Fa دریافت دستور از اینترنت

با سلام خدمت دوستان محترم؛
مولتی مدیا بیلدر این امکان رو داه که از طریق اینترنت دستور بگیره.
مثلا دستور hide یا show یا ......... .
اگر میشه یه نمونه ی خیل خیلی ساده برام پیوست کنید

Member
2 حالت داره
1- دستورات از اینترنت بیان به برنامه (به صورت ریموت مثل بازی های آنلاین) من تا حالا نمونه ای ندیدم ولی ممکنه پلاگینی باشه
2- دستورات از شی html به برنامه داده بشن (مثل کلیک کردن روی یک لینک) که مثال براش توی هلپ برنامه هست

باورتون میشه که من هیچی از اینا نفهمیدم.
من حالا یه طور دیگه براتون توضیح میدم؛
من یه پروژه میسازم که توش یه فایل txt هست که "نوشته لطفاً برای دریافت ورژن جدید اینجا کلیک کنید".حالا اینو مخفی کردم و نمی خوام تا زمان آماده شدن ورژن جدید کسی اونو ببینه.مثل پرشین تی وی که چند روز پیش یک فایل text رو hidden کرد بود و چند وقت پیش با show کزده بود
اگر میشه برای راحت تر کردن کار یه نمونه فایل ساده پیوست کنید تا بهتر متوجه بشم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
یک ایده ی کوچک هست که شاید بتونه کمکتون کنه
شما تو MMB یه دستور دارید بنام RunScriptCode، که میاد و دستورات MMB رو در Runtime اجرا میکنه
حالا شما میتونید بیرون برنامه تون یک فایل متنی قرار بدید که یکسری دستورات درونش نوشته شده باشه و با اجرای برنامه، کدهای درون اون فایل توسط دستوری که ذکر شد اجرا بشه
حالا شما اگه بیاید و روی سرور نسخه ی جدیدتر این دستورات رو قرار بدید و از اینترنت اون رو جایگزین کنید، در دفعات بعدی کدهای جدیدتر اجرا میشن.

البته باید توجه کرد که اینکار باعث میشه که هرکسی بتونه کدهای خودش رو تو اون فایل قرار بده و برنامه تون اجراش کنه که چندان مناسب نیست، پس در انتها باید برای امنیتش هم کارهایی انجام بدید
مثل Encrypt کردن فایل و یا اینکه یک سینتکس جدید درست کنید و فقط اجازه ی اجرای یکسری توابع و دستورات خاص رو بدید.

behjati mohamma

کاربر VIP
تو چت به شما توضیح دادم مطلب خیلی ساده است
1: فایل تکست رو تو سایت خودمون قرار میدیم
2: با شروع برنامه فایل تکست رو دانلود میکنیم
3: با یک شرط فایل تکست تو برنامه رو می خوانیم اگر مقدار برابر بود با درخواسته ما خوب دستور میدیم مورد هاید رو تو برنامه نمایش بده

برادر همه ی حرف های شما درست.
من قبول دارم من که نگفتم درست نیست!!!!!!
فقط من نمی دونم باید چیکار کنم شما یه نمونه مثال پیوست کن تا ما بهتر بفهمیم

Member
یا خیلی راحت تر
تو صفحه ورژن یه html اینزرت کنید که یه صفحه از سایت رو باز کنه که اطلاعات مربوط به ورژن توش باشه
هروقت اون صفحه توی سایت آپدیت بشه توی همه نرم افزارها آپدیت میشه

Member
خوب شما تا شب اینو بگو
منم میگم اینجوری نمیفهمم
یه نمونه ارسال کن!!!! :sad:
خیلی ببخشید ما اینجا جمع شدیم که مشکلات رو حل کنیم و این مشکل قبلا بارها حل شده
1- شما حتی حاظر نشدید برید هلپ برنامه رو بخونید
2- حتی حاظر نشدید گوگل رو بگردید
3- حتی حاظر نشدید مجید آنلاین رو سرچ کنید
انتظار که ندارید کسی بیاد همه کارتون رو مجانی انجام بده واستون. ببخشید اگه آدم کثیفی هستم!

برادر من اینقدر خر نیستم که اینارو نرفته باشم دونبالش
توی مجید آنلاین که گشتم نبود
توی گوگل زدم نبود
توی هلپ برنامه گشتم نبود
توی کتاب جامع mmb گشتم نبود
خودم اینجیزا حالیم میشه که برم بگردم
گشتم نبود

Member
کد:
[COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]Tip  1[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]:[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]You can use a special  links in your [COLOR=black]HTML  [/COLOR]files to tell the MMB player to go to other MMB page [COLOR=Red]or run script[/COLOR].[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]Use the page name to  move to a specific project page. [/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]<a  href="[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#3834ff][FONT=Verdana][B]page[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]:Page  2">[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000018][FONT=Verdana][B]Go To Page  2[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]</a>[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#000000][FONT=Verdana]To jump to first, next,  last page or back to previous page (in page history), use these four keywords  -[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]first[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana], [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]next[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana], [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]last  and[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]back.[/B][/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]<a  href="[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#3834ff][FONT=Verdana][B]page[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]:next">[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000018][FONT=Verdana][B]Go To Page  2[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana][B]</a>[/B][/FONT][/COLOR]
هلپ مالتی مدیا بیلدر Html Object

nevercom

برادر من اینقدر خر نیستم که اینارو نرفته باشم دونبالش
توی مجید آنلاین که گشتم نبود
توی گوگل زدم نبود
توی هلپ برنامه گشتم نبود
توی کتاب جامع mmb گشتم نبود
خودم اینجیزا حالیم میشه که برم بگردم
گشتم نبود
دوست عزیز لطفاً رعایت احترام رو داشته باشید !

توضیحات دوستان کاملاً واضح هست !، خودتون هم باید کمی تلاش کنید، البته این مورد تلاش هم نمیخاد، فقط باید پست ها رو به دقت مطالعه کنید و کدهاش رو بنویسید، اگر هم نتونستید این کارها رو انجام بدید، بنده تضمین میکنم که مثال هم نمیتونه بهتون کمکی بکنه !

لطفاً پست رو مطالعه بفرمایید و هرجاییش رو که متوجه نشدید سوال کنید تا بنده و دوستان راهنماییتون کنیم
درغیراینصورت گمان نمیکنم به پاسخ مناسبی برسید

موفق باشید

من خودم دوتا پست اول رو دیدم
اما شما تو دوتا پست اول فقط حرف زده بودید
نه کد داده بودید و نه یه مثال
اگرم به امید شما بشینم موهامم مثل دندونام سفید میشه

silvercover

کاربر متخصص
من خودم دوتا پست اول رو دیدم
اما شما تو دوتا پست اول فقط حرف زده بودید
نه کد داده بودید و نه یه مثال
اگرم به امید شما بشینم موهامم مثل دندونام سفید میشه

به شما توصیه می کنم کمی رویکردتون رو تغییر بدید. اینجا کسی موظف به ارائه کد و مثال نیست و درخواست های شما بوی خودخواهی میده. اینقدر اینجا فعالیت داشتم که تشخیص بدم چه کسی چطور فکر می کنه.

بنابراین وقتی دیگران با حسن نیت اقدام به راهگشایی و بیان راه حل می کنند شما نباید اینطور قدر ناشناس باشید. فرد خردمند کسی است که در برابر نقدهای وارد موضع دفاعی و پرخاش نگیره. بنابراین با پرهیز از توقع های بی جا به ادامه فعالیتتون بپردازید.

nevercom

یک ایده ی کوچک هست که شاید بتونه کمکتون کنه
شما تو MMB یه دستور دارید بنام RunScriptCode، که میاد و دستورات MMB رو در Runtime اجرا میکنه
حالا شما میتونید بیرون برنامه تون یک فایل متنی قرار بدید که یکسری دستورات درونش نوشته شده باشه و با اجرای برنامه، کدهای درون اون فایل توسط دستوری که ذکر شد اجرا بشه
حالا شما اگه بیاید و روی سرور نسخه ی جدیدتر این دستورات رو قرار بدید و از اینترنت اون رو جایگزین کنید، در دفعات بعدی کدهای جدیدتر اجرا میشن.

البته باید توجه کرد که اینکار باعث میشه که هرکسی بتونه کدهای خودش رو تو اون فایل قرار بده و برنامه تون اجراش کنه که چندان مناسب نیست، پس در انتها باید برای امنیتش هم کارهایی انجام بدید
مثل Encrypt کردن فایل و یا اینکه یک سینتکس جدید درست کنید و فقط اجازه ی اجرای یکسری توابع و دستورات خاص رو بدید.
دوست عزیز !، فقط حرف نزده بودیم !، راهنمایی کرده بودیم
خب کد دیگه چیه مگه ؟ بنده که عرض کردم برای اجرای کدهای MMB از دستور RunScriptCode استفاده کنید، یعنی توی یک فایل متنی کدهاتون رو بنویسید، محتویاتش رو بخونید و بریزید درون یک متغیر، متغیر مربوطه رو بعنوان پارامتر بدید به این تابع، کدهای موردنظر اجرا میشن !
مثلاً تو اون فایل دستور مخفی کردن یک شئ رو بدید

هروقت هم نیاز به آپدیت داشت، فایل جدید رو با پلاگین ها از اینترنت بگیرید و جایگزین فایل قبلی کنید، درنتیجه دستورات جدید اجرا میشن....

این الان نامفهوم هست ؟!
هرجاش نا مفهومه بیا بگو اینجاشو سوال دارم، نه اینکه فوراً بعد از هر پست بنویسید مثال بزنید و نمیدونم موهام سفید شد و این حرفها !!!!

خیلی جدی عرض میکنم، به کمکهای بی چشم داشت دوستان احترام بزارید، کمی، لااقل کمی هم تلاش کنید !

جدیدترین ارسال ها

بالا