سلام در رابطه با ساختار فایلهای exe یک مطلب کامل می خواستم. خواهشا کمک کنید به این مطلب احتیاج دارم
zahra85 Member Apr 17, 2009 #1 سلام در رابطه با ساختار فایلهای exe یک مطلب کامل می خواستم. خواهشا کمک کنید به این مطلب احتیاج دارم
the_king مدیرکل انجمن Apr 17, 2009 #2 zahra85 گفت: سلام در رابطه با ساختار فایلهای exe یک مطلب کامل می خواستم. خواهشا کمک کنید به این مطلب احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود... صفحه مربوط به حرف E را در سایت wotsit.org ببینید، 12 مستند در مورد فایلهای EXE دارد : Extensions: 'E'
zahra85 گفت: سلام در رابطه با ساختار فایلهای exe یک مطلب کامل می خواستم. خواهشا کمک کنید به این مطلب احتیاج دارم کلیک کنید تا باز شود... صفحه مربوط به حرف E را در سایت wotsit.org ببینید، 12 مستند در مورد فایلهای EXE دارد : Extensions: 'E'
zahra85 Member Apr 18, 2009 #3 the_king گفت: صفحه مربوط به حرف e را در سایت wotsit.org ببینید، 12 مستند در مورد فایلهای exe دارد : extensions: 'e' کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از کمک شما، در واقع من پروژه ای در مورد ساختار ویروس دارم که باید ابتدا در مورد ساختار فایل اجرایی و نحوه حمله ویروس به این نوع فایل را تحقیق کنم، این سایتی که شما معرفی کردید در این مورد است؟ مطلب فارسی سراغ ندارید؟
the_king گفت: صفحه مربوط به حرف e را در سایت wotsit.org ببینید، 12 مستند در مورد فایلهای exe دارد : extensions: 'e' کلیک کنید تا باز شود... با تشکر از کمک شما، در واقع من پروژه ای در مورد ساختار ویروس دارم که باید ابتدا در مورد ساختار فایل اجرایی و نحوه حمله ویروس به این نوع فایل را تحقیق کنم، این سایتی که شما معرفی کردید در این مورد است؟ مطلب فارسی سراغ ندارید؟
saeedesign Member Apr 24, 2009 #5 درمورد ساختار ویروس تو اینترنت مطالب خیلی زیادی وجود داره..فقط کافیه یه سرچ کوچیک بزنید...