درخواس اطلاعات درباره انیمیشن Cloudy with a Chance of Meatballs 2009

HOSSEIN.D

Well-Known Member
سلام دوستان میخواستم بدونم کسی اطلاعات کاملی از این انیمیشن داره.
با چه نرم افزاری درست شد.
با چی رندر شد؟؟؟؟
خداییش خیلی فیلم توپی بود.
سطحش خیلی بالاست.
واقعا با جزئیات کار شده.
cloudy-with-a-chance-of-meatballs-0.jpg

Cloudy_with_a_chance_of_meatballs_011.jpg

از همه دوستان ممنونم.:rose::rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

Ultra3D

Well-Known Member
بابا ای ول با Houdini ساختنش ولی نمی دونم با کدوم موتور رندر شده ولی انیمشن سطح بالایی هست ( البته اگه نگاه کرده باشید)

داش ممد جان برنامه کودک دیگه چیه ... بیس کار Unreal بودنش هست و اگر نه نور پردازی و تکسچر خیلی حرفه ای داره

درباره Houdini هم برای داش ممد جون باید بگم که جلوه های ویژه Harry potter رو با اون ساختن:wink:

HOSSEIN.D

Well-Known Member
خداییش عجب انیمیشنیه.
5 بار تا حالا دیدمش خداییش سیر نشدم.
فریم به فریم آدم که ببینه کیف میکنه.
مخصوصا جایی که آکواریو میشکنه.
با جایی که چیزبرگر ها میفتن. داینامیک توپی داشتن.
دریا هم که دیگه حرفشو نزن.
ولی از رنگها و متریال هایی که داره حس میکنم با Renderman رندر شده.
آخه انیمیشن UP هم رنگ هاش تقریبا مثل این بود.
کلا رندرهای Renderman یه جور خاصه.
معلومه که با اون رندر شدن.
ولی اگه با Renderman رندر شده باشه. لوگوی Pixar نباید اول فیلم نشون داده میشد ؟؟؟:-?

Ultra3D

Well-Known Member
آره یه جورای من هم احساس می کنم با Renderman هست ولی تو اون سایت زبان اصلی چشم در اومد اونقدر نوشته بود
ولی ما این انیمشن رو دست کم گرفتیم و به خاطر این داریم تعجب می کنیم ... بابا از جزئیات کار بخونی عظمت پروژه میاد دستت!

sharktech

کاربر فعال
این انیمیشن با Houdini ساخته شده و حتما هم که می دونید ماله Sony هست نه pixar و فکر کنم اون نرم افزاری که بتونه با این جزئیات انیمیشن بسازه حتما یه موتور رندر قوی و مخصوص به خودشو داره.

ولی خداییش خیلی انیمیشن توپی بود و منم چندین بار دیدمش, این خارجکی ها هم که همه کارهاشون درسته !!!

کی میشه ما هم از اینا بسازیم ؟؟!

.:BEHNAM:.

Active Member
جالبه بدونید قسمت هایی از اواتار هم با هودینی ساخته شده.
انیمیشن خوش ساختیه از تکسچر های فوق العاده ای استفاده کرده.
ادم حس طبیعی بودن رو می کنه خیلی توپه!

بابا توی ادرسی که امین گذاشته نوشته با renderman رندر شده من می گم چرا این انیمشن ها بیشتر با این انجین می سازند من فکر می کنم نقش و رنگی که می ده برای کودکان حتی همه جالب و جذب کننده باشه

sharktech

کاربر فعال
آره من یه مقدار گوگلینگ کردم و تو خود سایت هودینی نوشته که از موتورهای رندر renderman, Maxwell, mray پشتیبانی میکنه !

و Mantra موتور رندر خود هودینی که بر اساس physically-based rendering هست.

در کل که من رو وسوسه که کرد که دانلود و نصبش کنم که از رابط کاربریش خوشم نیومد و فهمیدم که هیچی مکس خودمون نمیشه :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا