درخواست کوچک از فتوشاپ کاران عزیز

MoH$eN

Member
سلام
من میخوام مطابق تصویر دیسکی که قرار دادم 4 خط نوشته دور تا دور و در همون پوزیشن ها مطابق عکس روی فایل دیسکم بنویسم
متاسفانه مبندی هستم و هرکاری کردم نشد !
من برای راحتی کاردر یه فایل tif نوشته ها + گردی دیسک رو گذاشتم که روی همین فایل انجام بشه .
دانلود فایل tif طرح :
کد:
 http://s5.picofile.com/file/8137611992/CD.tif.htm
[/FONT]
ممنون میشم کسی زحمتش رو برام بکشه .

qano8wqpk7uasaklafxd.jpg

ابزار text را انتخاب کنید سپس از منوی ظاهر شده بروی آیکن create warped text را انخاب کنید و حالت مورد نظر را اعمال نمایید

MoH$eN

Member
همین کارو کردم ولی نمیتونم منحنیش رو نسبت به گردی لبه درست در بیارم
کسی میتونه برام انجام بده ؟؟؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام
ببینید توی این انجمن و انجمن های مشابه سعی نکنید ماهی از کسی بگیرید سعی بر این داشته باشید ماهی گیری رو یاد بگیرید
و دوستان کاربر هم تا اونجایی که من میدونم همیشه سعی کردن ماهی گرفتن رو یاد بدن که به مراتب بهتر از ماهی دادن هست
روش رو دوست عزیزمون گفتن شما هم برای پیشرفت خودتون هم برای بهتر اجرا شدن سلیقه و ایده خودتون دست به کار بشید مطمئن باشید پشیمون نخواهید شد.
موفق باشیـــــــــــــ:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
شما هم لطف کن هزینش رو بده ما هم ماهی رو با کمال میل به شما میدیم .

یعنی چی دوست عزیز در راه رضای خدا ؟ شما بی خانمانی مگه ؟ مگه فقیر هستی ؟ شما کارت گیره فقط ؟

کسی برای کسی کار مجانی انجام نمیده ، شما زحمت بکش به یک گرافیست هزینش رو پرداخت کن اونم در راه رضای خدا کار خوب تحویل شما میده .

این رو گفتم چون دیدم شما اصلا قصدت یادگیری نیست ، کار مجانی میخوای ... این حرکت زشتی هست .

LinkinForEver

دوست عزیز ، من حاضرم 1 هفته وقتم رو کامل بگذارم پای ساخت اموزش رایگان برای بالا بردن علم مردم ولی 1 دقیقه حاضر نیستم برای افرادی که تلاش نمیکنند و همه چیز رو اماده و مفت میخواند هدر بدم ، تهمت زدن گناه سنگینی هست .

-----
خب شما که ترکوندید ، متنم کامل عوض کردید ! پس بگذارید منم تغییر بدم .

آخرین ویرایش:

MoH$eN

Member
عزیز گفتم انجام دادم شما فکر کردین من دروغ میگم
به پیر به پیغمبر انجام دادم چندین بار
میخوام کار رو بدم برای چاپ روی سی دی
ولی گردی ش هماهنگ با دور سی دی نمیشه
هر کاری کردم نشد که نشد
دیگه برام راهی نموند که بیام اینجا درخواست بدم و جواب بگیرم ...

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
نمیخواستم وارد بحث و جدل بشم اما حرف از امضا زدید مجبور شدم پست بزارم
با اینکه خیلی با صحبت های حمید موافق نیستم اما خیلی هم مخالف نیستم!
شما تهمت می زنید که اگر حمید یا امثال ایشون کاری از دستشون بر بیاد انجام نمیدن!!!
متاسفم برای این طرز فکر شما، بنده طی این یکی دو سالی که عضو مجید آنلاین هستم دیدم که آموزش هایی که گذاشته میشه به جرعت میشه گفت در هیچ کتاب مرجعی پیدا نمی کنید یا حداقل به این راحتی ها و به رایگان پیدا نمی کنید. (در ایران).
شما با اینکه سابقه کاربری بیشتری نسبت به بنده حمید جان داری نمیدونم چرا اینطور قضاوت می کنی!
شما امضای حمید رضا رو نگاه کن 3 تا لینک داره هر سه لینک آموزشی هست در صورتی که میتونست یه بنر گیف خیلی زیبا برای سایت یا... بزاره
در مورد امضا بنده هم، از قضاوتی که می کنید واضح هست که از ماجرا اطلاعی ندارید پس لطفا اظهار نظر نفرمایید
روند کار خیلی ساده هست شما اگر میتونید از آموزش دوستمون که دادند استفاده کنید به نتیجه کار برسید
اگر هم امکانش براتون وجود نداره یا صبر کنید یک نفر پیدا بشه براتون انجام بده که بعید هست!
یا بدید طراحی براتون انجام بدن...
همونطور که می بینید در این روندی که براتون شرح دادم چیزی به عنوان تهمت به کاربران و مطالبه گری از مدیران وجود نداشت.
موفق باشیـــــــــــــــ:rose:

LinkinForEver

این اموزش ساخت کاور دیویدی در فتوشاپ ، خیلی سریع و مختصر ساختم وگرنه میشه خیلی بیشتر کار کرد و مانور داد :

لینک دانلود ویدیو

شما راه رو کلا خودت از اول اشتباه رفتی ، من یادمه قدیم ها که تو کار لیبیل دیویدی بودم و اینجور چیزا ، همیشه از Nero Cover Designer و همینطور Corel Draw استفاده میکردم.

MoH$eN

Member
ممنون عزیز
من ازتون بابت نوشته هام عذرخواهی میکنم .
من یه روش بهتر بلد شدم منتها یجاش گیر کردم :

اول میام با ابزار Ellipse Tool یه دایره میکشم و تبدیلش میکنم به Path
بعد وقتی با ابزار Text Tool وقتی میرم روی دایره و نوشته مورد نظر رو تاپپ میکنم خودش بصورت منحنی طبق دایره ای که کشیدیم نوشته رو تغییر میده
منتها برای پائین دایره اینجوری میشه :

i0069014jzlwtp9u1abh.png

من میخوام نوشته بسمت پائین باشه
یعنی only بره بالا thanks bro بیاد پائین
امیدوارم متوجه منظورم شده باشین
راهی هست ؟

nima_dsnr

کاربر VIP
برای برعکس نوشتن هم دوستان اشاره کردن
متن رو بنویس و کلیک راست و warp text رو بزن و Arc رو انتخاب کن و به اسلایدر اول یک مقدار منفی بده
arch.jpg

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوستان لطفا بحث بيهوده نكنيد ، تو اين بخش (اسمش روشه ، سؤالات و درخواست ها) كسي تونست و دوست داشت كمك كنه، كسي هم نتونست و يا نميخواد ( به هر دليلي، لطفا با كاربران به صورت شخصي برخورد نكنه
لطفا رعايت كنيد
ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا