دریافت خروجی دیتابیس با ورد یا پی دی اف !

saeed_g21

Member
سلام به همه اعضاء و مدیران محترم مجید آنلاین و عید نوروزو به همه هم میهنان تبریک می گم و انشاالله سال جدید پر از برکت و شادی براتون به ارمغان بیاره و آرزو می کنم به آرزوهاتون برسین :rose:

آقایون اگه اجازه بدین من چندتا سئوال از خدمت با سعادت شما بپرسم

1- چطوری میشه که نرم افزار EasyPHP رو در تحت شبکه محلی به کار برد ؟
به اینصورت که مثلا" یک اسکریتپ در یک سیستم که سرور باشه نصب بشه و مثلا" با 3 تا کامپیوتر دیگر به او دسترسی داشته باشند یا نرم افزار دیگری نیاز هست ؟

2- چطوری میشه خروجی اطلاعات یک دیتا بیس رو در یک فایل ورد با پی دی اف که قابلیت پشتیبانی UTF-8 رو داشته باشه دریافت کنم ؟

3- چطوری میشه دریافت اطلاعات یکی از جداول دیتابیس رو به روش ( از - تا ) دریافت کنم ؟

ممنون میشم اگه کمکم کنید:rose:

سال خوبی داشته باشید

فعلا"

یا حق

yakoza

Well-Known Member
1 - نرم افزار رو سرور نصب كن تمومه ،‌ هر كي خواست ببينه بايد ip سرور رو بزنه
2-تو گوگل اينو سرچ كن tcpdf
3-سوال سومتو متوجه نشدم بيشتر توضيح بده

saeed_g21

Member
سلام دوستان و خسته نباشید بخصوص Yakoza جون

فعلا این واجبتر از سئوال 3 هست بعدا به اون هم میرسیم

من نمونه های فایلی که گفتی از گوگل جستجو کنم و پیدا کردم و تقریبا 60% از طرز کارش سر در آوردم ولی چندتا مشکله دیگه دارم
1- فونت فارسی که در نمونه 18 هست در لوکال هاست پشتیبانی نمیشه ولی PDF مربوطه رو از سایت اصلیش دانلود کردم کاملا درست کار میکنه و همین طور کد مربوط به همین رو از سایت سازندش دریافت کردم و جایگزین نمونه قبلی که داشتم کردم ولی بازم کار نکرد:mad: چطوری میتونم اینو به کار بندازم؟

2- در نمونه شماره 14 چگونگی نمایش دادن اطلاعات دیتابیس به وسیله PDF رو نشون داده ولی چگونگی فراخوانی اطلاعات رو نگفته چگونه می تونم به کار بندازم ؟

بازم ممنونم که کمکم می کنید
منتظر جواب هاتون هستم

saeed_g21

Member
:tavajoh:

کسی نیست بهم کمک کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنه :mad:

آقاجان کارم لنگ اینه لطف کنین کمکم کنید:?:

saeed_g21

Member
راستی ساعت ارسال تاپک رو ببنید رحم کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
2:35 نصف شب هست دارم پیغام می دم
لحظه به لحظه میام می بینم که شاید یکی جوابمو داده باشه ولی ...

yakoza

Well-Known Member
خوب من ديگه چي كار ميتونم بكنم

من تست كردم درست كار ميكرد
حالا شما يه جا آپلود كن ، ببين چه خطايي ميده

saeed_g21

Member
سلام

ممنونم از بابت جوابتون

حداقل کاش راهنماییم کنید که چطوری میتونم همه اطلاعات دیتابیس مو یکجا برای نمایش در فایل پی دی اف فراخوانی کنم

بالا