درخواس کمک درباره نقشه سایت با امکان بروز رسانی صفحه ایستا

persiangn

Member
سلام
درصدد راه اندازی یک وب سایت استاتیک با موضوع آموزش هستم و می خواهم برای آن site map یا همان نقشه سایت درست کنم.
سوالی داشتم.آیا می شود برای صفحات استاتیک نقشه سایتی درست کرد که به صورت خودکار با گذاشتن مطلب خود را به روزکند ؟؟؟

اگر می شود سریع جواب بدهید.
خیلی ممنون

آخرین ویرایش:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
فکر کنم امکان پذیر نباشه .
البته شاید حرف من درست نباشه .
از دوستان خواهش می کنم که اگر امکانش هست یه آموزش بدن تا ما هم از گمراهی در بیایم .
ولی من تا حالا ندیدم .
بعید میدونم بشه .
موفق باشید .

Cyletech

Member
با php میشه کاری کرد که بصورت خودکار مثلا هر 5 دقیقه اون صفحه بروز رسانی بشه. اگر این رو میخواید بگید تا کدش رو بنویسم.

k2-4u

Well-Known Member
سلام
درصدد راه اندازی یک وب سایت استاتیک با موضوع آموزش هستم و می خواهم برای آن site map یا همان نقشه سایت درست کنم.
سوالی داشتم.آیا می شود برای صفحات استاتیک نقشه سایتی درست کرد که به صورت خودکار با گذاشتن مطلب خود را به روزکند ؟؟؟

اگر می شود سریع جواب بدهید.
خیلی ممنون

خیر در سایت Static
این امکان . وجود نداره

با php میشه کاری کرد که بصورت خودکار مثلا هر 5 دقیقه اون صفحه بروز رسانی بشه. اگر این رو میخواید بگید تا کدش رو بنویسم.
همون طور که دوستمون گفت مگر اینکه سایت غیر static باشه

alionline1366

Active Member
دوست عزيز خودت داري ميگي static يعني ثابت ايستا فقط ميشه دستي عوض كرد خيلي راحت ميشه با php اين صفحه رو پويا كرد

imanmir

Member
با سلام

دوست عزیز لطفا کد php که فرمودید هر 5 دقیقه ایجاد می کنه را بذارید بنده خیلی لازم دارم در صورتی که کد ناوبر یا راهنمای مسیر سایت که زیر بنر تبلیغاتی بالا می تونی نمونشو ببینید دارید اونم محبت کنید
با تشکر فراوان از راهنمایی شما

tarhebartar

Member
اگر استاتیک هستش همه چیز رو باید خودت تعریف کنی چون type صفحاتت هم html هست !

جدیدترین ارسال ها

بالا