اگه میشه همه باشگاهها رو بذار همشون لطفا"
S saeid_alipour Member Aug 26, 2008 #484 سلام بر دوستان آرم هایی که من چند تا پست قبلی درخواست کردم چی شد؟؟ آرم خبرگزاری شبستان رو خیلی نیاز دارم با تشکر
سلام بر دوستان آرم هایی که من چند تا پست قبلی درخواست کردم چی شد؟؟ آرم خبرگزاری شبستان رو خیلی نیاز دارم با تشکر
N nima_285 New Member Aug 26, 2008 #485 سلام .... دستتون بابت تاپیک لوگو های خارجی درد نکنه، واقعا عالی هستن... خسته نباشید... من حدود 15 تا لگوی خارجی (ترجیحا وکتور) نوشت افزار می خوام که هر چی می گردم پیدا نمی کنم.... واقعا خیلی ضرورین.... می تونید کمک کنی؟ لیستش ایناس: rotring uni-ball eberhard papermate dymo stabilo amos case logic legnor folder mate owner eagle mapeel
سلام .... دستتون بابت تاپیک لوگو های خارجی درد نکنه، واقعا عالی هستن... خسته نباشید... من حدود 15 تا لگوی خارجی (ترجیحا وکتور) نوشت افزار می خوام که هر چی می گردم پیدا نمی کنم.... واقعا خیلی ضرورین.... می تونید کمک کنی؟ لیستش ایناس: rotring uni-ball eberhard papermate dymo stabilo amos case logic legnor folder mate owner eagle mapeel
P payam21 Member Aug 31, 2008 #486 دست همه درد نکنه.همه از دم کولاک کردین.آقا مهدی و مهسافت عزیز خدا قوت.التماس دعا
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Sep 2, 2008 #487 فرهنگ سراي انقلاب فرهنگ سراي انقلابدرخواستي پیوست ها farhang sara.part1.rar 488.3 کیلوبایت · بازدیدها: 215 farhang sara.part2.rar 488.3 کیلوبایت · بازدیدها: 207 farhang sara.part3.rar 34.7 کیلوبایت · بازدیدها: 122
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Sep 2, 2008 #488 نامشخص نامشخص درخواستي پیوست ها ortehr.part2.rar 435.3 کیلوبایت · بازدیدها: 182 ortehr.part1.rar 435.3 کیلوبایت · بازدیدها: 174 ortehr.part3.rar 152.5 کیلوبایت · بازدیدها: 144
P payam21 Member Sep 2, 2008 #489 سلام . بچه ها شما که زحمت میکشید یه نیم نگاهی هم به کورل بندازید.فرمت کورل رو هم محبت کنید.همگی خسته نباشید.
سلام . بچه ها شما که زحمت میکشید یه نیم نگاهی هم به کورل بندازید.فرمت کورل رو هم محبت کنید.همگی خسته نباشید.
G ghermezmahi New Member Sep 2, 2008 #490 سلام بچه ها واقعا گل كاشتيد من تازه اومدم تو باغ. خيلي مرسي و خسته نباشيد با اين سايت با حالتون.:d
Mahdi کاربر متخصص انجمن بُرداری Sep 3, 2008 #491 payam21 گفت: سلام . بچه ها شما که زحمت میکشید یه نیم نگاهی هم به کورل بندازید.فرمت کورل رو هم محبت کنید.همگی خسته نباشید. کلیک کنید تا باز شود... منظورتون رو متوجه نمي شم . فايلها همه با فرمت كرله ديگه
payam21 گفت: سلام . بچه ها شما که زحمت میکشید یه نیم نگاهی هم به کورل بندازید.فرمت کورل رو هم محبت کنید.همگی خسته نباشید. کلیک کنید تا باز شود... منظورتون رو متوجه نمي شم . فايلها همه با فرمت كرله ديگه
carp3 Member Sep 4, 2008 #492 اگه دوستان ( مثل من ) با فرمت کورل مشکل داشتن میتونن با این برانامه اون رو به SVG تبدیل کنن . http://sk1project.org/modules.php?name=Products&product=uniconvertor راحت با Inkscape باز مشه .
اگه دوستان ( مثل من ) با فرمت کورل مشکل داشتن میتونن با این برانامه اون رو به SVG تبدیل کنن . http://sk1project.org/modules.php?name=Products&product=uniconvertor راحت با Inkscape باز مشه .
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Sep 5, 2008 #493 دانشگاه فردوسي مشهد دانشگاه فردوسي مشهد درخواستي پیوست ها danshgah frdosi mash.part1.rar 337.7 کیلوبایت · بازدیدها: 198 danshgah frdosi mash.part2.rar 337.7 کیلوبایت · بازدیدها: 175 danshgah frdosi mash.part3.rar 335.7 کیلوبایت · بازدیدها: 177
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Sep 5, 2008 #494 دفتر حمايت حقوقي و قضايي ايثارگران دفتر حمايت حقوقي و قضايي ايثارگران درخواستي پیوست ها daftar hemaeat az hqvoq iesargaran.part1.rar 337.7 کیلوبایت · بازدیدها: 194 daftar hemaeat az hqvoq iesargaran.part2.rar 337.7 کیلوبایت · بازدیدها: 186 daftar hemaeat az hqvoq iesargaran.part3.rar 337.7 کیلوبایت · بازدیدها: 186 daftar hemaeat az hqvoq iesargaran.part4.rar 35 کیلوبایت · بازدیدها: 125
S saeid_alipour Member Sep 6, 2008 #495 درخواست آرم فروی و فوتی سالم اگه ممکنه این آرم ها رو فوری فوتی می خوام متشکرم پیوست ها shabestan1.jpg 3.7 کیلوبایت · بازدیدها: 15 shabestan2.jpg 32.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13 آخرین ویرایش: Sep 6, 2008
S saeid_alipour Member Sep 6, 2008 #496 درخواست آرم تالیا پیوست ها taliya.gif 3.3 کیلوبایت · بازدیدها: 277
S saeid_alipour Member Sep 6, 2008 #497 mahsoft گفت: دفتر حمايت حقوقي و قضايي ايثارگران درخواستي کلیک کنید تا باز شود... سلام اگه ممکنه eps آرم ها رو بذارین تا سریعتر دانلود بشن آخه من اینترنت لاکپشتی دارم مرسی
mahsoft گفت: دفتر حمايت حقوقي و قضايي ايثارگران درخواستي کلیک کنید تا باز شود... سلام اگه ممکنه eps آرم ها رو بذارین تا سریعتر دانلود بشن آخه من اینترنت لاکپشتی دارم مرسی
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Sep 7, 2008 #498 saeid_alipour گفت: سلام اگه ممکنه eps آرم ها رو بذارین تا سریعتر دانلود بشن آخه من اینترنت لاکپشتی دارم مرسی کلیک کنید تا باز شود... حجم فايلهاي wmf كمتر از eps تمام برنامه هاي برداري هم پشتيباني شده
saeid_alipour گفت: سلام اگه ممکنه eps آرم ها رو بذارین تا سریعتر دانلود بشن آخه من اینترنت لاکپشتی دارم مرسی کلیک کنید تا باز شود... حجم فايلهاي wmf كمتر از eps تمام برنامه هاي برداري هم پشتيباني شده
mahoo painter مدیر انجمن گرافیک وکتور Sep 7, 2008 #499 saeid_alipour گفت: کلیک کنید تا باز شود... تاليا قبلا طراحي شده نميدونم چرا پيداش نميكنم
M masoud_300 Member Sep 8, 2008 #500 سلام دوستان من بدجوری به این آرم با کیفیت نیاز دارم لطف کنید و اینو برام وکتور کنید