دریافت خروجی دیتابیس با ورد یا پی دی اف !

saeed_g21

Member
سلام به همه اعضاء و مدیران محترم مجید آنلاین و عید نوروزو به همه هم میهنان تبریک می گم و انشاالله سال جدید پر از برکت و شادی براتون به ارمغان بیاره و آرزو می کنم به آرزوهاتون برسین :rose:

آقایون اگه اجازه بدین من چندتا سئوال از خدمت با سعادت شما بپرسم

1- چطوری میشه که نرم افزار EasyPHP رو در تحت شبکه محلی به کار برد ؟
به اینصورت که مثلا" یک اسکریتپ در یک سیستم که سرور باشه نصب بشه و مثلا" با 3 تا کامپیوتر دیگر به او دسترسی داشته باشند یا نرم افزار دیگری نیاز هست ؟

2- چطوری میشه خروجی اطلاعات یک دیتا بیس رو در یک فایل ورد با پی دی اف که قابلیت پشتیبانی UTF-8 رو داشته باشه دریافت کنم ؟

3- چطوری میشه دریافت اطلاعات یکی از جداول دیتابیس رو به روش ( از - تا ) دریافت کنم ؟

ممنون میشم اگه کمکم کنید:rose:

سال خوبی داشته باشید

فعلا"

یا حق

yakoza

Well-Known Member
1 - نرم افزار رو سرور نصب كن تمومه ،‌ هر كي خواست ببينه بايد ip سرور رو بزنه
2-تو گوگل اينو سرچ كن tcpdf
3-سوال سومتو متوجه نشدم بيشتر توضيح بده

saeed_g21

Member
سلام دوستان و خسته نباشید بخصوص Yakoza جون

فعلا این واجبتر از سئوال 3 هست بعدا به اون هم میرسیم

من نمونه های فایلی که گفتی از گوگل جستجو کنم و پیدا کردم و تقریبا 60% از طرز کارش سر در آوردم ولی چندتا مشکله دیگه دارم
1- فونت فارسی که در نمونه 18 هست در لوکال هاست پشتیبانی نمیشه ولی PDF مربوطه رو از سایت اصلیش دانلود کردم کاملا درست کار میکنه و همین طور کد مربوط به همین رو از سایت سازندش دریافت کردم و جایگزین نمونه قبلی که داشتم کردم ولی بازم کار نکرد:mad: چطوری میتونم اینو به کار بندازم؟

2- در نمونه شماره 14 چگونگی نمایش دادن اطلاعات دیتابیس به وسیله PDF رو نشون داده ولی چگونگی فراخوانی اطلاعات رو نگفته چگونه می تونم به کار بندازم ؟

بازم ممنونم که کمکم می کنید
منتظر جواب هاتون هستم

saeed_g21

Member
:tavajoh:

کسی نیست بهم کمک کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنه :mad:

آقاجان کارم لنگ اینه لطف کنین کمکم کنید:?:

saeed_g21

Member
راستی ساعت ارسال تاپک رو ببنید رحم کنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد
2:35 نصف شب هست دارم پیغام می دم
لحظه به لحظه میام می بینم که شاید یکی جوابمو داده باشه ولی ...

yakoza

Well-Known Member
خوب من ديگه چي كار ميتونم بكنم

من تست كردم درست كار ميكرد
حالا شما يه جا آپلود كن ، ببين چه خطايي ميده

saeed_g21

Member
سلام

ممنونم از بابت جوابتون

حداقل کاش راهنماییم کنید که چطوری میتونم همه اطلاعات دیتابیس مو یکجا برای نمایش در فایل پی دی اف فراخوانی کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا