بیکار بودم اینو درست کردم با ایلیوستراتور (امیدوارم درست نوشته باشم) و به کمک فوتوشاپ انجام دادم
javad.mafia Member May 14, 2010 #1 بیکار بودم اینو درست کردم با ایلیوستراتور (امیدوارم درست نوشته باشم) و به کمک فوتوشاپ انجام دادم پیوست ها 1.jpg 30.1 کیلوبایت · بازدیدها: 62
nima_dsnr کاربر VIP May 15, 2010 #9 پسر تو داری تلف میشی... خودم کادو تولدت با یک وکوم در می یابمت خوب چون ایل بوده بهتر از فتوشاپ در میاد و لبه ها رو صاف میکنه. بامززس.
پسر تو داری تلف میشی... خودم کادو تولدت با یک وکوم در می یابمت خوب چون ایل بوده بهتر از فتوشاپ در میاد و لبه ها رو صاف میکنه. بامززس.
to remember sb مدیر انجمن May 16, 2010 #10 سلام با نمکه ... یاد این کارتونا که یه مشت می زنن تو چشم هم افتادم موفق بباشی
Saeed Well-Known Member May 16, 2010 #11 چشماش رفت تو بینیش خیلی فیس با مزه ای داره ، خسته نباشید موفقیت
V.Valizadeh9 Well-Known Member May 16, 2010 #12 سلام کار خیلی قشنگی شده فقط باید روی صورتش بیشتر کار کنی موفق باشیــ
perna Member Jun 11, 2010 #14 خوبه ، فقط کاش یه خورده فانتزی ترش می کردی.... ( ساعت الان من 5:10 بامداد یکی نیس بگه بچه پاشو برو بخوا ، کرمه دیگه ... )
خوبه ، فقط کاش یه خورده فانتزی ترش می کردی.... ( ساعت الان من 5:10 بامداد یکی نیس بگه بچه پاشو برو بخوا ، کرمه دیگه ... )