سلام.سلام ما به یک برنامه نویس حرفه احتیاج داریم که بتونه یک سایت شناسایی وضعیت یاهو برامون راه اندازی کنه از کسانی که مایل به همکاری هستن خواهشمندم جواب بده هر هزینه هم داشته باشه پرداخت میشه موفق باشید
![]()
ا 3 خط كد جاوا اسكريپت ميشه از سايت هاي معمولي كه اين خدمات رو دارند ديتا رو از اونها گرفت و كاري هم نكرد
مفت هم در مياد :d
الان هیچ سایتی نیست که بتونه 100% درست invisible رو تشخیص بده..
حضور پررنگ ایجاد کننده تاپیک، کاملاً محسوسه
عزیزم این اسکریپتی که تو امضات هست پر از باگ هست.سلام
دوست عزیز من میتونم این برنامه رو با سورس کاملش در اختیار شما یا هر کس دیگه ای بزارم
البته هرکسی علاقه داشته باشه ، هاستش رو هم مجانی بهش میدم
یه راه دیگه هم برای استفاده از اون گذاشتم که ابزار سایت خودم هست در آدرس
http://www.id30t.com/tools/
البته هرکسی سورس کامل رو هم بخواد من در اختیارش میزارم. چک کردن کاربران یاهو از طریق api های خود یاهو امکان پذیر هستش و کاربران مخفی رو میتونید از طریق برنامه بنده چک کنید.
کسی سورس کامل رو خواست با من تماس بگیره : یاهو آیدی: A_lahoori یا irdigi و موبایل بنده هم 09179179515 هستش.
موفق باشید
عزیزم این اسکریپتی که تو امضات هست پر از باگ هست.
اول اینارو درست کن بعد...
اولندش که من نگفتم میخوای بفروشیش!منم نگفتم میخام بفروشم آقای ادعا !!!!
بهتر بود یه نگاهی به تاریخ ثبت این دامنه مینداختی میفهمیدی که این اسکریپت چقدر وقته داره کار میکنه
پس توی این مدت مطمئن باش وقتم صرف گرفتن باگ هاش بوده و هست و خواهد بود
شماهم بجای ایراد گرفتن و اینکه بخوای کسیو ضایع کنی بهتره ایرادات کارشون رو مطرح کنی تا توی این تالار رفع بشه.
در ضمن من اگه اومدم پستی اینجا گذاشتم برای کسایی بوده که به دردشون میخورده نرن پول بیخودی بدن نه اینکه شما بیای ایراد بگیری. شما بهتره بری پول بدی اسکریپت بدون باگ بگیری.
هی میگه رایگان میدم رایگان میدم!دوست عزیز درست میفرمایید ولی قابلیت تشخیص آی دی در این جون برنامه ها وجود نداره. فقط میتونیم لیمیت کنیم که مثلا آیدی ها فاصله نداشته باشه یا کلمات غیر مجاز استفاده نشده باشه. حتی پرشین گپ هم که الان داره اینو 1.5 میلیون میفروشه این مشکل رو داره، ولی اسمش رو نمیشه گذاشت مشکل بدلیل اینکه این سایت چک کننده وضعیت کاربران هست نه سایت تشخیص آی دی
در ضمن شمایی که در مورد سورس صحبت کردید اگر برنامه نویس هستید من api مورد نظر رو براتون ایمیل میکنم اگر که خیر دوست داشته باشید براتون عینا شبیه این سایت رو طراحی میکنم و فقط هزینه طراحیم رو میگیرم. اگه هم نه شما میتونید طرح html تحویل بنده بدید تا براتون این سیستم رو پیاده سازی کنم، در حالاتی غیر از موارد ذکر شده میتونید ابزار موجود در سایت رو استفاده کنید و اگه مشکلی با نام طراح در زیر اون دارید براتون حذفش میکنم.
در ضمن این سایت یه سایت دمو هست و هنوز با آجاکس کار نمیکنه. بزودی آجاکس هم به اون اضافه خواهد شد.
در ضمن این چیزی که من دارم الان رایگان ارائه میدم دوستان دارن به قیمت 55 دلار یا بیشتر میفروشن.
اگه خواستید بخرید یکم دقت کنید
خدانگهدار