درخواست یه کمک کوچولوی نوشتاری

sajad_n90

Member
سلام به همه دوستان
میخواستم یه برنامه فلش ساز خوب در عین حال پیشرفته برام معرفی کنید . که با اون برای تلویزیون های شهری بشه تبلیغات فلش ساخت.
فکر کنم ابر تلویزیون های تبلیغاتی شهری فایل های فلش رو ساپورت کنند ولی با چه پسوندی نمیدونم .
تو رو خدا کمکم کنید دعاتون میکنم

[SOBHAN]

Active Member
خوب اين برنامه فوق العادست ، ميشه گفت نسخه آخر فلش توسط ادوب هست كه دو تا اكشن اسكريپت هم داره !

راستي اين سوال رو كه پرسيدين منو به شك انداختين كه كلا با فلش آشنا هستين يا نه !

التماس دعا
محمد حسين

sajad_n90

Member
راستش رو بخواهی نه
من فتوشاپ زیاد کار میکنم .
میخوام فلش رو هم یاد بگیرم

آخرین ویرایش:

force

Member
عجب بحثای عجیبی میکنین شما...........خودتون میگین یه برنامه فلش ساز......خوب معلومه بهتر از خود فلش چیزی نیست.......!!
من شخصا از سوییش خوشم نمیاد ........
هر چند محبوبیت زیادی داره وخودم هم گاهی استفاده میکنم......ولی بدون شک تا طلا هست نقره ارزش خاصی نداره.....

[SOBHAN]

Active Member
عجب بحثای عجیبی میکنین شما...........خودتون میگین یه برنامه فلش ساز......خوب معلومه بهتر از خود فلش چیزی نیست.......!!
من شخصا از سوییش خوشم نمیاد ........
هر چند محبوبیت زیادی داره وخودم هم گاهی استفاده میکنم......ولی بدون شک تا طلا هست نقره ارزش خاصی نداره.....

اتفاقا منم موافق با شما هستم ، ولي فكر كردم كه دوستمون با فلش آشنا هستن و به يه برنامه راحت تر كه سريع هم جواب

بده (برا اين تلويزيون هايي كه گفتن) نياز دارن ... وگرنه فلش كجا و سوييش كجا ! :shock: :cool:

التماس دعا
محمد حسين

sajad_n90

Member
سلام
دست همنتون درد نکنه از راهنمایتون .
بالاخره من نفهمیدم که با کدوم یکی باید کار کنم.
از حرفهای شما فهمیدم که سویش راحتر و فلش شرکت ادوب سخت تر .
به نظر شما من از کدوم استفاده کنم

[SOBHAN]

Active Member
از لحاظ قدرت كه امكان نداره هيچ نرم افزاري مثل فلش با اون بتونه مقابله كنه ...

مثال فلش با سوييش مثل مثال استاد (فلش) و شاگرد(سويش) هست !

انتخاب با خودتونه .

موفق باشيد
محمد حسين

جدیدترین ارسال ها

بالا