در حال حاضر چه از چه ضدویروسی استفاده می کنید؟

در حال حاضر چه از چه ضدویروسی استفاده می کنید؟

• Panda

رای: 0 0.0%
  • F-Secure

• استفاده نمی کنم

• مجموع رای دهندگان
    73

iranexplorer.net

Active Member
واقعا حیرت کردم بعد از نصب BitDefender ..... محشره ! واقعا مرسی که این برنامه رو معرفی کردید. انتخاب اول ماست...!

حتما نصب کنید تا ببینید چقدر امکانات داره... مطمئنم راضی باشین!

بازم ممنون

saeednajafi

Member
iranexplorer.net گفت:
واقعا حیرت کردم بعد از نصب BitDefender ..... محشره ! واقعا مرسی که این برنامه رو معرفی کردید. انتخاب اول ماست...!

حتما نصب کنید تا ببینید چقدر امکانات داره... مطمئنم راضی باشین!

بازم ممنون

اميدوارم بقيه هم به همين نتيجه برسن

من خودم يه موقع از طرفداراي پرو پا قرص نورتون بودم ولي الان فقط bitdefender :wink:

BNC

Member
ميگم كه كسي از اين همين جيزه اسمش
Symantec Corporate Edition
استفاده نكرده بيده بنظر منكه خيلي خوبه نظر شما چيه؟
اكسپلورر جان اگه بدرد نميخوره يدونه بگو بزارم كه بدزد بخوره اين ويروسا و ورم ها اعصاب برام نزاشتن

saeednajafi

Member
EHSAN_J گفت:
من از norton استفاده ميكنم چون خيلي راحت update ميشه

به نظر من update آنتي ويروس BitDefender خيلي سريعتر و بهتر از نورتون است و يك برتري كه نسبت به نورتون داره اينه كه آپديت اون توسط چندين فايل كم حجم انجام ميشه بر خلاف نورتون كه اگر يه روز يه ويروس ديگه اي بياد كه كامپيوترتون رو ري استارت كنه وقت براي دانلود يه فايل چند مگي رو نمي ده
وليbitdefender از هر جايي دانلود كرده باشه دفعه بعد از ادامه اون دانلود ميكنه :wink:

mr_microsoft

New Member
سلام
من دیگه یادم رفته بود بیام به این تاپیک سر بزم
مکافی من نسخه هشت هست و هر روزم آپدیت می شه

راستی آنتی ویروس جدیدی که معرفی کردینم حتما تست می کنم
مرسی

EHSAN_J

Active Member
saeednajafi گفت:
EHSAN_J گفت:

به نظر من update آنتي ويروس BitDefender خيلي سريعتر و بهتر از نورتون است و يك برتري كه نسبت به نورتون داره اينه كه آپديت اون توسط چندين فايل كم حجم انجام ميشه بر خلاف نورتون كه اگر يه روز يه ويروس ديگه اي بياد كه كامپيوترتون رو ري استارت كنه وقت براي دانلود يه فايل چند مگي رو نمي ده
وليbitdefender از هر جايي دانلود كرده باشه دفعه بعد از ادامه اون دانلود ميكنه :wink:

فرمايش شما كملا درست ولي من چون براي ارتباط با اينترنت از ديش استاده ميكنم به همين دليل مشكلي براي udate كردن ندارم در هر صورت از راهنمايي شما ممنون

mizsia

Member
من از Mcafee 8.0 استفاده ميكنم!

والا خدمتتون عرض كنم كه شايد اين آنتي ويروسه قاطي كرده اما هر چند وقت يك بار به روز رساني ميكنه و خيلي عاليه!
-سرعت اسكن خوبي داره!
-قدرتش هم كافيه
-مثل نورتون گير سه پيچ نيست

iranexplorer.net من نفهميدم پس چرا اين آنتي ويروس من به روز رساني ميشه! (همين الان داره كار ميكنه!!!)

Peyman-Pop

Active Member
saeednajafi گفت:
EHSAN_J گفت:

اول در جواب دوست خوبمون سعید جان بگم نورتون هم کاملا این قابلیت رو داره چون بدون این قابلیت کسی‌ نام آنتی‌ ویروس خوب رو به اون نمیداد .

شما باید از طریق Live update اینکار رو انجام بدید و هربار که متصل میشید فقط لیست و مشخصات ویروس های جدید رو به آنتی‌ ویروس شما اضافه میکنه که چیزی حدود 90 یا 150 KB بیشتر نیست .

خیلی‌ از کاربران خوب این انجمن رو میبینم که بیشتر ظاهر یک آنتی‌ ویروس برای اونها اهمیت داره و فقط چیز هایی‌ از قبیل سرعت ، سایز کم و در کل بیشتر به ظاهر اون توجه می‌کنن اما اصلا به این توجه نمیکنند که دلیل پر حجم تر بودن آنتی‌ ویروس هایی‌ مثل نورتون و سرعت کمتر اونها در اسکن بی‌ دلیل نیست .

جالبه بدونید همین آنتی‌ ویروس هایی‌ که شما بخاطر سرعت زیاد اونها رو انتخاب کردید خیلی‌ سطحی‌ عمل میکنند و برای همین اشتباهات زیادی رو ناشی‌ میشن .

من بیشتر آنتی‌ ویروس ها از قبیل پاندا ، BitDefender ، Iris ، نورتون و خیلی‌ دیگه از اونهارو امتحان کردم و از روی اطمینان میگم نورتون از تمامي اونها بهتره .

چون هیچ وقت سطحی‌ عمل نمی‌کنه و قدرت خیلی‌ خوبی‌ هم در این زمینه داره .

من به دلیل کار و فعالیتی‌ که دارم باید روی آنتی‌ ویروس ها دقیق کار کنم برای همین بیشتر اونهارو خیلی خوب میشناسم .

پاندا رو هیچ وقت توصیه نمیکنم و فقط اونرو برای افرادی توصیه می‌کنم که کارشون تخصصی‌ نیست چون کار شمارو آسونتر میکنه اما باید بگم اشتباهات خیلی‌ زیادی داره .

اینرو هم بدونید نورتون از زمانی‌ که ویندوز ساخته و ارزه شد فعالیت خودش رو شروع کرد و از تمام کمپانی‌ های جدید تجربه بیشتری در این زمینه داره .

چون مقایسه بیشتر اونها و گفتن اشکالات آنتی‌ ویروس های دیگه بحث رو طولانی تر میکنه این بحث رو ادامه نمیدم اما اگر سوالی‌ و یا نظری در این رابطه داشتید خوشحال میشم نظر شمارو هم بشنوم .

در آخر به همه دوستانی‌ که حرفه ای هستند و امنیت سیستمشون براشون مهمه نورتون رو پیشنهاد می‌کنم .

موفق باشید .

پیمان

amirhomayoun

Active Member
بعد از آقا پيمان خيلي ضايع است كه منم چيزي بگم! ولي چون خيلي پر روام نظرشونو تاييد ميكنم.:) به نظر من بين نورتون و پاندا و مك افي نورتون بهترينه! به روز شدنش هم همون طور كه گفتن در حد 300-200 كيلوبايته .(البته اگه الان نسخه 2004 رو بريزين 6-5 مگ آپديت ممكنه بخواد) در ضمن ميتونه يه سري از برنامه هاي شوخي ؛ dialer ؛ تبليغاتي و ... رو هم پيدا كنه.مثلا اين فايل كه اينجا گذاشتم رو ممكنه ديده باشين. نورتون تشخيصش داد! چيز باحاليه! كمي اعصاب خرد كنه اما به هيچ چيز صدمه نميزنه! ( البته اصل فايل exe است )

iranexplorer.net

Active Member
بازگشت دوباره iranexplorer.net به Norton Antivirus 2004 ....

فعلا نورتون در نظرسنجی ، مقام اول رو داره. دلایل کاربرانی هم که رای به نورتون داده اند منطقی و از روی تجربه زیاد هست.

خودم به شخصه نام هر ضدویروسی که در این تاپیک زده شد ، رفتم و دانلود کردم و نصب کردم تا بتونم همه رو با هم مقایسه کنم. از اون موقع تا حالا، که متوجه شدم باز هم نورتون یک سروگردن برتر از همه هست. بخاطر همون فاکتورهایی که دوستان ذکر کردند...

پس من هم موافقم با نورتون و به دوستان توصیه می کنم.

amirhomayoun

Active Member
آقا اين bitdefender رو من نصب كردم . متاسفانه اصلا اون طور كه ميگفتن نبود! سرعت سيستم رو هم اين طور نبود كه كم نكنه! سرعت scan ش هم بيشتر از نورتون نبود . در كل به دردسرش نميارزيد .( مخصوصا چون بهش اطمينان نداري نميتوني به عنوان تنها antivirus ت ازش استفاده كني بايد از يكي ديگه هم استفاده كني . خب چه كاريه؟ uninstall ش كردم!)

saeednajafi

Member
amirhomayoun گفت:
آقا اين bitdefender رو من نصب كردم . متاسفانه اصلا اون طور كه ميگفتن نبود! سرعت سيستم رو هم اين طور نبود كه كم نكنه! سرعت scan ش هم بيشتر از نورتون نبود . در كل به دردسرش نميارزيد .( مخصوصا چون بهش اطمينان نداري نميتوني به عنوان تنها antivirus ت ازش استفاده كني بايد از يكي ديگه هم استفاده كني . خب چه كاريه؟ uninstall ش كردم!)

R_chizari

Active Member
فقط نورتون انتي ويروس به دليل :
1- عملكرد قابل اطمينان طي سالهاي گذشته
2- استفاده سايت ياهوو از آن
3- بروز رساني سريع و خودكار در هنگام ارتباط با اينترنت
4- feature هاي قابل تنظيم
5- ...

چيذري

جدیدترین ارسال ها

بالا