در ارتباط با ويندوز ويستا و مشکلات فايل هاي بيلدر در اون .

aff - SEvEN

Banned
در ارتباط با ويندوز ويستا و مشکلات فايل هاي بيلدر در اون .

مطلقا مشکلي وجود نداره ...

امشب مهمون يک دوست گل بوديم همرا با پدرم ... ويندوز ويستا روي لپ تاپ و پي سي ايشون نصب بودش .

واي چقدر زيباست اين ويستا ... قراره باسه منم رو دي وي دي يکي بزنه و بياره :lol:

خب از بخت خوبم يک سي دي که چند تا از پروژه هايي که با بيلدر انجام دادم همراهم بود ... يعني تو کيفم ...

روي هر دو تا سيستمش تست کردم ... همه چي درست بود ... حتي مي گفتن بعضي ها FMOD بيلدر مشکل داره و موزيک ها اجرا نمي شن در ويستا ... الکي بود ... موزيک ها هم اجرا مي شن ...

همه چي درست و کامل و حتي با سرعت خيلي بيشتر از xp اجرا مي شدن فايل هاي بيلدر ...
چون تو ايکس پي هميشه حداقل يه وقفه يک و نيم ثانيه اي هست ... البته ارتباطي به رم سيستم نداره ولي تو ويستا دوبل کليک ميکردم بلافاصله باز مي شد فايل کامپايل شده بيلدر ...

چي ؟ چي ؟ ... ترسي از ويستا وجود نداره يعني . :lol:
اوه راستي قابليت جالبي هم داره vista ... فرض کنيد xp رو درايو سي سيستمتون نصب مي شه و vista با پيش نياز 15 گيگ روي درايو D ... حالا هر بار که با ويستا بياين بالا درايو دي C نمايش داده مي شه ...

البته ظاهرش خارق العاده بود ... تقريبا همه چي تغيير کرده ... پوشه ها ... پنجره ها ... استارت منو ... امنيتش ... همينطورم ريسک کراش کردن ويندوز بنظرم رسيد ديگه وجود نداره ... خلاصه عالي هستش .

خاباي خوبه خوب بينيد ! ... از اونا که هميشه آرزوشو داريد :wink:

شادي ... مکرر و دائمي

silvercover

کاربر متخصص
عجله نکنید. با وجود اینکه مشکلات عمده ای وجود نداره، اما یه سری مشکل ریز هست مثل این :

کد:
path$='<System>Flash9.ocx'

SysCommand("CopyFile","<Embedded>Flash9.ocx,path$")

param$ = 'WAIT /s ' + path$

Run("<System>regsvr32.exe","param$")

NextPage()

کد بالا برای نصب اکتیو اکس فلش هست که توی ویستا به دلیل سیستم UAC با مشکل مواجه میشه.

بعضی اوقات که ثابت هم شده، موتور صوتی FMOD به دلیل تداخلاتی که با Direct Sound پیش میاد باعث از کار افتادن برنامه میشه.

...

پس با یه گل بهار نمیشه.
البته گفتم مشکلاتی که تا حالا کشف شده چندان حاد نیستن، اما به هر حال ممکن هست برای کاربرای مبتدی مشکل ساز باشه.

aff - SEvEN

Banned
خب شما درست مي فرمائيد آقا سيلور ... ولي کاربري مثل من نگرانيش تنها از جهت موزيک هست براي پروژه هاش چون رکن محمي رو اشغال ميکنن در کارهام ...

حالا خودم هم به نکته غير عادي اشاره کنم ...

مي دونين که من از موزيک استفاده ميکنم در همه پروژه هام و نه موزيک هاي معمولي و مرسوم بلکه mod ...

حالا اين وسط واکنش ويستا به قرار زير هست در اگزه هايي که از نوع فرمت موزيکهاي زير استفاده مي شه :

s3m بدون مشکل اجرا مي شه .

xm بدون مشکل اجرا مي شه .

it يکبار اجرا مي شه و با صداي خيلي بلند و يکبار اجرا نمي شه ... خيلي جالب بودش اين مساله ولي من از اين پسوند به ندرت استفاده ميکنم در کارهام خصوصا سايزشم کم نمي شه و بندرت پيش مياد .

mod بجاي موزيک از اسپيکرها صداي خر خر بيرون ميومدش و بطور متناوب و کلافه کننده بود اين صدا .

midi بدون هيچ مشکلي اجرا مي شه ...

من پسوندهاي ديگرو تست نکردم چون اگزه هايي که رو سي دي بود کلا در اون ها از اين فرمت ها استفاده کرده بودم و داخل پروژه هم امبديد شده بودند .

پس در نتيجه يکمي ممکنه واقعا در اين مورد مشکلاتي داشته باشم براي پروژه هاي بيلدرم اما درکل خوب و عالي بود و اونقدرها هم بد نبود که مي گفتن .

متشکرم از توجه شما .

000000

New Member
سلام به همگی

مشکل اساسی فایلهای درست شده با ویستا بعد از دست کاری ... بعد از خروج ارور میده که این مشکل کماکان مشهود است .

مانی تیم ...مانی سافت...روژین

000000

New Member
سلام مجدد

با توجه به مسئله کرکینگ که ممنوعه نمیدونم چطوری توضیح بدم ...

----------
مسئله دوم اینکه من تو فکر استفاده کردن از بیس پک کردن مول باکس بجای پکر مولتی مدیا بیلدر هستم

000000

New Member
با عرض شرمندگی من بعضی مواقع پست میدم اغلب اوقات از نظرات دوستان استفاده می کنم و لذت می برم

حدود 6 -7 سالی هست که دنبال برطرف کردن این ضعف آنپک کردن فایلها در تمپ هستم و هنوز خبری نشده .

تیم تخصصی روژین ...

splinter cell

Well-Known Member
من بعضی مواقع پست میدم اغلب اوقات از نظرات دوستان استفاده می کنم و لذت می برم

این عادت ما ایرانی هاست (وخودم هم جزو اونها هستم)که فقط نظاره گر کارهای بقیه ایم و زیاد اهل شرکت و تبادل نظر در مباحث نیستیم با اینکه شاید در اون مبحث کارشناس هم باشیم.مدعای حرفم هم تعداد بازدید کنندگان وب های ایرانی در روز و تعداد نظرات بازدید کنندگان اون هاست پیرامون مباحث مطرح شده در اون وبلاگ یا وبسایت.

جدیدترین ارسال ها

بالا