؟ ممنون میشم اگه این کارو بکنین
R-med Well-Known Member Jul 13, 2011 #1 سلام دوستان کسی میتونه به من آموزش کار با قسمت 3d فتوشاپ cs5 رو بده ؟ ممنون میشم اگه این کارو بکنین
mostafa20010 Well-Known Member Jul 20, 2011 #3 حيف كه گفتن نام سايت هاي ديگه غير قانونيه ... اگر نه يه سايت عالي بهت معرفي ميكردم
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 20, 2011 #4 شما میتونید از طربق پیغام خصوصی سایت رو به این دوستمون معرفی کنید و یا اینکه مطالب اون سایت رو همینجا قرار بدید و در آخر منبع که اسم اون سایت هست رو اینجا ذکر کنید که کپی رایت هم رعایت شده باشه.
شما میتونید از طربق پیغام خصوصی سایت رو به این دوستمون معرفی کنید و یا اینکه مطالب اون سایت رو همینجا قرار بدید و در آخر منبع که اسم اون سایت هست رو اینجا ذکر کنید که کپی رایت هم رعایت شده باشه.
R-med Well-Known Member Jul 20, 2011 #5 mostafa20010 گفت: حيف كه گفتن نام سايت هاي ديگه غير قانونيه ... اگر نه يه سايت عالي بهت معرفي ميكردم کلیک کنید تا باز شود... ممنون از GFX Master عزیز mostafa2001 عزیز اگه میشه واسم پیغام بزار ممنون میشم آخرین ویرایش: Jul 20, 2011
mostafa20010 گفت: حيف كه گفتن نام سايت هاي ديگه غير قانونيه ... اگر نه يه سايت عالي بهت معرفي ميكردم کلیک کنید تا باز شود... ممنون از GFX Master عزیز mostafa2001 عزیز اگه میشه واسم پیغام بزار ممنون میشم
S S.K.Y New Member Jul 20, 2011 #6 برای من هم بفرست... ولی چه اشکالی داره که در همین جا آدرس سایت را قرا بده
R-med Well-Known Member Jul 20, 2011 #7 s.k.y گفت: برای من هم بفرست... ولی چه اشکالی داره که در همین جا آدرس سایت را قرا بده کلیک کنید تا باز شود... اگه اشتباه نکنم این کار بر خلاف قوانین سایت هست
s.k.y گفت: برای من هم بفرست... ولی چه اشکالی داره که در همین جا آدرس سایت را قرا بده کلیک کنید تا باز شود... اگه اشتباه نکنم این کار بر خلاف قوانین سایت هست
mostafa20010 Well-Known Member Jul 21, 2011 #8 فرستادم براتون آموزش فتوشاپ بازم هست اگه خواستین بگین بفرستم براتون با تشکر
R-med Well-Known Member Jul 21, 2011 #9 mostafa20010 گفت: فرستادم براتون آموزش فتوشاپ بازم هست اگه خواستین بگین بفرستم براتون با تشکر کلیک کنید تا باز شود... خیلی گلی
mostafa20010 گفت: فرستادم براتون آموزش فتوشاپ بازم هست اگه خواستین بگین بفرستم براتون با تشکر کلیک کنید تا باز شود... خیلی گلی