در حال حاضر چه از چه ضدویروسی استفاده می کنید؟

در حال حاضر چه از چه ضدویروسی استفاده می کنید؟

• Panda

رای: 0 0.0%
  • F-Secure

• استفاده نمی کنم

• مجموع رای دهندگان
    73

Maxton

Active Member
بله من استفاده کردم الان هم بیت دفندر روی دستگاهم دارم خیلی عالیه واقعا محشره اگر بگردی توی یکی از صفحات این تاپیک در موردش مفصل بحث شده....

jspro

New Member
iranexplorer.net گفت:
Mcafee 8.0 طبق قانون تحریم تجاری آمریکا بر علیه ایران نه دانلود میشه نه بروز رسانی . محض اطلاع :idea:

خوب نباید تابلو کنی بچه اینجایی!
من UnitedState رجیستر کردم الانم راحت دارم با 8.02 کار میکنم! :D

a Truth Seeking

Active Member
تا چند مدت قبل از نرم افزار Norton AntiVirus 2004 Professional استفاده مي كردم تقريبا براي يك هفته هم از نرم افزار Norton AntiVirus 2005 استفاده كردم ولي الان BitDefender 8 Professional Plus رو عشق است.

Maxton

Active Member
عشق است و صفا.... من محمد جان شدیم نمایندگی بیت دفندر ...ولی واقعا خیلی بهتر از نورتون هست مخصوصا از لحاظ سرعت و اپ دیت....

ahd_dc

Member
سلام به همه
من يه چيز ميخوام بگم كه تقريبا تو هيچ كدوم از پستها براي انتخاب بهترين آنتي ويروس لحاظ نشده بود و اون هم اينكه كدوم يكي از اين آنتي ويروس هايي كه شما معرفي كرديد ميتونه فايلهاي ويروسي شده رو تعمير كنه
نورتون و مك آفي بر اساس تجربيات تلخي كه من دارم حدود 97٪ فايلها رو فقط ميتونند پاك كنند و BitDefender هم وضع چندان بهتري نداره
براي من يكي كه اولين مورد داراي اهميت قابليت تعمير فايلهاي ويروسي و بعد سرعت و...

masqxz2

Member
من از نورتون 2004 بدم مياد چون خيلى از فايلها رو (مثلا تروجانهاى ناز منو) اتوماتيك پاك ميكنه تا الان يه يك سالى ميشد كه از Kaspersky استفاده ميكردم ولى نورتون 2005 اتوماتيك پاك نميكنه پس برگشتم سراغ نورتون.

mahdi zarei

Member
منم فقط
pc cilin
سرعت دقت اطمينان
اذيت هم نميكنه يه بار هم بهترين ويروس ياب سال شده

30naa

New Member
BitDefender 8 بسته ی نرم افزاری خوبیه که آنتی ویروس و فایر وال داره و من خیلی باهاش حال می کنم
در ضمن بضی از دوستان هنوز از نورتون 2004 استفاده می کنند
چرا که نورتون 2005 نه درست حسابی تو بازار هست اونایی هم که تو اینترنتن هیچ کدوم رجیستر نمی شن ولی برای اینکه کمکی کرده باشم لینک سالمی از نورتون آنتی ویروس 2005 که خودم تست و رجیسترش کردم رو براتون میزارم
کد:
http://softa.piaoye.net/antivirus/NAV2005.zip
حجم 38 مگ

iranexplorer.net

Active Member
30naa گفت:
BitDefender 8 بسته ی نرم افزاری خوبیه که آنتی ویروس و فایر وال داره و من خیلی باهاش حال می کنم
در ضمن بضی از دوستان هنوز از نورتون 2004 استفاده می کنند
چرا که نورتون 2005 نه درست حسابی تو بازار هست اونایی هم که تو اینترنتن هیچ کدوم رجیستر نمی شن ولی برای اینکه کمکی کرده باشم لینک سالمی از نورتون آنتی ویروس 2005 که خودم تست و رجیسترش کردم رو براتون میزارم
کد:
http://softa.piaoye.net/antivirus/NAV2005.zip
حجم 38 مگ

براي كافي نت از همين نسخه نورتون استفاده مي كنيم. محشره. از دست ندين!

yafatemeh

Member
منم از MC Affee استفاده مي كنم...چون اصلا بلد نيستم با Norton كار كنم بعلاوه اينكه MCAfee يه بار منو از شر يه عالمه ويروس و تروجان و كرم نجات داده و يه جورايي حق به گردنم داره!!!! 8O :wink:

shizoferni

New Member
با سلام
من از انتی ویروس بیت دفندر استفاده می کنم سالها در صدر بهترین انتی ویروسها قرار داره
فایروال قدرتمندی داره

SPD

Member
دوست عزیز به تاریخ ارسال پست کمی دقت می کردی بد نبود ... :green:

اما ممنون راجب نظری که دادی و ورودت رو هم به سایت تبریک میگم :rose:

jafar palideh

New Member
قدرت کافی و وافیش.راحت آپدیت میشه.میشه به آسانی غیر فعالش کرد.به خاطر سابقه ی طولانیش.حرف نداره.من 5ساله که استفاده میکنم.البته همه ی آنتی ویروسها خوبنو به شرطی که آپدیتشون کنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من از کسپرسکی استفاده میکنم ولی نه از نسخه ی عادی اش چون سیستم رو خیلی کند میکنه.
نسخه ی kaspersky Anti-Virus for windows workstations (نسخه ی 6 - 2010) از همه ی نسخه های کسپرسکی بهتره. سیستم رو هم کند نمیکنه. توصیه میکنم شما هم از این نسخه استفاده کنید.

wall_e

Well-Known Member
من 3 سالی میشه از اویرا استفاده میکنم فعلا که مشکلی نداشتم.

asirap

Member
من از ورژن رایگان avg استفاده میکنم
خوبیش اینه که :
-سرعتش خیلی بالاس
-حجم فایل های آپدیت کمه
-نیاز به لایسنس نداره
-همینا دیگه!

majideptp

Member
من از آنتی ویروس ایرانی به نام ایمن (نسخه تک کاربره هما) استفاده میکنم.
دلایل:
1- پشتیبانی فارسی زبان، هر مشکلی داشته باشی میتونی زنگ بزنی بپرسی
2- به روز رسانی آسان
3-از وِیژگیهای این شرکت اینه که شما میتونی فایلهای مشکوک سیستمتون رو براشون ارسال کنید تا نسبت به ویروس بودن یا نبودن اون اطمینان پیدا کنید. (در صورتی که فایل ارسالی شما ویروس باشه آنتی ویروس اون ساخته میشه و برای شما ارسال میشه)
4-ویروسهایی که در ایران شایع هستند رو به راحتی شناسایی میکنه.
---
اگر کسی ویروس نویسی بلده یکی بنویسه برای این شرکت ارسال کنه تا ....
----

جدیدترین ارسال ها

بالا