saeednajafi گفت:
EHSAN_J گفت:
من از norton استفاده ميكنم چون خيلي راحت update ميشه
به نظر من update آنتي ويروس BitDefender خيلي سريعتر و بهتر از نورتون است و يك برتري كه نسبت به نورتون داره اينه كه آپديت اون توسط چندين فايل كم حجم انجام ميشه بر خلاف نورتون كه اگر يه روز يه ويروس ديگه اي بياد كه كامپيوترتون رو ري استارت كنه وقت براي دانلود يه فايل چند مگي رو نمي ده
وليbitdefender از هر جايي دانلود كرده باشه دفعه بعد از ادامه اون دانلود ميكنه
اول در جواب دوست خوبمون سعید جان بگم نورتون هم کاملا این قابلیت رو داره چون بدون این قابلیت کسی نام آنتی ویروس خوب رو به اون نمیداد .
شما باید از طریق Live update اینکار رو انجام بدید و هربار که متصل میشید فقط لیست و مشخصات ویروس های جدید رو به آنتی ویروس شما اضافه میکنه که چیزی حدود 90 یا 150 KB بیشتر نیست .
خیلی از کاربران خوب این انجمن رو میبینم که بیشتر ظاهر یک آنتی ویروس برای اونها اهمیت داره و فقط چیز هایی از قبیل سرعت ، سایز کم و در کل بیشتر به ظاهر اون توجه میکنن اما اصلا به این توجه نمیکنند که دلیل پر حجم تر بودن آنتی ویروس هایی مثل نورتون و سرعت کمتر اونها در اسکن بی دلیل نیست .
جالبه بدونید همین آنتی ویروس هایی که شما بخاطر سرعت زیاد اونها رو انتخاب کردید خیلی سطحی عمل میکنند و برای همین اشتباهات زیادی رو ناشی میشن .
من بیشتر آنتی ویروس ها از قبیل پاندا ، BitDefender ، Iris ، نورتون و خیلی دیگه از اونهارو امتحان کردم و از روی اطمینان میگم نورتون از تمامي اونها بهتره .
چون هیچ وقت سطحی عمل نمیکنه و قدرت خیلی خوبی هم در این زمینه داره .
من به دلیل کار و فعالیتی که دارم باید روی آنتی ویروس ها دقیق کار کنم برای همین بیشتر اونهارو خیلی خوب میشناسم .
پاندا رو هیچ وقت توصیه نمیکنم و فقط اونرو برای افرادی توصیه میکنم که کارشون تخصصی نیست چون کار شمارو آسونتر میکنه اما باید بگم اشتباهات خیلی زیادی داره .
اینرو هم بدونید نورتون از زمانی که ویندوز ساخته و ارزه شد فعالیت خودش رو شروع کرد و از تمام کمپانی های جدید تجربه بیشتری در این زمینه داره .
چون مقایسه بیشتر اونها و گفتن اشکالات آنتی ویروس های دیگه بحث رو طولانی تر میکنه این بحث رو ادامه نمیدم اما اگر سوالی و یا نظری در این رابطه داشتید خوشحال میشم نظر شمارو هم بشنوم .
در آخر به همه دوستانی که حرفه ای هستند و امنیت سیستمشون براشون مهمه نورتون رو پیشنهاد میکنم .
موفق باشید .
پیمان