در اعماق فلش ام ایکس از مبتدی تا حرفه ای

ghodrat

Member
سلام
راستش من از خدامه که کسی نخواد ومنم تو زحمت نیفتم .اعتماد هم دست من نیست شما یه جاهایی اعتماد کردید که نباید میکردید یه جایی هم که میتونید اعتماد کنید زمینه ذهنی تون نمیذاره
در ضمن حاجی مکه با 6000 تومن پول جوونایی که از تفریحشون میزنن تا یه چیزی یاد بگیرن ارزش نداره
شما میتونید نگرین .به منم نسبت ناروا ندین که بعدا مشمول ذمه مردم بشین هرچی باشه هرعملی را عکس العملی است اینجا به هربایتش پول دادن و خدا را خوش نمیاد اینطوری حیف ومیل شه .
اونایی که اعتماد میکنن هم میتونن از این مجموعه استفاده کنن .
موفق باشین
یا علی

ghodrat

Member
دوست عزیز
lgali من براتون ایمیل مینم و کامل میگم انشالله فردا صبح
موفق باشین یا علی

GMOND

New Member
سلام
شما میتونید نگرین .به منم نسبت ناروا ندین که بعدا مشمول ذمه مردم بشین هرچی باشه هرعملی را عکس العملی است اینجا به هربایتش پول دادن و خدا را خوش نمیاد اینطوری حیف ومیل شه .
اونایی که اعتماد میکنن هم میتونن از این مجموعه استفاده کنن .
موفق باشین
یا علی

سلام حضرت آقاي قدرت خان،
خوبي عزيز.
ضاهرا ! خوب پست من رو (قبلي رو) نخوندي. من اولش عذر خواهي كرده بودم. تا خداي نكرده به تو نسبت نا روا نزنم. اما ضاهرا شما نديديش.

خوب ! ببين عزيزم، بيا واقع بين باشيم. شايد من از هر كس ديگري بيشتر به اين مجموعه نياز داشته باشم. تو چند تا پست قبلي وضعيت خودم رو توضيح داده بودم. پس قصد من از اين همه كلنجار رفتن رسيدن به اين دي وي دي ها است. وگرنه مگه بيكار هستم كه بيام اينجا و تو امتحاناتم با تو كل كل كنم. مثلا همين امروز كه جمعه هست: خوب فردا ميشه شنبه ديگه. درسته؟ فردا من دو تا امتحان با هم دارم (تو يه روز) اونم دو تا درس 3 واحدي كه هر كودومش پير آدم رو در مياره. اوليش ساعت 8 صبح ، سيستم هاي مخابراتي هست و دوميش ساعت 11 صبح تلويزيون هست.
پس مي بيني اگر اين همه پست ميزنم و كلنجار ميرم فقط به خاطر رسيدن به اين دي وي دي ها است ، و همين طور به خاطر پاسخ به لطف شما!

اما خدايي ، يه سوال از تو مي پرسم جواب بده. خدايي مرد و مردونه درست جواب بده.

اگر تو به جاي من بودي به چه اميدي و رو چه حسابي اعتماد مي كردي و 7200 تومان پولت رو مي دادي؟؟

آخه من از كجا بدونم كه سر كار نيستم؟ ها!

GMOND

New Member
سلام
در ضمن حاجی مکه با 6000 تومن پول جوونایی که از تفریحشون میزنن تا یه چیزی یاد بگیرن ارزش نداره

حضرت قدت!!!
شما كه تو ايميل به من گفته بوديد 7200 تومان؟
چي شده ؟ كه اينجا شده 6000 تومان؟:shock:

آخرین ویرایش:

ghodrat

Member
سلام
ای آقا
منظور من این است که به خاطر یه پول کم حالا 6000 یا 7200 آدم نی اد خودشو خراب کنه من سه ساله اینجا عضوم و همه ماها بهم اعتماد داریم .حالا شما هم یه مدتی تشریف داشته باشین تا با اینجا بیشتر خو بگیرین
6000 نوشتم منظورم این بود که کمی مبلغ را عرض کنم نه اینکه هزینه اینارو
من خودم هر روز از اینترنت خرید میکنم
هفته پیش چند تا کتاب آمد واسم

هر دو سه روز یکبار هم خرید هایی که کرده ام را اولش را واریز میکنم حداکثر تا 10 روز میاد میرسه دستم
پس من می دونم کجا باید اعتماد باشه
خلاصه آقا 3*1700=5100+2000=7100
حالا دیدین که من درست نوشتم واستون
بعد از عاشورا هم اونایی می خواستن را انشالله میفرستم
اجازه بدین این مراسمات تموم بشه
در خدمت شما هم هستیم
یا علی

x_fashist_x

New Member
سلام دوست عزیز
من هم خواهان نرم افزار اموزشی شما هستم
این هم ایمیل من
[email protected]
فقط شرایطش را برام بگید
چون من از شهرستان هستم
موفق باشید

ghodrat

Member
سلام
دوست عزیز جناب x_fashist_x لطفا پیغام خصوصی تونو چک کنید همه چی را براتون نوشته ام
موفق باشین

GMOND

New Member
با سلام خدمت عزيزان، به خصوص آقاي قدرت خان

يه حرفي داشتم. اونم اينكه : هيچ كدوم از شما عزيزان نمي خواهد كمكي كند تا قضيه حل بشه.
بابا نا سلامتي ، آقا قدرت 3 سال هست كه تو اين انجمن فعاليت مي كنند، اونوقت بعد از 3 سال هيچ كسي با آقا قدرت آشنا نيست. و نمي خواهد به عدم اطمينان بنده به آقا قدرت پايان دهد.

مخصوصا شما مديران محترم، يعني هيچ كدام از حضرات مديران يك عضو 3 ساله ي انجمن، رو نمي شناسند؟

عجب برنامه اي شده ها! بنده در اين موضوع به مديران محترم اين بخش پي ام زدم و در خواست كمك داده بودم. اما هيچي ؟ ؟؟

ProAsDev

New Member
بابا بی خیال شین
مگه help و اینتنت و ازتون گفتن تازه مطمئنید که اموزشها قابل توجه باشن خوب استاد قدت می تونن بای تبلیغ هم که شده و هم جع کدن خیال همه یه سی و برای دو سه نفر همینجوری بفرسته اگه اونا تایید کردن خوب اعتماد کینید
اینجوری خیال همه راحت می شه

ProAsDev

New Member
بابا بی خیال
مگه help و اینترنت رو ازتون گرفتن از کجا معلوم که اصلا آموزشها ازش توجه داشته باشه از طرفی هم
ممکن خوب واقعا خوب باشه خوب استاد قدرت برای جلب اعتماد همه می تونه چند تا شو برای چند تا از دوستان مثلا همین GMOND بفرسته و اگه اونا تاید کردن هم پول بدن و خوب بقیه هم بخرن
حال کنید

GMOND

New Member
سلام،
آقا يه راه حل: شما بسته را با پيك موتوري به در خونه ي ما بفرست ، اونوقت من پول رو مي دهم و بعد بسته ي دي وي دي ها رو دريافت مي كنم.

GMOND

New Member
عزيزان بايد يه چيزي رو اعتراف كنم،
آقا يه موضوع ديگه: قبلا گفته بودم لينك اين دي وي دي ها رو دار( پيدا كردم)
حالا خودشون رو هم تو يه مغازه پيدا كردم. مي دونيد قيمتشون چه قدر هست!!!
هر دي وي دي ميشه 4500 تومان. يعني كلا ميشه 13500 تومان . اين در حالي است كه قدرت خان مي خواهد با قيمت خيلي كمتري بهمون بده.( البته با خوش بيني )

براي همين يه موضوعي رو مي خواهم بگم: شخصا حاضر هستم بيشتر هم به شما پول بدهم آقاي قدرت خان ، به شرطي كه معامله اي كه انجام مي دهيم طبق گفته ي بالا باشه. (پست قبلي)

آخرین ویرایش:

ghodrat

Member
نه آقا برین از همانجا بگیرین
منم تو تهرون نیستم اگه نه پیک موتوری مشکل را حل میکرد فروشگاه اینترنتی هم ندارم که بفرستم با پست وبعد پولش را بپردازین (متاسفانه)
خداحافظ همگی
دوستانی که ایمیل زدهاند یا ایمیل شان را تو پخ داداهاند با هاشون تماس میگرم
یاعلی

GMOND

New Member
سلام،

ببين آقا قدرت مشكلي نيست.
شما بفرماييد كدوم شهر هستيد ، ايشالا بقيه اش با من.
بنده خودم توي يك شهر ديگه درس مي خونم و خيلي از دوستانم هم براي شهر هاي ديگه هستند. خلاصه خيلي از شهر ها رفيق دارم كه مي تونيد به خونه ي اونا پست كنيد و اونوقت وقتي كه ترم جديد شروع شد اون شخص ثالث برام مياره.
از زاهدان تا كهكلويه و از اونجا تا اردبيل و خيلي جاهاي ديگه .شما بفرمائيد كجا هستيد ، تا ايشالا بقيه اش را هم حل مي كنيم.(البته اگه نيت خير داريد!)

ghodrat

Member
من به سوالهاي شما جواب ميدادم فكر ميكردم كه واقعا احتياج دارين .من هم قبلا عرض كرده بودم چون دي وي دي رايتر ندارم بايد يكي بيرون رايت كنه اونم ميگفت من عوض اين دو سه تا فيلم رايت ميكنم سودش از اينم بيشتره .
خلاصه آقا چون مقصود من اين بود كه خيلي هايي كه مثل خودم دنبال اين نوع وسايل كمك آموزشي ميگردند نمانند . بنابراين گفتم كه هزينهاش اينا هستن و تا آخر بهمن ماه هر كي خواست به اين ژست سر ميزنم و جواب ميدم . حالا اين چهار صفحه را هر كي ببينه فكر ميكنه اينجا چه خبره كه اينقده شده .
الغرض براي جلوگيري از اتلاف وقت شخصي ام كه برام بيشتر ارزش داره و به جاي اينكه دنبال مطالب مورد علاقهام برم دوست ندارم بيش از اين اين تاپيك رشد كنه و مديران اعتراض كنن .
هر كي سوالي داشت فقط با ايميل nilo_media @ yahoo.com تماس بگيره چون من به اين تا پيك سر نخواهم زد .
نيت من هم معلومه
ممكنه خير باشه و ممكنه خيلي ها برخلاف اين فكر كنن . هر كسي مختاره
يا علي
همهتون موفق و سربلند باشيد
اين تاپيك را براي جلوگيري از بحث و جدل بي فايده تر ك ميكنم
ولي سوالاتونو ميتونين خصوصي بپرسين

GMOND

New Member
مهم

من به سوالهاي شما جواب ميدادم فكر ميكردم كه واقعا احتياج دارين .من هم قبلا عرض كرده بودم چون دي وي دي رايتر ندارم بايد يكي بيرون رايت كنه اونم ميگفت من عوض اين دو سه تا فيلم رايت ميكنم سودش از اينم بيشتره .
خلاصه آقا چون مقصود من اين بود كه خيلي هايي كه مثل خودم دنبال اين نوع وسايل كمك آموزشي ميگردند نمانند . بنابراين گفتم كه هزينهاش اينا هستن و تا آخر بهمن ماه هر كي خواست به اين ژست سر ميزنم و جواب ميدم . حالا اين چهار صفحه را هر كي ببينه فكر ميكنه اينجا چه خبره كه اينقده شده .
الغرض براي جلوگيري از اتلاف وقت شخصي ام كه برام بيشتر ارزش داره و به جاي اينكه دنبال مطالب مورد علاقهام برم دوست ندارم بيش از اين اين تاپيك رشد كنه و مديران اعتراض كنن .
هر كي سوالي داشت فقط با ايميل nilo_media @ yahoo.com تماس بگيره چون من به اين تا پيك سر نخواهم زد .
نيت من هم معلومه
ممكنه خير باشه و ممكنه خيلي ها برخلاف اين فكر كنن . هر كسي مختاره
يا علي
همهتون موفق و سربلند باشيد
اين تاپيك را براي جلوگيري از بحث و جدل بي فايده تر ك ميكنم
ولي سوالاتونو ميتونين خصوصي بپرسين

بنده هم خيلي تشكر مي كنم از شما آقاي قدرت خان، به اين دليل كه با نيت خوشگلتون وقت بنده و احتمالا ديگران را گرفتيد و درست در موقعي كه به نتيجه ي مشخصي رسيديم ،( من و ديگر دوستان البته بعد از چهار صفه چونه زدن ) شما اعلام كرديد كه ديگه به اين تاپيك سر نمي زنيد. و خصوصي نيت خيرتون رو در طبق اخلاص خرج مي كنيد. (نتيجه ي مشترك ما هم اين بود كه شما به اون طريقي كه بنده در چند پست قبلي گفتم به بنده دي وي دي ها رو ارسال كنيد تا ديگران هم خيالشون راحت بشه، و به شما اعتماد كنند (كه اين خواسته ديگر دوستان و خود بنده بود))

و خيلي جالب هست كه شما درست در موقعي كه به نتيجه رسيديم تاپيك رو ترك مي كنيد به اين دليل كه اين موضوع بيشتر ادامه پيدا نكنه:shock:
من سعي كردم در آخر هيچ نتيجه گيري نكنم، حالا قضاوت با خودتون.

آخرین ویرایش:

NAKOOT

Well-Known Member
جناب GMOND حالا این که خوبه ...
یکی از دوستان توی انجمن Maya خواست همچین کاری کنه 15 صفحه تاپیک طول داده شد ...
آخرش هیچی به هیچی ...
جناب ghodrat من فکر نکنم رایت از چندتا دی وی دی کار سختی باشه ... شما یک نسخه هم رایت
کنید و بدید به GMOND عزیز ، ایشون هم می تونن بین بچه ها تکثیر کنن ...
البته اگه هدفتون اینه که با این آموزشها یه حالی به بچه ها بدید ...
موفق باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا