درخواسن تالار جدید

به نظر شما تالار موسقی داشته باشیم؟

• بله

رای: 3 23.1%
  • خیر

رای: 7 53.8%
  • مهم نیست

رای: 3 23.1%

• مجموع رای دهندگان
    13

safa304

New Member
با سلام خدمت مدیران محترم من توی هیچ کدام از سایتهای مشابه به این سایت انجمنی به نام موسقی ندیدم لذا در خواست دارم انجمن جدیدی برای این کار در نظر بگیرید در مورد انواع سازها سبکهای موسقی و ارئه نتهای موسقی یک نظر سنجی هم ایجاد میکنم خوشحال میشم مجید آنلاین اولین تالار موسقی را داشته باشد

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزيز پيشنهاد شما خوبه ولي دقت كن كه اين سايت و فرومش مربوط به رشته هاي گرافيكي و وب و مالتي مديا ميشه و موسيقي معمولا خودش احتياج به يه انجمن با كلي زير انجمن مربوط به خودش هست.

دوست عزیز زیاد خودتو اذیت نکن اطمینان داشته باش پیشنهادت رد می کنن

soheilweb

Active Member
بد نیس .. ولی جاش نیس ..
178.gif
180.gif
123.gif
123.gif
303.gif

safa304

New Member
دوستان چه اشکالی داره مجید آنلاین تو این رشته اولین باشه یا اگه نیست به من یه وب سایت که مال اینکاراست معرفی کنید .

safa304

New Member
اگه وب سایتی تو این زمینه نداریم وای به حال ما ایرانیا که خیلی مغزیم . به جای اینکه به یه پیشنهاد نظر مثبت بدین عادت کردین طرفو بکوبین ممنون از اینکه له شدم مهم نیست مجید آنلاین نشد یه سایت دیگه.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
safa304 نظر شما براي ما محترم هستش
اما لطفا فقط يك بار قوانين و اهداف سايت ما رو مطالعه كنيد اون وقت متوجه موضوع مي شيد :)

مجيد

safa304

New Member
safa304 نظر شما براي ما محترم هستش
اما لطفا فقط يك بار قوانين و اهداف سايت ما رو مطالعه كنيد اون وقت متوجه موضوع مي شيد :)

مجيد

مجید جان من قوانینو خوندم برا همین گفتم شاید بشه موسقی هم یه جایی براش باشه . ولی میمبینم علاقه مند و دوستار موسقی کم پیدا میشه . برا همین یه کم ناراحتم به حر حال جایی دیگه پیشنهاد میدم ممنون

hes_r

Member
والا همونطور که سارا خانوم همون اول گفت این کار احتیاج به یه فروو جداگانه داره

خوب حالا در همین مورد ما خودمون یه فرو داریم با نام www.noteahang.com (اگه لینک گذاشتن مشکل داره و پاک کردم بگو بهت پیام خصوصی بدم ) و من بعید میدونم این سایت که مخصوص گرافیکه جای موسیقی و نت باشه .

خوشحال میشم به سایت و فرو ما سر بزنی

قربانت

vrwh

Member
منم مخالفم اونوقت میشه بازار شام حیطه مجید انلاین کاملا مشخصه

البته این نظر منه ها :)

جدیدترین ارسال ها

بالا