درخواست یک انیمیتور برای گیم

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با سلام خدمت دوستان عزیز و گل مایا کار :rose:
اول بسیار عذر میخوام که تاپیک رو اینجا زدم ، ولی مجبور شدم ، چون جاهای دیگه ی انجمن IS DEAD !!! ... :green:

خب دوستان برم سر اصل مطلب ، من تیمی رو تشکیل دادم برای ساخت بازی به اسم S.K.N.O.T ...
این بازی هنوز تو مرحله ی مجوز ، اما یک سری کانسپت ها و مدل ها زده شده :

05923261354510837697.jpg

22116142845434511294.jpg

مدلر داریم ، کانسپت ارتیست داریم ، برنامه نویس هم داریم ، فقط گیر یک انیمیتور هستیم برای کار ...
کاراکتر های این بازی 3 تا هستن ، یکی که اول شخصه و دستهاش هست ، مثل اسحله ، شلیک و ...
دومین یک دختر بچه هست که خیلی سادست فقط راه میره و میشنه
سومین همین Fischer ـه که بالا میبینید ، خیلی کم تو بازی دیده میشه
حرکاتی مثل رو دیوار نشستن و حمله و دودین ، ولی حرکات خیلی سریع و زیاد قابل تشخیص نیست ...

برای انیمیتور از 8 تا 10 درصد از کل سود بازی در نظر گرفته شده ، و متاسفانه بودجه ای نداریم واسه اینکار و بعد از فروش هزینه پرداخت میشه ...
کار کاملا جدیه ، شما با هر ابزاری که راحتید ، میتونید انیمیت کنید ، چه مایا ، چه مکس و چه موشن بیلد ...
فقط کار باید تمیز انجام بشه چون کار جدی و بسیار دقیقه ...

ممنون از شما :rose:

آخرین ویرایش:

mostafa2015

New Member
سلام
من کارگردان انیمیشن هستم و تیم انیمیت و شرکت تولیدی انیمیشن حرفه ای دارم میخوام جزییات بیشتری از پروژه رو بدونم و تجربه ای را در رمینه انیمیشن داشته باشم.
مدیر پروژه تون کیه؟ تجربه قبلی شما در زمینه گیم تا چه حد است؟ و این موارد....
لطفا با ایمیلم در ارتباط باشید [email protected]

داشت یادم می رفت اینم لینک چند تا کار انیمیشن و تولیدات من
http://www.aparat.com/mostafa2020

آخرین ویرایش:

mostafa2015

New Member
با سلام خدمت دوستان عزیز و گل مایا کار :rose:
اول بسیار عذر میخوام که تاپیک رو اینجا زدم ، ولی مجبور شدم ، چون جاهای دیگه ی انجمن IS DEAD !!! ... :green:

خب دوستان برم سر اصل مطلب ، من تیمی رو تشکیل دادم برای ساخت بازی به اسم S.K.N.O.T ...
این بازی هنوز تو مرحله ی مجوز ، اما یک سری کانسپت ها و مدل ها زده شده :

سلام
من کارگردان انیمیشن هستم و تیم انیمیت و شرکت تولیدی انیمیشن حرفه ای دارم میخوام جزییات بیشتری از پروژه رو بدونم و تجربه ای را در رمینه انیمیشن داشته باشم.
مدیر پروژه تون کیه؟ تجربه قبلی شما در زمینه گیم تا چه حد است؟ و این موارد....
لطفا با ایمیلم در ارتباط باشید [email protected]

داشت یادم می رفت اینم لینک چند تا کار انیمیشن و تولیدات من
http://www.aparat.com/mostafa2020

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ممنون دوست عزیز ، من مسافرتی در پیش دارم و چند روز ایدنده بر میگردم و تمام اطالاعات رو در اختیار شما دوستان قرار میدم ...
کار تانیمیشن تانک رو دیدم ، خوب بود ، بعد از این سفر ، حتمی اشنایی بیشتری خواهیم داشت ، ممنون از شما :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا