دريا ازبالا ست چطوره؟80

tabassom

Member
ببخشيدا من مثل شما كاراي حرفه اي تمام انجام نميدم ببينيد اين خوبه همش با فتو شاپه فكر كنم بدونيد درياشم همين طور
ممنونم

ARTA_ADOBE CO

Active Member
اره خيلي قشنگه افرين من قبلا با ور رفتن با فيلتر ها يه همين چين چيزي درست كرده بودم ولي يادم نياد با چه فيلتر هايي!
دمت گرم زود بگو اموزشش رو كه منتظرم

lvlj

Member
ايـــــــــول خيلي قشنگه...حتما اينم بايد 3 صفحه نظر داشته باشه تل آموزش بدي؟

tabassom

Member
بچه ها از نظراتتون ممنونم
براي ساختش اول يه فايل به هر اندازه كه دوستا دارين باز كنيد بعد از رنگهاي فورگرانت و بك گرانت به شماره هاي D6D4E1,,373B44 استفاده ميكنيم بعد فيلتر CLOUDS را 15 بار تكرار ميكنيد(RENDER)
بعد فيلتر SKETCH>BASRELIEF بعد تنظيمات 15 و 1 استفاده ميكنيم همين
براي ساخت قايق ها هماز( پلي گنال لسو)مورد استفاده ام قرار دادم يعني باهاش مثلث ساختم و با ابزار سايع دادم و براي هواپيما و پرنده هماز SHAPEها
استفاده كردم و بعد OPACITYهواپيما و پرنده رو كم كردم براي قايقها كه يه كم طبيعي جلوه كنه با پرسپكتيو كار كردم و براي رد قايق تو آب از يك براش به شماره 3 استفاده كردم و باBLENDING OPTIONSروي خطي كه ايجاد كردم پشت قايق بهش فرم دادم
همين
اميدوارم تونسته باشم توضيح كافي بدم خيلي از نظراتتونم ممنونم آقاي ايولج؟ جان كجا من توضيح 3 صفحه اي خواستم و در چه مطلبي ميشه لطف كنيد؟

lvlj

Member
ايول...اون 15 بار CLOUDS منو كشته..چه طوري به ذهنت رسيد؟

lvlj

Member
3panta ولي فكر كنم منظورش يه چيزه ديگه بودا..
راستي برو تاپيك شوخي با آواتور مردومو ببين :lol:

H-assan

Well-Known Member
بابا اي ول دمت گرم
دست شما درد نكنه
باز منتظر از اين مدل آموزش هاي شما هستم وفكر مي كنم بقيه دوستان هم همين طور

خيلي عالي بود

Mohi Design

Member
ايول خيلي قشنگ شده ... حالا كه اينجور شد منم آموزش اقيانوس ميزارم ... حالا ببينيد ... :)

tabassom

Member
خواهش ميكنم پس اگه قابل دونستيد بريد تو آموزش موج روي آّ ب صفحه دوم اونم ببينيد اگه خوشتون اومد آموزششو بذارم
ضمناٌ ارتا جان به نظرم من پسر نباشما

جدیدترین ارسال ها

بالا