bebe
Member
اولا از همه مدیر های این سایت عذر خواهی میکنم که یه همچین تاپیکی رو باز کردم میدونم خلاف قوانین هست ولی کار دیگه ایی نمیتونستم بکنم
من یه جوان 20 ساله هستم به خاطر یه مشکل خیلی مهمی احتیاج به یک میلیون و نیم پول دارم تا 8 روز دیگه و اگر نتونم این پول رو جور کنم معلوم نیست که چی میشه
من هرکاری کردم به خاطر جور کردنش به بانک ها سر زدم برای گرفتن وام ولی زودترین وامی که بهم میدادن دو ماه دیگه بود که اون هم مبلغش 100 هزار تومان بود به همه هم گفتم ولی هیچکس نتونست کمکم کنه
میتونستم پول نزول کنم ولی نمیخوام این کار رو بکنم چون کار کثیف و حرامی هسش
حالا از همه دسوتانی که این تاپیک رو میخوانن درخواست دارم که اگر کسی براش مقدور هست این پول رو به من غرض بده من خیلی ممنونش میشم
فقط دوستان من دانشجو هستم و این پول را تا برج اول یا دوم سال اینده نمیتونم پس بدم میدونم که خیلی سخت و مسخره هستش ولی کار دیگه ایی نمیتونم بکنم
حالا اگر کسی هستش که میتونه به من کمک کنه من رو شرمنده کرده
اگر هم خواست کار هم براش میکنم یه مقدار طراحی وب بلدم یه مقدار فوتوشاپ و ...
خیلی خیلی ممنونم از همه
فقط خواهشا اسم این کار رو گدایی نذارید چون راه دیگه ایی ندارم
من یه جوان 20 ساله هستم به خاطر یه مشکل خیلی مهمی احتیاج به یک میلیون و نیم پول دارم تا 8 روز دیگه و اگر نتونم این پول رو جور کنم معلوم نیست که چی میشه
من هرکاری کردم به خاطر جور کردنش به بانک ها سر زدم برای گرفتن وام ولی زودترین وامی که بهم میدادن دو ماه دیگه بود که اون هم مبلغش 100 هزار تومان بود به همه هم گفتم ولی هیچکس نتونست کمکم کنه
میتونستم پول نزول کنم ولی نمیخوام این کار رو بکنم چون کار کثیف و حرامی هسش
حالا از همه دسوتانی که این تاپیک رو میخوانن درخواست دارم که اگر کسی براش مقدور هست این پول رو به من غرض بده من خیلی ممنونش میشم
فقط دوستان من دانشجو هستم و این پول را تا برج اول یا دوم سال اینده نمیتونم پس بدم میدونم که خیلی سخت و مسخره هستش ولی کار دیگه ایی نمیتونم بکنم

حالا اگر کسی هستش که میتونه به من کمک کنه من رو شرمنده کرده
اگر هم خواست کار هم براش میکنم یه مقدار طراحی وب بلدم یه مقدار فوتوشاپ و ...
خیلی خیلی ممنونم از همه
فقط خواهشا اسم این کار رو گدایی نذارید چون راه دیگه ایی ندارم