درخواست whmcs 3.6.1

HamedPC

Member
سلام دوستان شاید تعجب کرده باشید چرا تایپیک رو اینجا زدم این فقط به خاطر این بود که اینجا اکثرا هاست و سرور د ارند.من اسکریپت Whmcرو
میخوام ورژن ی3.6.1.افارسی سازش رو دارم به خاط ر همین خود برنامش رو میخوام . البته یه بار گرفتم ولی کار نکرد یعنی ارور داد . مرسی sمن​

vatanmusic

Well-Known Member
اين cms مجاني نيست
اگه نسخه اصليش را ميخوايد بايد بخريد

mamoolhacker

Active Member
اگر تمایل به خرید این برنامه دارید میتونید با من تماس بگیرید با قیمیت خیلی پایین تر از سایت اصلی و حتی سایت نماینده ی ایرانی نسخه ی بدون محدودیت و دائمی خرید در پانل کلاینت آریا خودتون انجام میشه و میتونید لایسنس رو مدیریت کنید! فقط 185000 تومان. 09353508923

خوبه عالیه همه دارند زیر قیمت شرکتش میفروشن یکدفعه بگین شرکتش تعطیل کنه دیگه :دی لطفا یکی از شما دوستان عزیز که میگین زیر قیمت شرکت دلیلتون رو بگید که چطور شرکت سازنده با این همه اختلاف به شما می فروشه ؟

mamoolhacker

Active Member
شرکت به نماینده هاش تخفیف میده دلیلمون اینه . لایسنس داخل پانل خودتون در سایت اصلی خریداری میشه.
شما که خریدید 120 میشه بگید از کجا ؟ لینک و ... ؟

HamedPC

Member
نول شدش رو رو کسی نداره واسه دانلود . چند تا نول شده دیدم همه خراب بودند

HamedPC

Member
موقع نصب 3.6.1 یه اررو میده
Warning: realpath() [function.realpath]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32037 is not allowed to access /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20060613 owned by uid 0 in /home/ggggg/public_html/support/index.php on line 34
Site error: the file /home/ggggg/public_html/support/index.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
اگه بلدی کمکم کن

mamoolhacker

Active Member
Safe Mod روشنه .
نال شده ها نصب میشن ولی بعضی از بخش هاشون خراب هست
نسخه ی 3.6.1 که نولش هست اصلا پیشنهاد نمیشه
میتونید نسخه ی 3.5.1 رو دانلود کنید باز اون یکم سالم تره
درضمن هیچ کدومشون تمام امکانات برنامه رو نداره
بهتره بخری:cool: البته هاستینگ روزه زدن نول شده بسشه

HamedPC

Member
مرسی از راهنمایی کل دوستان