درخواست یه کمک از دوستان

bebe

Member
اولا از همه مدیر های این سایت عذر خواهی میکنم که یه همچین تاپیکی رو باز کردم میدونم خلاف قوانین هست ولی کار دیگه ایی نمیتونستم بکنم
من یه جوان 20 ساله هستم به خاطر یه مشکل خیلی مهمی احتیاج به یک میلیون و نیم پول دارم تا 8 روز دیگه و اگر نتونم این پول رو جور کنم معلوم نیست که چی میشه
من هرکاری کردم به خاطر جور کردنش به بانک ها سر زدم برای گرفتن وام ولی زودترین وامی که بهم میدادن دو ماه دیگه بود که اون هم مبلغش 100 هزار تومان بود به همه هم گفتم ولی هیچکس نتونست کمکم کنه
میتونستم پول نزول کنم ولی نمیخوام این کار رو بکنم چون کار کثیف و حرامی هسش
حالا از همه دسوتانی که این تاپیک رو میخوانن درخواست دارم که اگر کسی براش مقدور هست این پول رو به من غرض بده من خیلی ممنونش میشم
فقط دوستان من دانشجو هستم و این پول را تا برج اول یا دوم سال اینده نمیتونم پس بدم میدونم که خیلی سخت و مسخره هستش ولی کار دیگه ایی نمیتونم بکنم :cry:
حالا اگر کسی هستش که میتونه به من کمک کنه من رو شرمنده کرده
اگر هم خواست کار هم براش میکنم یه مقدار طراحی وب بلدم یه مقدار فوتوشاپ و ...
خیلی خیلی ممنونم از همه
فقط خواهشا اسم این کار رو گدایی نذارید چون راه دیگه ایی ندارم :cry:

WindowsLab

Member
سلام
دوست خوبم سه راه دارید:
1.توکل بر خدا
2.توکل بر خدا
3.توکل بر خدا
» هیچ گاه نامید نشوید، خدا همواره هوای بنده هایش را دارد.

میتونستم پول نزول کنم ولی نمیخوام این کار رو بکنم چون کار کثیف و حرامی هسش
بهترین کار را انجام دادید.

حالا از همه دوستانی که این تاپیک رو میخوانن درخواست دارم که اگر کسی براش مقدور هست این پول رو به من غرض بده من خیلی ممنونش میشم
فقط دوستان من دانشجو هستم و این پول را تا برج اول یا دوم سال اینده نمیتونم پس بدم میدونم که خیلی سخت و مسخره هستش ولی کار دیگه ایی نمیتونم بکنم
شاید من تنونم برای شما کاری انجام بدهم، اما این را بدانید بچه های اینجا به فکر شما هستند و برای رفع مشکل شما دعا خواهند کرد.

فقط خواهشا اسم این کار رو گدایی نذارید چون راه دیگه ایی ندارم
اگر کسی این کار را انجام بده، کمترین کاری است که کرده، زیرا به یکی ار بنده های کمک کرده و نیز حق رفاقت را بجا آورده.

» فقط خدا ، خدا، ...
یاعلی
موفق باشید

bebe

Member
خیلی خیلی ممنونم از شما
همین که اومدی و با جمله هات به من دلگری دادی خودش خیلی ارزش داره من به خدا از اولش توکل کرده بودم ایشالله که خود خدا هم مشکل من رو به کمک بچه های اینجا حل میکنه

bebe

Member
دوستان من اگه حتی یک درصد هم میدونستم که میتونم از جایی جور کنم هیچ وقت توی اینترنت و این سایت این تاپیک رو نمیزدم من برای اینکه این سایت هم بازدیدش بالا بود و هم کاربر هاش خوب این سایت رو انتخاب کردم الان خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه به من خداوکیلی از شرمندگیش بالاخره در میام یه جوری حالا درسته من پول ندارم و نمیتونم با پول از شرمندگیش در بیام ولی رسم رفاقت و مردونگی رو میدونم و میدونم که کسی که کمک میکنه واقعا مردونگی میکنم منم هواش رو دارم
به خدا 7 روز دیگه بیشتر وقت ندارم :cry::cry:

bebe

Member
با سلام خدمت همه دوستان
واقعا ببخشید من هی پست میدم چون تا پنج شنبه بیشتر وقت ندارم:cry:
میخواستم بگم اگه کسی همه این یک میلیون نیم رو نمیتونه بده هرچقدرش رو که میتونه بده باقیش رو خدا بزرگه
بعد دوستان اگه این پول رو بدن اگه خواستن من به صورت وامی و توی قسط های ماهی 50 تومن هم میتونم بهشون پس بدم
ازتون خواهش میکنم یکی یه کمکی به من بکنه :cry:

bebe

Member
دوستان دستم به دامنتون من تا فردا شب بیشتر وقت ندارم خواهشا یه کمکی بهم بکنید
هرکی هرچقدر میتونه قرض بده 50 یا 100 یا 500 فرقی نمیکنه
من از شرمندگیتون در میام

جدیدترین ارسال ها

بالا